aš juokiausi iš virkštelių ir kaulavaisių (įsivaizdavau, kad reikėtų persiką arba avokadą su kaulu suvalgyt), o ne žvaigždžių...
jo....
simsia, cia jau nejuokinga...
užjaučiu
aš juokiausi iš virkštelių ir kaulavaisių (įsivaizdavau, kad reikėtų persiką arba avokadą su kaulu suvalgyt), o ne žvaigždžių...
man tai baisu butu eiti pas bureja. ash netikiu tokiom pasakom..
bet kaip simsia parasho toki sutapima pradedi abejoti
jeigu tai tiesa tai dar tycia uzkalbetu
kad po to pas ja vis eitum tolesnio gyvenimo klausineti ..
QUOTE(glinglingas @ 2009 10 21, 23:06)
man tai baisu butu eiti pas bureja. ash netikiu tokiom pasakom..
kad po to pas ja vis eitum tolesnio gyvenimo klausineti ..
jo, labai svarbu į kokias rankas papulsi, jei tai koks pinigu ištroškęs piktas žmogus - gali liūdnai baigtis
QUOTE(Jamaica 06 @ 2009 10 21, 15:58)
Paziurekit kokių perliukų radau
Dar girdėjau, kad norint pastoti, reikia surinkti 10 pirmagimių virkšteles, jas išvisrti ir gerti tą nuovirą, tada turi pastoti.
Norint pastoti reikia suvalgyti kaulavaisį su kauliuku.
manau tai pavojinga gyvybei...

Dar girdėjau, kad norint pastoti, reikia surinkti 10 pirmagimių virkšteles, jas išvisrti ir gerti tą nuovirą, tada turi pastoti.
Norint pastoti reikia suvalgyti kaulavaisį su kauliuku.
manau tai pavojinga gyvybei...
nu ir nesamone
QUOTE(Jamaica 06 @ 2009 10 20, 07:30)
Mielos būsimos ir esamos mamytės, pasidalinkit mintimis ir žiniomis
Man vienas senas diedukas, žmones gydantis, sakė, kad geriausia vaikelį pradėti per priešpilnį -bus ir sveikas, ir protingas, ir geros širdies
Per pilnatį taip pat neblogai, tik tuomet bus karjeristas
Dar skaė, kad geriausiai "gaminti" tarp 7 ir 9 val., tik neišsiaiškinau -ryte ar vakare
kas ką žinot???
Man vienas senas diedukas, žmones gydantis, sakė, kad geriausia vaikelį pradėti per priešpilnį -bus ir sveikas, ir protingas, ir geros širdies
Per pilnatį taip pat neblogai, tik tuomet bus karjeristas
Dar skaė, kad geriausiai "gaminti" tarp 7 ir 9 val., tik neišsiaiškinau -ryte ar vakare
kas ką žinot???
mano manymu nesąmonė prietarai kuo mažiau tiki jais to sau sveikiau
as irgi nelabai tikiu burejom, bet liaudies ismintim... tikriausiai tikiu...
QUOTE(Jamaica 06 @ 2009 10 27, 18:58)
is tiesu labai butu smalsu nueiti pas bureja,bet baisu...
aha, aš vasarą po kokių 10 metų pertraukos nuėjau, tai dabar tikriausiai vėl 10 metų neisiu... Man nieko blogo nepasakė, bet kiek prikalbėjo draugei....
Po to savaitę miegot normaliai negalėjau...
QUOTE(Jamaica 06 @ 2009 10 28, 11:13)
aha, aš vasarą po kokių 10 metų pertraukos nuėjau, tai dabar tikriausiai vėl 10 metų neisiu... Man nieko blogo nepasakė, bet kiek prikalbėjo draugei....
ka tokio baisaus pasake
ai, ten apie sveikatą, kad viskas negerai, organizmas užterštas ir t.t. Gal nebučiau taip blogai jautusis, jei ir man kas nors būtų blogai, bet aš buvau absoliučiai sveika...
QUOTE(Jamaica 06 @ 2009 10 21, 07:47)
matyt geriausia, kad viskas sutaptu 
tiesą sakant ir aš labai jau rimtai į prietarus nežiūriu, bet... smalsu
Beje, sekmadienį draugė pagimdė leliuką, tai ligoninėj sesutė jai neleido vaikiukui nagučių karpyti - prietarai....
Ji ir nekarpė - juk suspės dar 
tiesą sakant ir aš labai jau rimtai į prietarus nežiūriu, bet... smalsu
Beje, sekmadienį draugė pagimdė leliuką, tai ligoninėj sesutė jai neleido vaikiukui nagučių karpyti - prietarai....
Na, kiek zinau, tai kudikiams nerekomenduojama pirma savaite kirpti naguciu ne del prietaru, o todel kad yra didele galimybe ikirpti i pirsciuka...
As pati saviskei nagucius kirpau praejus 10-ciai dienu...
O kas del prietaru, tai ju tiek daug yra, kad geriau nezinoti... Kol nezinai, tai - ramu, o suzinai ir prasideda paranojos...
QUOTE(Dieva @ 2009 11 11, 13:33)
Na, kiek zinau, tai kudikiams nerekomenduojama pirma savaite kirpti naguciu ne del prietaru, o todel kad yra didele galimybe ikirpti i pirsciuka...
O kas del prietaru, tai ju tiek daug yra, kad geriau nezinoti... Kol nezinai, tai - ramu, o suzinai ir prasideda paranojos...
bet matai, kaip ir su tais nagučiai - vadinasi tai ne iš piršto laužta
beje, kalbant apie nagučius - kai laukiausi pirmo vaikučio, viską dariau pagal knygą ( "motinos ir vaiko knyga"), ten buvo parašyta, kad kurį laiką vaikams visai negalima karpyti nagučių žirklėmis, nebent mama gali nukramtyti...
Jeigu ką, aš ir patikėjau