Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimas šaukšteliu ir

mano mazute valgo is sidabrinio saukstelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viešnia iš Šiaurės @ 2005 11 13, 15:50)
Kažkur skaičiau kad jei vaikas dar nemoka valgyti, tai ir nereikia jo mokinti, vadinasi jam dar ne laikas. Juo labiau kad dar 6 mėn. nesuėjo  smile.gif Maniškis tai labai noriai pradėjo valgyti košeles nuo 4 mėn., nes matyt tikrai jau buvo tam atėjęs laikas..
Mes irgi su plastmasiniu valgom. Man labai patogu maitinti, jam valgyti biggrin.gif

Na mano mažylis nuo pirmų mėnesių su šaukšteliu valgė, tokios minkštos plastmasės, o dabar kažkas užėjo ir nei pro kur.Nors prieš savaitę jau maistelį valgė kaip didelis. Tai manau tiesiog kažkokie čia kaprizai pradedami rodyt g.gif
Atsakyti
Beje nupirkau silikoninį šaukštelį, tai nesu labai juo patenkinta, nes gan nepatogus ir mažokas.Gal jų visokių būna g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglytek @ 2006 01 02, 14:44)
Beje nupirkau silikoninį šaukštelį, tai nesu labai juo patenkinta, nes gan nepatogus ir mažokas.Gal jų visokių būna g.gif

man taip pat nepatiko silikoninis saukstelis schmoll.gif

mes valgom su plasmasiniu, bet kietu galu
Atsakyti
QUOTE(Viešnia iš Šiaurės @ 2005 11 13, 16:50)
Kažkur skaičiau kad jei vaikas dar nemoka valgyti, tai ir nereikia jo mokinti, vadinasi jam dar ne laikas. Juo labiau kad dar 6 mėn. nesuėjo  smile.gif Maniškis tai labai noriai pradėjo valgyti košeles nuo 4 mėn., nes matyt tikrai jau buvo tam atėjęs laikas..
Mes irgi su plastmasiniu valgom. Man labai patogu maitinti, jam valgyti biggrin.gif

o taviskis jau sedejo, kai davei su saukstuku? biggrin.gif nes mums dar 3,5 ir dar nesedim, tarkim kai jis bus 4men(dar nesedes) ir as noresiu savajam duoti tyreles su saukstuku, tai kaip gulinciam duot? manau uzsprings? o del to specelei nesodinsi
g.gif g.gif
Atsakyti
Na mes pradejom nuo keturiu pilnai maitinti ir is karto su saukstuku. Nusipirkom pati paprasciausia ir visai nieko. Kadangi niam niam labainorejo tai sauktukas buvo visai vienodai:))))))))))))))
beje mes maitinom pusiau sedom , taip ir dabar darom dazniausiai, nors panele jau ir sededama valgo.
Atsakyti
Mes turejom Chicco silikonini sauksteli paciai pradziai, o dabar valgom is plastmasinio (melamininio). Budavo, kad virindama buteliukus, i verdanti vandeni imesdavau ir silikonini sauksteli, tai po keliu kartu jis man igavo nemalonu kvapa. Ar kam nors taip buvo nutike? Gal ju negalima virint, bet juk ciulptukai irgi silikoniniai... g.gif
Atsakyti
o as dar nestumo pradzioj nupirkau avent sauksteli. nu man jis nepakeiciamas. bandziau cia visokiais kitokiais dovanotais maitint, nu kazkaip ne tas schmoll.gif o ir vaikas burnoj juos stumdo liezuviu. zodziu mums avent saukstelis nepakeicimas tongue.gif
Atsakyti
O mes turim Canpol silikoninį šaukštelį, nusipirkom jau antrą, vienas jau "susikramtė" mirksiukas.gif Dukrytei labai patinka, jos burnytė nedidelė, tai šitas šaukštelis mums kaip tik. Šaukštelio aš nevirinu, tiesiog nuplaunu karštesniu vandeniu ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovvita: 06 gegužės 2006 - 18:29
Mes turim plasmasini sauksteli ir nesiskundziam ax.gif Kosiu dar nevalgom saukstais, o banana ar darzovine, tai ir tas thumbup.gif
Atsakyti
Mes naudojam plasmasini minkšta šaukšteli labai puikiai iš jo valgo ir patys pabando
Atsakyti
Mes turim plastmasinį šaukštelį (bebevita) ir medinį iš obels, kai vienas pabosta valgom su kitu. Abu plaunu verdančiu vandeniu ir retkarčiais išvirinu.
Atsakyti