Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis III

QUOTE(Net @ 2007 02 25, 10:55)
... gab. kraujinių vėdarų...

Supavydejau... rolleyes.gif
Atsakyti
pasivelavau , bet ir as labai noreciau to pavyzdingo tvarkarascio... ax.gif blush2.gif
jei nesunku Adiudi@one.lt
Atsakyti
Sveikutes Mano šeštadienis - toooks jau visai ne koks

pusr: 1 apelsinas 2 griežineliai ananaso+kava 1ašc
piet: 1 cipelinas su 2 aš grietinės + gabaleleis kriaušiu pyrago + 2 taurės vyno
pavak : 2 sumuštin ( batonas) su salotu lapais ir netikru naminiu zuikiu
vak: 1,5 l alaus+ džiovinta žuvis +pirtis

Šiandien

pusr: blynelis su vistiena + 1Aš grietinės + kava su 1ašc
pietus : kava + 2 taures vyno + 2 sviestiniai sausainiai (sveciuose)
pietus : kopustu sriuba + sumustinis su zuikiu
vakar : kiaulienos kepsnys vengriskai + žalios darzoviu salotos + bokalas alaus

ir as noriu to valgiarascio
vilnius@step2000.ru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurarud: 25 vasario 2007 - 17:22
Mano siandieninis

Pusryciai: jogurto indelis 140g su dribsniais-skrudintais ryziais
Pietus: darzoviu sriubyte su dviem riekem ciabatos su sviestu, kepta lasisa, pekino kopustas su baziliku ir alyvu aliejumi
Pavakariai: poguliukas
Vakariene: apelsinas, sauja razinu, surelis, du aviziniai-kokosiniai sausainiai, dvi juosteles sokolado
Naktipieciai: bus arbata su medumi arba kakava
Atsakyti
Sestadienio, tai nepriduosiu, nes kraupus buva doh.gif

O siandieninis:
Pusryciai: 100g jogurtas, 2 koldunai nuo vakar biggrin.gif , 1 mazas gabaliukas sokolado su zalia arbata.
Pietus: Lietinis su vistiena, sultikes
Vietoj pavakariu sportas
Vakariene: 2 mazi kepsniukai, 2.5 keptos bulves, 2 vidutiniai marinuoti agurkai.
Kadangi vakariene buvo anksti, tai naktipieciams planuojamas 1 bananas arba jogurtukas magija 125 g.
Atsakyti
Diena po nemiegotos nakties prasidėjo vėlai, tai truputį subalamūtinta viskas...

Pusryčiai: puode vandens šaukštas sėmenų, pusšaukštis sėlenų ir šaukštelis medaus.
Priešpiečiai: daniška bandelė su sviestu (ketvirtį suvalgė dukra).
Pietūs: vištienos sriuba su makaronais (paturbinta pagal meškutės Nidos patarimą - su česnaku tongue.gif ).
Vakarienė: apelsinas.

Suvalgyti gal 6 džiūvėsiai, 3 saldainiai, išgerta stiklinė multi sulčių.
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif Bandysiu atgaminti savaitgalinį... Valgiau ne namuose, bet ką ir kiek sąžinė leido (o ji pas mane gerai dresiruota- tupi ir tyli, kol nepašauki... biggrin.gif )

PENKTADIENINIS

Pusryčiai: Hm, berods sumuštiniai iš 100 g Rugelio, sūrio, salotų lapų ir pomidorų. Prieš tai vanduo+citrina+medus.

Priešpiečiai: Smilgos varškė su persikais, inka su 1 AŠ cukraus.

Pietūs: zžirnių sriubos su šonine ir grietine maža lėkštutė, 0,5 riekutės batono (plonai atpjauto), 0,5 riekutės šviesios duonos (irgi maža), dubenėlis cepelinų tešlos virtinukų (be jokio įdaro) su šoninės+grybų+grietinės padažu (Čili kaime)

Vakarienė: gal 5 VŠ krabų salotų, pusė riekės j. ajerų duonos, gabalas pyrago Magdė, gabalas pyrago "Seklyčia" (a la Napoleonas, tik kremas ne sviestinis, o plaktos grietinėlės su želė gabaliukais), kažkiek medaus ir berods mandarinas.

