Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimas šaukšteliu ir

dar turim tokius, disney firmos mirksiukas.gif minkštučai reaguoją į karštį,spalvoti thumbup.gif mažkei l.patinka thumbup.gif thumbup.gif
o man patogūs biggrin.gif
Atsakyti
mes valgidinom su musu geleziniu saauksteliu ir jokiu kitu 4u.gif
Atsakyti
Avent thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi tik uz plasmasini thumbup.gif juolab,kad gydytoja taip patare,o as tikiu,kad ji uz mane protingesne rolleyes.gif
Atsakyti
as pradejau maitint ir su plastmasiniu sauksteliu,bet dabar jau valgo ir su geleziniu
Atsakyti
O mes dovanu gavom silikonini. Labai patogus, o kad kada nors jis susideves, tai ir tegu, cia juk kalbama apie pirmaji sauksteli, kuris tam ir reikalingas, kad butu patogus ir mamai, ir vaikui, o paskui, kai paaugsim, valgysim su rimtesniais irankiais
Atsakyti
QUOTE(arcanuma @ 2005 02 05, 15:08)
mano mazylei 5 men. jau kokias 3 savaites bandom valgyt koseles,tyteles,vaisius su sauklseliu,bet ji nesizioja,tenka gerai pavarg jog ikist sauksteli. aisku pasitaiko ,jog uzplaukia ir kad issizios. bet taip buna retai.kaip jus moket savo mazuosius. o gal manoji dar nenori kitokio maisto smile.gif

Kažkur skaičiau kad jei vaikas dar nemoka valgyti, tai ir nereikia jo mokinti, vadinasi jam dar ne laikas. Juo labiau kad dar 6 mėn. nesuėjo smile.gif Maniškis tai labai noriai pradėjo valgyti košeles nuo 4 mėn., nes matyt tikrai jau buvo tam atėjęs laikas..

QUOTE(Storuliuke @ 2005 09 05, 15:13)
Mes irgi tik uz plasmasini thumbup.gif  juolab,kad gydytoja taip patare,o as tikiu,kad ji uz mane protingesne  rolleyes.gif

Mes irgi su plastmasiniu valgom. Man labai patogu maitinti, jam valgyti biggrin.gif
Atsakyti
Savo vyručiui nupirkau šiandien silikoninį smile.gif Galvoju maitinti gal ir patogus bus, bet kaip juo obuoliuko pagrandyti? g.gif
Atsakyti
pirmasis mūsų šaukštelis buvo AVENT firmos ir juo labai džiaugiausi. 4u.gif
Atsakyti
Mes valgom su minkštu plastmasiniu šaukšteliu thumbup.gif.
Atsakyti
mes turim nestle melyna kur buna prie tyreliu. is bedos valgom su canpol tokiu violetiniu kuris keicia spalva
Atsakyti
As irgi mazajai duodu plastmasini su silikonine galvute mirksiukas.gif liux, labai tinka mirksiukas.gif
Atsakyti