Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Novynette"

verysad.gif Joa is patirties sakau Nvynete nekas, gal ce aisku kiti dalykai kalti, bet po 5metu vartojimo Novynete manes ne per prievarta nebenusitemdavo vaikinas y lova blink.gif Budavau salta ir niekada nenoredavau, va jau kaip 4menesius nebegeriu ir jauciu jau pagyvejima, atsirado noras kaip senais gerais laikais thumbup.gif , tik va su noru atsirado ir menstruaciju nezhmoniski skausmai, kurie geriant Novynete buvo dinge lyg y dausas rolleyes.gif . Tai va nzn dabar ka riektu naudoti, kitokiu kontraceptiku nebenoriu ir taip nualinau organizma... sad.gif
Atsakyti
Nieko gero man tas novynetas.As geriau 2.5metu ir vis i menesi po karta uzeidavo migreniniai galvos skausmai,o as nesuprasdavau kas daros.Bet taip suimdavo,kad nors sienom lipk.Budavo ir pykinimu iki vemimo,bet vis kaltindavau netinkama mityba.Nutariau padaryt pertrauka siaip sau,kad organizmas pailsetu.
Ir kaip manot,dingo galvos skausmai,per puse metu nesuskaudo nei karto,ir pykinimu nebeliko.Tai man tik tada dasuto i smegenis doh.gif ,kad visa ta bloga savijauta sukele KT.
Aisku dabar vel pradejau jas gert ir pirma menesi jau pradejo taip skaudet krutine,kad net prisiliest baisu.As jas matyt mesiu jau kita menesi.Tuo labiau kai yra is ko rinktis,ko cia man kankintis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2005 10 30, 20:40)
būtent, nemanau kad TO nenoro nereikia nurašyti KT, nors tai ir lengviausia - nereikia knaisiotis giliau ieškant tam priežaščių.

bet man pasakykit ar pirmą ciklą geriant gali tęstis mmmm antrą savaitę? gal vėliau susireguliuos viskas  g.gif

visaip buna, bet mano atveju tai jau tikrai, vos perejus prie kitu noras atsirado ir dar koks.... vyro nekeiciau, tik tabletes, jei kam idomu biggrin.gif
Atsakyti
na mergaitės ir prirašėt, aš 3 metus vartojau Novynete ir jokių problemų, viskas tiesiog puiku ir mėnesinių skausmai išnyko, ir per mėnesines mažiau kraujo ir susireguliavo viskas, tai negaliu skūstis, na svoris gal ir priaugo 5 kg., bet aš buvau labai liesa tai net džiaugiuosi, Jau 3 mėn. jų nevartoju, nes planavom vaikelį ir ką jūs manot iš pirmo karto pastojau, tai ir vaisingumui nekenkia, o svoris nukrito, kai nebevartojau smile.gif . Manau, kad ne viskas visiems tinka, galite vartoti išgirtas KT ir jos jums netiks taigi rinkitės ir bandykit.

P.S. lytinis potraukis nebuvo sumažėjęs. biggrin.gif
Atsakyti
As Novynette naudoju, matyt, ilgiausiai iš visų čia parašiusiųjų - 6 metus.Svorio gal ir priaugau kokius 5 kg, bet, kita vertus, kai pradejau jas naudoti, buvau 18-os, o dabar jau 24-i ant nosies, taip, kad neskubu kaltinti tablečių. Šiaip viskas gerai, tik irzlumas gal didesnis kartais būna- susigalvoju del ko pažliumbti :)Potraukis - nesiskundžiu, tiesą sakant, nelabai žinau, koks jis būtų be tablečių, nes praktiškai kai tik pradėjau mylėtis, pradėjau ir Novynette vartoti.
Šiaip žadu jau mesti tabletes, nes, manau, 6-i metai jau per daug ir laikas organizmui pailsėti.Bet gi pastoti bijau nežmoniškai....Tiesiog finansiškai nepasirengę leliuką auginti.Reiks gumytes naudoti, bet negaliu aš jomis 100-u procentų pasitikėti.Žodžiu...smile.gif
Atsakyti
as tai naudoju antrus metus, ir esu lytiskai salta, nervuota, pasisakiau daktarei, bet ji man nepasiule ju pakeisti,

dabar jau baigiu priprasti prie ju bet seniau tai net pykino
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 01 20, 10:30)
as tai naudoju antrus metus, ir esu lytiskai salta, nervuota, pasisakiau daktarei, bet ji man nepasiule ju pakeisti,

šalta, nervuota.
žadu susileisti b grupės vitaminus - nervai aprims. o kaip šaltumą gydyti g.gif
Atsakyti
Šaltumas ir nervotumas nuo dažnų kontraceptikų atsiranda. Mn pvz taip buvo nuo Mercilono, nes jį naudojau labai ilgai gal porą ar tris net metus. Novinette teko naudoti kelis mėnesiu, sutapimas ar ne, bet greitai svoris pradėjo augti, taigi pakeičiau į Merciloną, su juo niekuo panašaus nebuvo, bet šaltumas ir nervotumas liko...Dabar naudoju Evra pleistrą, nei svorio problemų, nei šaltumo, nei nervotumo nejaučiu... thumbup.gif
Atsakyti
as taip pat jas vartojau apie 1,5 metu ir tikrai jokio salutinio poveikio nebuvo. man jos labai patiko. mirksiukas.gif
Atsakyti
As dabar pradejau vel gert novynette,tai zeme ir dangus,po REGULONO verysad.gif
Atsakyti
g.gif o man kaip tik atvirkščiai g.gif Regulonas turi šiek tiek didesnę dozę hormonų nei Novynette, todėl man tiko labiau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Čika @ 2006 02 04, 01:46)
g.gif  o man kaip tik atvirkščiai  g.gif  Regulonas turi šiek tiek didesnę dozę hormonų nei Novynette, todėl man tiko labiau.  rolleyes.gif

Gal gali paaiskynt ka tas hormonu kiekis reiskia?Taip zinau kad regulone 0,30,o novynette 0,20,bet man nuo regulono net niezet pradejo,kaip issausino ir dar neaisku ka padare.. verysad.gif

Bet kai meciau gert viskas gerai.. g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotiki: 04 vasario 2006 - 11:20