ŠEŠTADIENINIS

Pusryčiai: pusė riekės Sveikuolių su desertiniu varškės sūriu su žele, pusė riekės j.ajerų duonos su tu pačiu sūriu. Prieš tai vanduo su c. ir m. (bet bijau, kad kažką pamiršau... g.gif )
iki priešpiečių- saldainis fruittella.

Priešpiečiai: kava su pienu, 2 riešutiniai sausainiai (a la amarečiai tik dvidubi ir didesni), sluoksniuotos tešlos skarelė su obuolių įdaru, 2 AŠ medaus, keletas riekučių šviežio ananaso.

Pietūs: 1,3 rūkytos dešrelės, keli VŠ bulvių košės su pienu, keli VŠ pomidorų-svogūnų salotų su grietine, pora vš rūkytos žuvies salotų (rūk.žuvis, ferm.sūris, kons.žirneliai, majonezas), 2 gab. ananaso, gal 5 riešutiniai sausainiai ir dar saujelė tokių kaip pirštelių, kurie priemena plikytą tešlą tik padžiūvusią, 2 taurės balto vyno, stopkė Karvedžio trauktinės... blush2.gif

Vakarienė: gal 200 ml giros, mandarinas, lėkštelė pieniškos-aviž.dr. sriubos, 1 AŠ medaus.

ŠIANDIENINIS

Pusryčiai: riekė j.ajerų duonos su lapu lyd.sūrio (na tie, kur būna hamburgeriams atskirai po vieną lapeliai įpakuoti), 3 griež. agurko, riekutė Liliputo duonos su stora pusrieke desertinio sūrio, riešutinis liežuvėlis (meduolis, tas kurio nerekomenduoju nes bais skanus... biggrin.gif ).

Priešpiečiai: Po valandos nuo pusryčių... doh.gif balinta kava, gabaliukas Magdės.

Pietūs: 2 keptos pieniškos dešrelės, apie 30 g grikių (nevirtų), keli VŠ salotų (salotų lapai, agurkai, pomidorai, aliejaus-Modenos acto užpilas), padoraus dydžio gabalas Magdės, arbata su 0,5 AŠ cukraus. (padoraus dydžio, tai turiu omenyje ne per didelis, o ne atvirkščiai... hihihi.gif )

Vakarienė: dubenėlis morkų-svogūnų-grikių-ryžių troškinio (beveik be aliejaus kepta ir troškinta) su sūriu, kriaušė.

Naktipiečiams planuoju medaus prie arbatos.

Na, sekmadienio pietūs ir vakarienė jau namuose, tai viskas good! Bet ir šiaip viskas padorumo ribose, išskyrus šeštadienio pietus... ax.gif

GEROS VISOMS ATEINANČIOS SAVAITĖS! 4u.gif
Atsakyti
Šeštadienis
v+c+m
Pusryčiai: sumuštinis-0,5 riekės močiutės ruginės, 2 riekutės dešros, pomidoras; 0,5 stiklinės apelsinų sulčių, 2 kiviai.
Priešpiečiai: 2 samtukai vakarykštės rugštynių sriubos.
Pietūs: keptos kepenėlės, 2 vš kuskuso, burokėlių- marinuotų agurkų, česnako salotos su trupučiu majonezo.
Vakarienė:B. kava, naminio pyrago gabalas. Vėliau apelsinas, taurė raudono sauso vyno.

