Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Novynette"

QUOTE(liepsnelė @ 2005 08 03, 07:48)
esu bandžius kelis KT, tarp jų ir Novynette, tai man pirmąkart gyvenime ir atsirado pienligė būtent juos vartojant.  g.gif  Dabar kai geriu Harmonet, to nebūna (tpfu tpfu tpfu).

Na, jeigu taip, tai tikesiuos, kad ir man taip bus. Jei nevartosiu ziedo, tai tikriausiai irgi pasirinksiu Harmonet ax.gif
Atsakyti
Va pradėjau vartoti " Novynette".Kol kas jokio šalutinio poveikio nejaučiu.
Niekad nevartočiau jokiu kontraceptiku schmoll.gif , bet daktarė prirašė kaip
priemone nuo bobiškos ligos. cry.gif
Bandžiau vartoti " Jeanine" tai priminė košmarą: kraujavimas, pykinimas, galvos skausmas.
Jei ir šitie po 3 mėn. pasireikš savo blogosiom savybem , ko gero spjausiu į visus tuos kontaceptikus.
O svoris mielosios išties auga tik nuo ėdimo- faktas pati kaip bačka ir vis per tą rijimą doh.gif

vabaliukai
Atsakyti
Kelioms draugėms irgi netiko. Pati Novynete vartoju apie tris metus, viskas tvarkoj, nei pykina, nei dar kas nors darosi. Matyt, čia kiekvienai individualiai. Svoris man auga nuo bandelių... smile.gif
Atsakyti
Dabar net sunku pasakyti kiek laiko vartojau Novinete, gal 3 - 4 metus, vieną mėnesį pradėjau kraujot cry.gif išsigandau nerealiai, nulekiau pas gydytoją, tai man išrašė Reguloną ir dabar viskas tvarkoj, sakė kad man reikėjo padidinti harmonų kiekį ar dar ko.
Galiu pasakyti kad šalta aš kaip ledas, noru labai retai atsiranda, gal reiktų mesti, tik nenoriu pastoti g.gif
Atsakyti
As taip pat naudoju Novynette jau mazdaug puse metu.Tai skustis kolkas tikrai negaliu niekuo,nei svorio priaugimo,nei kraujavimo ar pykinimo nera.Jauciuos normaliai ir viskas reguliaru.Manau,tai nuo kiekvienos moters organizmo priklauso,kas tinka ir kas ne.
Atsakyti
ir man teko vartoti novinette, tai ištempiau pusę metų ir nutraukiau vartojimą, nes buvo ir depresija užpuolus ir frigidiškumas atsiradęs schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Viešpatie, mergaitės Jūs man akis atvėrėte. Aš galvoju, kad man čia noras meilei jau nunyko, o aš juk tiek metų jau su novynete, kad ją kur. Viskas Lekiu pas daktariuką tegu ieško ko nors man. Svarbiausia, kad vyras dėl manęs visada stengiasi 4u.gif , visokių atrakcijų prisigalvoja, kad tik mane pamalonintų, o man galvoje, brangusis ar negalėtum greičiau... doh.gif
bet Svarbiausia, kad kai sunyti maitinau nieko nevartojau, tokia meilė buvo atsiradusi, tai galvoju, kodėl čia dabar taip o čia ta Novynete. Atsikratysiu - tvirtai nusprendžiau.
Atsakyti
Ir as svorio priaugau del situ KT cry.gif
Dabar negaliu niekaip sulieknet cry.gif
Atsakyti
ziuriu ne man vienai frigidiskumas pasireiske..ir man tokios mintys sukas: greiciau greiciau greiciau. schmoll.gif bet seip naudoju novynette jau du metus tai isvis jokiu salutiniu poveikkiu neturejau. nors dar del to frigidiskumo drisciau gincytis.na nebent cia individualiai mano atveju. sakyciau, neber aistros.. g.gif
Atsakyti
būtent, nemanau kad TO nenoro nereikia nurašyti KT, nors tai ir lengviausia - nereikia knaisiotis giliau ieškant tam priežaščių.

bet man pasakykit ar pirmą ciklą geriant gali tęstis mmmm antrą savaitę? gal vėliau susireguliuos viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2005 10 30, 21:40)
būtent, nemanau kad TO nenoro nereikia nurašyti KT, nors tai ir lengviausia - nereikia knaisiotis giliau ieškant tam priežaščių.

bet man pasakykit ar pirmą ciklą geriant gali tęstis mmmm antrą savaitę? gal vėliau susireguliuos viskas  g.gif

Del nenoro, is dalies tu teisi, priezasciu visokiu gali but, taciau nenoras yra vienas is dazniausiu salutiniu reiskiniu, geriant KT. Jis neatsiranda per pirma menesi, cia ilgalaikio vartojimo pasekme, bent pusmecio.

O del menesiniu, taip gali uzistest per pirma cikla, turetu per 3 men. susitvarkyt.
Atsakyti
Va kur cia tas suo pakastas. Novinete geriu 1.5 metu. O as ir galvoju kur dingo mano potraukis? Vyras net pyksta, kad nenoriu ir nenoriu, didesnis noras atsiranda ta savaite kai negeriu tableciu, bet kas is to............. O del irzlumo tai jo, viskas nervina, viskas blogai. Kur zmogau busi laimingas ir patenkintas kai nera
smileysex.gif
O mums dar tik po 23 metus cray.gif
O del svorio nezinau, jis kad padidejo tai tikrai, bet nezinau nuo ko. Po gimdymo gydytoja rekomendavo Harmonet, bet kad pripasakojo sese ir drauges kad negeros svoris auga, depresija ir t.t patare Novynete ir se tau kad nori doh.gif Reiks gal keist KT, ba negert nekas bus. Dar susilauksim antru gandru, kolkas ankstoka.
Atsakyti