Įkraunama...
Įkraunama...

Prietarai ir "bobučių išmyslai"

O maniskis, po ND nusiciaudejo 2 kartus,tai sake kad bus sunus, biggrin.gif jis is kazkur istrauke,kad jei po ND ciaudo vyras jei 1 kart-bus dukra,jei 2-sunus, o jei 3 kartai - dvynukai,tai prasiau ka 3 kart ciaudetu,bet su 2 apsiejo biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
cia jau gimus leliukui:
jeinori jog vaaikas uauges dainininkas butu reikiajam leisti paverkti, tipo balsaslaveja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*NAIDUTE* @ 2007 05 26, 10:40)
Man irgi buvo toks sutapimas su gandrais.

Vaziavau masina ir skrido gandras is vienos pievos i kita per mano vaziuojama kelia. Nezinau, gal tas gandras neapskaiciavo, arba buvo ligotas, bet skrisdamas per gatve vos nenusileido ant mano vaziuojancios masinos, net persigandau, kad nenudausciau. Turejau pristabdyt masina ir nebuvau niekad is taip arti maciusi tokio didelio gandro.
Ir tada tokia mintis persmelke sirdi, kad gal tai zenklas.

ir ka manot, as pastojau ta pati menesi.

Geras blink.gif prieš mėnesį su trupučiu turėjau analogišką situaciją. Labai išsigandau, kad neįskritų tiesiai į mašiną, o paskui, kai viskas gerai baigėsi, taip juokas suėmė biggrin.gif Mus gandrai persekioja nuo praeitų metų rugpjūčio ax.gif o dabar vat mėginsim patys gandrus pasitikti wub.gif

Kiek skaičiau (paskui specialiai pasitikslinau pagal žinutės parašymo datą ir "paraštėj" vaiko gimimo datą, tai po devynių mėnesių daug kas užkibo wub.gif ). Ir su žuvim mačiau pasiteisino biggrin.gif
Atsakyti
na netikiu nors tu ka, jokiais prietarais... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Mielos būsimos ir esamos mamytės, pasidalinkit mintimis ir žiniomis bigsmile.gif
Man vienas senas diedukas, žmones gydantis, sakė, kad geriausia vaikelį pradėti per priešpilnį -bus ir sveikas, ir protingas, ir geros širdies thumbup.gif
Per pilnatį taip pat neblogai, tik tuomet bus karjeristas rolleyes.gif

Dar skaė, kad geriausiai "gaminti" tarp 7 ir 9 val., tik neišsiaiškinau -ryte ar vakare blush2.gif

kas ką žinot??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarlote @ 2009 07 08, 10:23)
Dėl gandrų, tai žinau, kad kai nori pastoti, tai pamačius gandrą reikia dainuoti:
Gandrai gandrai suki ratą,
Atnešk vaiką kitą metą bigsmile.gif
Na po vienos vasaros dainų ir atnešė lotuliukas.gif

oi, geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamaica 06 @ 2009 10 20, 09:30)
Mielos būsimos ir esamos mamytės, pasidalinkit mintimis ir žiniomis  bigsmile.gif
Man vienas senas diedukas, žmones gydantis, sakė, kad geriausia vaikelį pradėti per priešpilnį -bus ir sveikas, ir protingas, ir geros širdies  thumbup.gif
Per pilnatį taip pat neblogai, tik tuomet bus karjeristas  rolleyes.gif

Dar skaė, kad geriausiai "gaminti" tarp 7 ir 9 val., tik neišsiaiškinau -ryte ar vakare  blush2.gif

kas ką žinot???  ax.gif

na jei ovuliaciaj priespilni neivyksta, tai kaip tada doh.gif
manau kad zirniukas nusprendzi ,tada ir ateina mirksiukas.gif
Atsakyti
matyt geriausia, kad viskas sutaptu smile.gif
tiesą sakant ir aš labai jau rimtai į prietarus nežiūriu, bet... smalsu smile.gif

Beje, sekmadienį draugė pagimdė leliuką, tai ligoninėj sesutė jai neleido vaikiukui nagučių karpyti - prietarai.... smile.gif Ji ir nekarpė - juk suspės dar smile.gif
Atsakyti
Paziurekit kokių perliukų radau doh.gif lotuliukas.gif

Dar girdėjau, kad norint pastoti, reikia surinkti 10 pirmagimių virkšteles, jas išvisrti ir gerti tą nuovirą, tada turi pastoti.
Norint pastoti reikia suvalgyti kaulavaisį su kauliuku.

manau tai pavojinga gyvybei... g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jamaica 06: 21 spalio 2009 - 13:59
QUOTE(Jamaica 06 @ 2009 10 21, 14:58)
Paziurekit kokių perliukų radau  doh.gif  lotuliukas.gif

Dar girdėjau, kad norint pastoti, reikia surinkti 10 pirmagimių virkšteles, jas išvisrti ir gerti tą nuovirą, tada turi pastoti.
Norint pastoti reikia suvalgyti kaulavaisį su kauliuku.

manau tai pavojinga gyvybei...  g.gif  lotuliukas.gif

o jetaus kokios cia nesamonnes doh.gif ir kokiu tik nesamoniu prisimasto kaip noras dyyydelis yra doh.gif

nu jau kazin ar labai jau daug cia atsirastu to viraliuko norincios isgerti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif bet pasiskaitai tokiu dalyku ir niūrūs rudens vakarai linksmesni pasidaro thumbup.gif
Atsakyti
Perskaičiau temos pavadinima tai pagalvojau apie horoskopus ir burėjas.
Tai va iš mano istorijos. Ruošėm mergvakari ir sumastėm jaunaja ant bajerio nuvesti pas burėja. Po jaunosios burtis ėjom ir kitos dėl smagumo... ejau ir aš... tai va pasake ir tiesos ir netiesos. Bet dėl ko aš apie tai kalbu,.... mat man pasakė kad turėsiu antra vaikuti, mergyte ir kad ji bus silpna.... tada nepajamiau to į galva,..... bet kaip dabartine situacija rodo tai buvo tiesa....
Tai vat po tokios praktikos taip ir norisi nueiti "pasitarti su žvaigždėm", kada geriau vaikeli pradėti kad butu sveikas ir pan.

Atsakyti