Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Novynette"

as kai naudojau novinete irgi viskas buvo OK.
Atsakyti
QUOTE(ugnieska @ 2004 11 17, 17:39)
naudoju novinete dar tik puse metu, taciau šalut. poveikis gana stiprus. kas diena pykina, ypac vakarais, karta net vemiau nakti. drauge taip pat jas vartoja, tai sake, ja irgi pykina. Noriu pasiklausti ir jusu, kaip jums?

As irgi jas vartojau, jokiu salutiniu poveikiu nebuvo.
Jeigu tau yra bet kokie salutiniai poveikiai vadinasi jos tau netinka, greit bek pas gydytoja ir ji tau patars keisti i kitas. Man taip buvo kai vartojau Diane 35- nuo ju pradejo kilt svoris, tada gydytoja israse Novinette, bet ir ju po keliu menesiu atsisakiau, del tam tikru sumetimu rolleyes.gif
Atsakyti
as irgi jas vartojau. man patare vaistininke, nes tada jau buvau ibandziusi n visokiu KT, nuo visu man budavo bloga ir silpna. vaistininke patare novynette kaip viena is maziausiai pasaliniu poveikiu turinciu KT. ir tikrai, man viskas buvo ok, tik po poros metu vartojimo potraukis nerealiai sumazejo doh.gif tada pakeiciau jas i cilest, biski apsitvarke viskas. nutraukus cilest, pastojau per 2 men biggrin.gif
Atsakyti
Nu va ash pavyzdziui jau kokius 5 metus naudoju ta Novynete. sad.gif ir nebesuprantu kas darosi. Dingo lytinis potraukis o ir pasidariau irzli kaip ragana. blink.gif cry.gif Paskutiniu metu pradejau gerti vakarais velai ir issireguliavo menstruacijos, netgi begau pirkti testuka nes labai jau velavo cry.gif cry.gif Sakiau kad mesiu ash ta Novynete, pagyvensiu biski sveikai , kol atsigaus noras ... blush2.gif
Atsakyti
Man Novinete tai irgi netiko sad.gif
Atsakyti
as 5 metus naudojau visokias KT, Novynette irgi. As, kaip ir jus, pastebejau, kad esu irzli, dingo lyt. potraukis......O dar kaip interne perskaiciau,kad nuo KT lytinis potraukis dingsta su visam...(ta prasme, neatsistato)...tai nusprendziau mest per borta tuos kontraceptikus:)))) Ne, juokas juokais, bet jei man dar tik 30 metų ir manes pradės nejaudinti seksas, tai sooorrryyyy........ jau kaip nors be tu tableciu isgyvensiu;)
Atsakyti
Vava as ir pasiskaitineju ir ziuriu vien tik neigiama nuomone. g.gif Man tai tik 24m ir nebenoriu ishvis nei myletis nei ka. schmoll.gif schmoll.gif
O ir tiek jau ilgai vartoju 5 metus, drauges pradejo gasdint kad negerai tiek istisai vartot, verysad.gif tai reikes padaryti pertraukele keliu menesiu ir tada galvot ka daryt, nueisiu matyt pas ginekologa pasikonsultuoti, doh.gif o tai tokioj jaunyteje noro kai nebera man tai nepatinka. sad.gif
Atsakyti
Tarp kitko, jei dar tik 24m. ir negimdžiusi, tai visai normalu, kad nėra didžiulio noro, nes moters seksualumas atsiskleidžia apie 30m., dar labiau - pagimdžius.
Atsakyti
Galvojau rašyt ar nerašyt aie savo patirtį g.gif bet žiūriu, kad ne viena čia tokia esu. Man Novinete prirašė dėl cistų, taigi geriau iš reikalo. Po mėnesio vartojimo pradėjau prakaituot kaip didis sportininkas fitness4.gif, lytinis potraukis dingo verysad.gif, draugas pradėjo skųstis, kad tapau nervinga ir irzli gun_rifle.gif. Tuomet keitė į kitus KT. Kaip man sakė gydytoja, KT kaina lemia ir jų kokybę. Kuo brangesni, tuo geresni, ta prasme mažesni hormonų kiekiai juose.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2005 06 17, 12:05)
Kaip man sakė gydytoja, KT kaina lemia ir jų kokybę. Kuo brangesni, tuo geresni, ta prasme mažesni hormonų kiekiai juose.

deja, ne visada didesnė kaina = geresnė kokybė. Kuo daugiau į reklamą įdedama pinigų, tuo daugiau ir kainuoja prekė (galioja ne tik KT). Paprastai naujos, ką tik į rinką išleistos KT irgi kainuoja daugiau. Ar jos geresnės, irgi klausimas, šiaip aišku jos tobulinamos, stengiamasi jas gerint, bet neaišku, ar pavyksta. Juk ir su kitais vaistais ne kartą buvę, paleidžiami į rinką, visi perka, o paskui staigiai išimami iš prekybos, kai kas blogo atsitinka... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 06 17, 12:27)
deja, ne visada didesnė kaina = geresnė kokybė.

Suprantu, kad ne visada, bet kažkaip reikia juk rinktis KT, kai prie to priveda liga verysad.gif Man kažkaip pats organizmas geriausiai sureagavo į vienas iš brangiausių KT. Kažkada sakiau, kad gyvenime jų negersiu, bet vat "niekada nesakyk niekada", nes cistos taip suraitė cry.gif , kad kaip gerutė jas geriau.
Atsakyti
Paskaičius šiuos komentarus, ir man norisi baigti gerti Novinette. Geriu turbūt jau daugiau kaip metai, bet tokių baisių šalutinių poviekių nebuvo. Tik šiemet , kai išlindo ryškesnė saulutė, pastebėjau , kad veidą "išmetė" pigmentinėm dėmėm. Nusprendžiau, kad nuo kontraceptikų (pernai irgi panašiai buvo, tik į tai nekreipiau dėmesio). Tačiau nežinau ar aš teisi. Ar dar kam nors taip yra buvę?
Atsakyti