Įkraunama...
Įkraunama...

Prietarai ir "bobučių išmyslai"

jo.... unsure.gif simsia, cia jau nejuokinga... verysad.gif užjaučiu unsure.gif

aš juokiausi iš virkštelių ir kaulavaisių (įsivaizdavau, kad reikėtų persiką arba avokadą su kaulu suvalgyt), o ne žvaigždžių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jamaica 06: 21 spalio 2009 - 20:16
man tai baisu butu eiti pas bureja. ash netikiu tokiom pasakom..
bet kaip simsia parasho toki sutapima pradedi abejoti
jeigu tai tiesa tai dar tycia uzkalbetu g.gif kad po to pas ja vis eitum tolesnio gyvenimo klausineti ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glinglingas: 21 spalio 2009 - 21:07
QUOTE(glinglingas @ 2009 10 21, 23:06)
man tai baisu butu eiti pas bureja. ash netikiu tokiom pasakom..
bet kaip simsia parasho toki sutapima pradedi abejoti
jeigu tai tiesa tai dar tycia uzkalbetu  g.gif  kad po to pas ja vis eitum tolesnio gyvenimo klausineti ..

jo, labai svarbu į kokias rankas papulsi, jei tai koks pinigu ištroškęs piktas žmogus - gali liūdnai baigtis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamaica 06 @ 2009 10 21, 15:58)
Paziurekit kokių perliukų radau  doh.gif  lotuliukas.gif

Dar girdėjau, kad norint pastoti, reikia surinkti 10 pirmagimių virkšteles, jas išvisrti ir gerti tą nuovirą, tada turi pastoti.
Norint pastoti reikia suvalgyti kaulavaisį su kauliuku.

manau tai pavojinga gyvybei...  g.gif  lotuliukas.gif

nu ir nesamone doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamaica 06 @ 2009 10 20, 07:30)
Mielos būsimos ir esamos mamytės, pasidalinkit mintimis ir žiniomis  bigsmile.gif
Man vienas senas diedukas, žmones gydantis, sakė, kad geriausia vaikelį pradėti per priešpilnį -bus ir sveikas, ir protingas, ir geros širdies  thumbup.gif
Per pilnatį taip pat neblogai, tik tuomet bus karjeristas  rolleyes.gif

Dar skaė, kad geriausiai "gaminti" tarp 7 ir 9 val., tik neišsiaiškinau -ryte ar vakare  blush2.gif

kas ką žinot???  ax.gif

mano manymu nesąmonė prietarai kuo mažiau tiki jais to sau sveikiau
Atsakyti
as irgi nelabai tikiu burejom, bet liaudies ismintim... tikriausiai tikiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamaica 06 @ 2009 10 27, 18:58)
as irgi nelabai tikiu burejom, bet liaudies ismintim... tikriausiai tikiu...  g.gif

is tiesu labai butu smalsu nueiti pas bureja,bet baisu... unsure.gif
Atsakyti
aha, aš vasarą po kokių 10 metų pertraukos nuėjau, tai dabar tikriausiai vėl 10 metų neisiu... Man nieko blogo nepasakė, bet kiek prikalbėjo draugei.... blink.gif
Po to savaitę miegot normaliai negalėjau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamaica 06 @ 2009 10 28, 11:13)
aha, aš vasarą po kokių 10 metų pertraukos nuėjau, tai dabar tikriausiai vėl 10 metų neisiu... Man nieko blogo nepasakė, bet kiek prikalbėjo draugei....  blink.gif
Po to savaitę miegot normaliai negalėjau...  unsure.gif

ka tokio baisaus pasake unsure.gif ?
Atsakyti
ai, ten apie sveikatą, kad viskas negerai, organizmas užterštas ir t.t. Gal nebučiau taip blogai jautusis, jei ir man kas nors būtų blogai, bet aš buvau absoliučiai sveika... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamaica 06 @ 2009 10 21, 07:47)
matyt geriausia, kad viskas sutaptu smile.gif
tiesą sakant ir aš labai jau rimtai į prietarus nežiūriu, bet... smalsu smile.gif

Beje, sekmadienį draugė pagimdė leliuką, tai ligoninėj sesutė jai neleido vaikiukui nagučių karpyti - prietarai.... smile.gif Ji ir nekarpė - juk suspės dar smile.gif

Na, kiek zinau, tai kudikiams nerekomenduojama pirma savaite kirpti naguciu ne del prietaru, o todel kad yra didele galimybe ikirpti i pirsciuka...

As pati saviskei nagucius kirpau praejus 10-ciai dienu... blush2.gif

O kas del prietaru, tai ju tiek daug yra, kad geriau nezinoti... Kol nezinai, tai - ramu, o suzinai ir prasideda paranojos... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieva @ 2009 11 11, 13:33)
Na, kiek zinau, tai kudikiams nerekomenduojama pirma savaite kirpti naguciu ne del prietaru, o todel kad yra didele galimybe ikirpti i pirsciuka...

As pati saviskei nagucius kirpau praejus 10-ciai dienu... blush2.gif

O kas del prietaru, tai ju tiek daug yra, kad geriau nezinoti... Kol nezinai, tai - ramu, o suzinai ir prasideda paranojos... doh.gif

bet matai, kaip ir su tais nagučiai - vadinasi tai ne iš piršto laužta g.gif
beje, kalbant apie nagučius - kai laukiausi pirmo vaikučio, viską dariau pagal knygą ( "motinos ir vaiko knyga"), ten buvo parašyta, kad kurį laiką vaikams visai negalima karpyti nagučių žirklėmis, nebent mama gali nukramtyti... doh.gif
Jeigu ką, aš ir patikėjau lotuliukas.gif žodžiu mėginau vaikeliui nukramtyti nagus, tik nelabai pavyko... ax.gif
Atsakyti