Sekmadienis
v+c+m
Pusryčiai: 3 vš keturių grūdų vandeninės košės, su trupučiu sviesto ir cukraus pėdsakais, stiklinė vynuogių sulčių.
Priešpiečiai b. kava. paskutinis kąsnis to pačio pyrago, obuolys
Pietūs:vištos kulšis, 2 bulvės( kepta orkaitėje), marinuotos šparaginės pupelės; apelsinas, 1 mažas grietininis vaflis.
Vakarienė: 100gr. ajaro duonos užtepta su 50 gr varškės+ 1aš grietinės ir česnaku; kivis, vyšnių arbata.
Atsakyti
Vakarykštis:

PUSRYČIAI: vanduo, kava, žuvienės 1,5 samtukas, 1 riduto duonelė.

PRIEŠPIEČIAI: 3 gab. varškės apkepo pagal Sonatiną tik sukūdinto, vėliau: 0,5 l pomidorų sulčių, dar vėliau: pora šaukštų šerbetinių ledų.

PIETŪS: bulviniai vėdarai su kefyru. Vėliau - b. kava.

VAKARIENĖ: pora šaukštų vakarykščio troškinio, 1 v.š. morkų salotų, 2 r. camembero sūrio, 1 riduto duonelė.

NAKTIPIEČIAI: 2 šok. saldainiai, 1 sausainis.

Atominis vienžo...

Atsakyti
Nu va, eina į pabaigą mano Proto Atostogos, jau kažkaip kreipiu roges į teisingą vagą rolleyes.gif Visko būna, neslėpsiu (žr. sekmadienio meniu), bet aš juk moteris cool.gif

Sekmadienis
Pusryčiai: kava su pienu
Priešpiečiai: kiaušinienė su lašinukais (maždaug 4 v.š.), marin.burokėliai, riekė duonos su grūdais (niekaip negalėjau atsiplėšt nuo knygos, tai vyras maitino tuo, ką moka pagamint ax.gif )
Pietūs: 2 cepelinai su 1 v.š. grietinės
Pavakariai: 5 nelemti saldūs krepšeliai doh.gif
Vakarienė: kava su pienu
Po krepšelių taip užsikimšau, kad jau nieko nebenorėjau...

Šiandiena
Priešpusryčiai: vanduo su vit.C ir medum
Pusryčiai: kava su pienu, 5 višt. sparneliai, kepti su sojos padažu ir medum
Priešpiečiai: 3 nelemtieji krepšeliai (ačiūdie, pribaigėm pagaliau rolleyes.gif )
Pietūs: 300g bulvių košės, 2 kotlečiukai su 4 v.š. lečo
Pavakariai: obuolys
Vakarienė: 400 ml burokėlių sriubos su 1 v.š. grietinės, 50g duonos su grūdais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meškutė_Nida: 26 vasario 2007 - 14:16
Sveikos merginos, jau nusiunciau visoms kas prase meniu.
Nauduokites i sveikata, kol kas priduoti nenoriu nes vel bosas isdure
ir sedziu be pietu...todel kaip rituliuosis kita dienos puse nespeliosiu:)
Savaitgali priduoti geda...buvo ir lasiniai, ir pyragai, ir vosokie kitokie
taip graziai man sekes..kol kas tik tiek.
Atsakyti
Prisiduodu. 4u.gif

Pusryčiai: 2 sumuštiniai su 100 g Rugelio, sviestu, sūriu ir agurko griež.
Vėliau darbe: balinta inka su 0,5 AŠ cukr., šok.sald.

Priešpiečiai: didelis bananas, balinta inka su 0,5 AŠ cukr.

Pietūs: jūros lydeka tešloje su kreminiu padažu (kuriame buvo žirnelių ir morkų), grikiai, geras VŠ kopūstų salotų. 2 saldainiai. Bet su saldainiais parišu, nes su sušalusiu irisu šokolade nusiskėliau dantį. verysad.gif
Truputį vėliau: balinta nesaldinta kava, zefyro lazdelė šokolade.

Vakarienė: ant šlakelio aliejaus keptos tarkuotos bulvės su sūriu, pusė pomidoro, stiklinė pasukų, 2 dž. abrikosai, 6 mažos dž.datulės. Čiobrelių arbata su nepilnu 1 AŠ medaus.
Atsakyti