Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimas šaukšteliu ir

mes naudojames sidabriniu sauksteliu. bet kol kas jis naudojamas tik vitaminams ar vaistukams sugirdyt, kai prades pati valgyt tikriausia teks isigyt plasmasini, kad dantu pati neissimustu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Norečiau paklausti jūsų nuomonės rolleyes.gif Jau rašiau apie melamino indus, bet man neatsakot unsure.gif(melamino indai - ar tai nekenkia)Skaičiau, kad daug mamų naudoja tokius indus, šaukštelius ir puodukus. Bet Rusijoje tokie indai uždrausti, nes jie nuodingi(išskiria formaldehidą).PRAŠAU PASKAITYKIT TĄ STRAIPSNĮ, NES MAN BE GALO IDOMI JŪSŲ NUOMONĖ BUČIAU DĖKINGA:hi:
Atsakyti
mes is pradziu naudojom canpol plastmasini saukstuka o poto tik sidabrini
Atsakyti
QUOTE(Momo @ 2004 11 20, 19:19)
Pirmasis musu saukstelis buvo mazytis, seklus, lankstus, priklausomai nuo temperaturos keiciantis spalva thumbup.gif
Ji gavom dovanu ir likom labai patenkinti clap.gif Kaip tik tilpo i maza burnyte. Veliau pasidare per mazas, tad naudojam gilesnius, bet irgi plastmasinius. Tiesa, truputi apgrauzti jau smile.gif
Stai sitaip atrode tas pirmasis saukstelis
user posted image

Ir mes tokius turim(tik spalvos kitokios),tai musu pirmieji sauksteliai.
Vienas mazesnis kiti du didesni thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 04 lapkričio 2006 - 04:30
Mūsų pirmas šaukštelis Canpol baby, toks kaip silikoninis, minkštutis
Atsakyti
jo mes su plastmasiniu- guminiu pradejom valgyt ir netycia palikom kaime teko imt didesni plastmasini tai maziukui buvo sunku suprast kodel tas saukstas padidejo biggrin.gif
Atsakyti
mes naudojam melyna hipo man regis. siaip turim daug saukstu bet ne vienas ner toks geras kaip sis hipo saukstukas schmoll.gif o geras todel kad js ner gilus nera platus ir saukstuko sonai yra svelnus. nes turim toki sauksta canpol baby man regis tai jie toki dideli ta prasme platus ir gilus ir sonai tokie duria labai nepatogus nes tada kai duodi kokia tyrele viska spro sonus bega doh.gif o tas toks labai patogus mum patinka smile.gif thumbup.gif
tiesa jis ten plasmasinis.nu toks kaip visi ten tie saukstukai parduotuvese.net tiesa sakant kitokiu nemaciau g.gif
Papildyta:
QUOTE(mambu @ 2006 11 04, 05:30)

va musu tokio tipo tik ne tokios firmos nesviecianti s o toks paprastas visas melynas. o is kur jsu perkat tokius saukstus? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katytia: 06 lapkričio 2006 - 13:24
Valgem is Hipp'o bet labai jau platus. Tad anupirkau Avent, labai faini, maziukai, kaip tik i maza burnyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mambu @ 2006 11 04, 05:30)

Ir mūsų tokie patys thumbup.gif Kol kas dar naudojam mažą thumbup.gif
Atsakyti
mes su plastmasiniu- guminiu pradejom valgyti, bet skaiciau, kad su sidabriniu geriausia maitinti.
Atsakyti
O aš Avento nupirkau nes mažiukas ir negilus ir patogu į burnytę įdėti, pradžiai kaip tik
Atsakyti
As nupirkau "Norfoj" komplekta sauksteliu, 3vnt., kainos nepamenu bet zinau, kad l. mazai mokejau. rolleyes.gif O saukstukai tikrai l. fainuciai, pagaminti is gumos ir plastmases, skirtingu dydziu ir formu. thumbup.gif Pirmas-maziausias, antas-vidutinis o trecias su islenkta renkenele, kad vaikuciui butu patogiau paciam pradet valgyt. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti