O maniskis, po ND nusiciaudejo 2 kartus,tai sake kad bus sunus,
jis is kazkur istrauke,kad jei po ND ciaudo vyras jei 1 kart-bus dukra,jei 2-sunus, o jei 3 kartai - dvynukai,tai prasiau ka 3 kart ciaudetu,bet su 2 apsiejo
QUOTE(*NAIDUTE* @ 2007 05 26, 10:40)
Man irgi buvo toks sutapimas su gandrais.
Vaziavau masina ir skrido gandras is vienos pievos i kita per mano vaziuojama kelia. Nezinau, gal tas gandras neapskaiciavo, arba buvo ligotas, bet skrisdamas per gatve vos nenusileido ant mano vaziuojancios masinos, net persigandau, kad nenudausciau. Turejau pristabdyt masina ir nebuvau niekad is taip arti maciusi tokio didelio gandro.
Ir tada tokia mintis persmelke sirdi, kad gal tai zenklas.
ir ka manot, as pastojau ta pati menesi.
Vaziavau masina ir skrido gandras is vienos pievos i kita per mano vaziuojama kelia. Nezinau, gal tas gandras neapskaiciavo, arba buvo ligotas, bet skrisdamas per gatve vos nenusileido ant mano vaziuojancios masinos, net persigandau, kad nenudausciau. Turejau pristabdyt masina ir nebuvau niekad is taip arti maciusi tokio didelio gandro.
Ir tada tokia mintis persmelke sirdi, kad gal tai zenklas.
ir ka manot, as pastojau ta pati menesi.
Geras
Kiek skaičiau (paskui specialiai pasitikslinau pagal žinutės parašymo datą ir "paraštėj" vaiko gimimo datą, tai po devynių mėnesių daug kas užkibo
na netikiu nors tu ka, jokiais prietarais...
Mielos būsimos ir esamos mamytės, pasidalinkit mintimis ir žiniomis
Man vienas senas diedukas, žmones gydantis, sakė, kad geriausia vaikelį pradėti per priešpilnį -bus ir sveikas, ir protingas, ir geros širdies
Per pilnatį taip pat neblogai, tik tuomet bus karjeristas
Dar skaė, kad geriausiai "gaminti" tarp 7 ir 9 val., tik neišsiaiškinau -ryte ar vakare
kas ką žinot???
Man vienas senas diedukas, žmones gydantis, sakė, kad geriausia vaikelį pradėti per priešpilnį -bus ir sveikas, ir protingas, ir geros širdies
Dar skaė, kad geriausiai "gaminti" tarp 7 ir 9 val., tik neišsiaiškinau -ryte ar vakare
kas ką žinot???
QUOTE(Šarlote @ 2009 07 08, 10:23)
Dėl gandrų, tai žinau, kad kai nori pastoti, tai pamačius gandrą reikia dainuoti:
Gandrai gandrai suki ratą,
Atnešk vaiką kitą metą
Na po vienos vasaros dainų ir atnešė
Gandrai gandrai suki ratą,
Atnešk vaiką kitą metą
Na po vienos vasaros dainų ir atnešė
oi, geras
QUOTE(Jamaica 06 @ 2009 10 20, 09:30)
Mielos būsimos ir esamos mamytės, pasidalinkit mintimis ir žiniomis
kas ką žinot???
kas ką žinot???
na jei ovuliaciaj priespilni neivyksta, tai kaip tada
manau kad zirniukas nusprendzi ,tada ir ateina
matyt geriausia, kad viskas sutaptu 
tiesą sakant ir aš labai jau rimtai į prietarus nežiūriu, bet... smalsu
Beje, sekmadienį draugė pagimdė leliuką, tai ligoninėj sesutė jai neleido vaikiukui nagučių karpyti - prietarai....
Ji ir nekarpė - juk suspės dar
tiesą sakant ir aš labai jau rimtai į prietarus nežiūriu, bet... smalsu
Beje, sekmadienį draugė pagimdė leliuką, tai ligoninėj sesutė jai neleido vaikiukui nagučių karpyti - prietarai....
Paziurekit kokių perliukų radau
Dar girdėjau, kad norint pastoti, reikia surinkti 10 pirmagimių virkšteles, jas išvisrti ir gerti tą nuovirą, tada turi pastoti.
Norint pastoti reikia suvalgyti kaulavaisį su kauliuku.
manau tai pavojinga gyvybei...
Dar girdėjau, kad norint pastoti, reikia surinkti 10 pirmagimių virkšteles, jas išvisrti ir gerti tą nuovirą, tada turi pastoti.
QUOTE(Jamaica 06 @ 2009 10 21, 14:58)
Paziurekit kokių perliukų radau

o jetaus kokios cia nesamonnes
nu jau kazin ar labai jau daug cia atsirastu to viraliuko norincios isgerti
Perskaičiau temos pavadinima tai pagalvojau apie horoskopus ir burėjas.
Tai va iš mano istorijos. Ruošėm mergvakari ir sumastėm jaunaja ant bajerio nuvesti pas burėja. Po jaunosios burtis ėjom ir kitos dėl smagumo... ejau ir aš... tai va pasake ir tiesos ir netiesos. Bet dėl ko aš apie tai kalbu,.... mat man pasakė kad turėsiu antra vaikuti, mergyte ir kad ji bus silpna.... tada nepajamiau to į galva,..... bet kaip dabartine situacija rodo tai buvo tiesa....
Tai vat po tokios praktikos taip ir norisi nueiti "pasitarti su žvaigždėm", kada geriau vaikeli pradėti kad butu sveikas ir pan.
Tai va iš mano istorijos. Ruošėm mergvakari ir sumastėm jaunaja ant bajerio nuvesti pas burėja. Po jaunosios burtis ėjom ir kitos dėl smagumo... ejau ir aš... tai va pasake ir tiesos ir netiesos. Bet dėl ko aš apie tai kalbu,.... mat man pasakė kad turėsiu antra vaikuti, mergyte ir kad ji bus silpna.... tada nepajamiau to į galva,..... bet kaip dabartine situacija rodo tai buvo tiesa....
Tai vat po tokios praktikos taip ir norisi nueiti "pasitarti su žvaigždėm", kada geriau vaikeli pradėti kad butu sveikas ir pan.