Teko prieš keletą mėnesių dalyvauti viename susitikime, kur pateikė n. duomenis apie KT vartojančių moterų sveikatą, berods Olandijoje.
Buvau

apstulbus, kad beveik 70 proc. moterų - venų trambozė ir kitos ligos.
ir ką gydytojai galvoja siūlydami KT?
Kai mokiausi univere, kažkurioje paskaitoje buvo pristatytas ratas kaip žmonės "melžiami":
Jaunystėje siūlomas nežabotas laimingas ir nerūpestingas seksualinis gyvenimas su KT ir kt. priedais (spiralės, prezervatyvai ir kt. ), šalia darpaįvairinimui alkoholis, tabakas.
Na pasitaiko, kad užmiršo kažkas kažkur tabletę... rezultatas - neštumas.
nusprendžiama, kad neparanku... - "išvalom". tiek moterims tiek ir vyrams dažnai pasireiškia poabortinis sindromas... - depresija...
Jei žmogus praranda kontrole ir ieško dar "gilesnių ir kietesnių" išgyvenimų prasideda narkotikai....
Situacijų eiliškumas gali kaitaliotis.
Kažkuriuo metu žmonės susimąsto, kad nori vaikų... organizmas pridozuotas "visko" sako - "basta".
Na, bet yra išeitis.
Tuomet vaistais bandoma atstatyti situaciją, jei nepasiseka... sako - yra dar išeitis - dirbtinis apvaisinimas....ir pan...
gal pasiseka, o gal ir ne....
Žmogus patyręs įvairių traumų, išgyvenęs tiek depresijų, nebemiela gyventi, prarandi prasmę gyventi... bet yra išeitis, kužda kažkas - siūlom gražią mirtį - eutanazija.
tuomet tik gali paklausti... ir kam viso to reikia? Kam čia naudinga?
negi Dievas sukūrė mane taip,kad man reikėtų būti tokiu nelaimingu?
Neseniai kalbėdama su drauge taip "artimai" supratau, kad netinkamas pasirinkimas anksčiau ar vėliau "atsirūgsta". O tai ir yra nuodėmės pasėkmė.
Bet kaip gera, kai atrandi Tą Kelią, kuris nuveda į laimingą Gyvenimą, kad ir kuriuo savo gyvenimo memoentu tai atrandi.
Niekada nėra vėlu...
Vaje, ir vėl prirašiau tiek daug...