Sveikos!

Bandysiu atgaminti savaitgalinį... Valgiau ne namuose, bet ką ir kiek sąžinė leido (o ji pas mane gerai dresiruota- tupi ir tyli, kol nepašauki...

)
PENKTADIENINIS Pusryčiai: Hm, berods sumuštiniai iš 100 g Rugelio, sūrio, salotų lapų ir pomidorų. Prieš tai vanduo+citrina+medus.
Priešpiečiai: Smilgos varškė su persikais, inka su 1 AŠ cukraus.
Pietūs: zžirnių sriubos su šonine ir grietine maža lėkštutė, 0,5 riekutės batono (plonai atpjauto), 0,5 riekutės šviesios duonos (irgi maža), dubenėlis cepelinų tešlos virtinukų (be jokio įdaro) su šoninės+grybų+grietinės padažu (Čili kaime)
Vakarienė: gal 5 VŠ krabų salotų, pusė riekės j. ajerų duonos, gabalas pyrago Magdė, gabalas pyrago "Seklyčia" (a la Napoleonas, tik kremas ne sviestinis, o plaktos grietinėlės su želė gabaliukais), kažkiek medaus ir berods mandarinas.
ŠEŠTADIENINIS Pusryčiai: pusė riekės Sveikuolių su desertiniu varškės sūriu su žele, pusė riekės j.ajerų duonos su tu pačiu sūriu. Prieš tai vanduo su c. ir m. (bet bijau, kad kažką pamiršau...

)
iki priešpiečių- saldainis fruittella.
Priešpiečiai: kava su pienu, 2 riešutiniai sausainiai (a la amarečiai tik dvidubi ir didesni), sluoksniuotos tešlos skarelė su obuolių įdaru, 2 AŠ medaus, keletas riekučių šviežio ananaso.
Pietūs: 1,3 rūkytos dešrelės, keli VŠ bulvių košės su pienu, keli VŠ pomidorų-svogūnų salotų su grietine, pora vš rūkytos žuvies salotų (rūk.žuvis, ferm.sūris, kons.žirneliai, majonezas), 2 gab. ananaso, gal 5 riešutiniai sausainiai ir dar saujelė tokių kaip pirštelių, kurie priemena plikytą tešlą tik padžiūvusią, 2 taurės balto vyno, stopkė Karvedžio trauktinės...
Vakarienė: gal 200 ml giros, mandarinas, lėkštelė pieniškos-aviž.dr. sriubos, 1 AŠ medaus.
ŠIANDIENINIS Pusryčiai: riekė j.ajerų duonos su lapu lyd.sūrio (na tie, kur būna hamburgeriams atskirai po vieną lapeliai įpakuoti), 3 griež. agurko, riekutė Liliputo duonos su stora pusrieke desertinio sūrio, riešutinis liežuvėlis (meduolis, tas kurio nerekomenduoju nes bais skanus...

).
Priešpiečiai: Po valandos nuo pusryčių...

balinta kava, gabaliukas Magdės.
Pietūs: 2 keptos pieniškos dešrelės, apie 30 g grikių (nevirtų), keli VŠ salotų (salotų lapai, agurkai, pomidorai, aliejaus-Modenos acto užpilas), padoraus dydžio gabalas Magdės, arbata su 0,5 AŠ cukraus. (padoraus dydžio, tai turiu omenyje ne per didelis, o ne atvirkščiai...

)
Vakarienė: dubenėlis morkų-svogūnų-grikių-ryžių troškinio (beveik be aliejaus kepta ir troškinta) su sūriu, kriaušė.
Naktipiečiams planuoju medaus prie arbatos.
Na, sekmadienio pietūs ir vakarienė jau namuose, tai viskas good! Bet ir šiaip viskas padorumo ribose, išskyrus šeštadienio pietus...
GEROS VISOMS ATEINANČIOS SAVAITĖS!