Įkraunama...
Įkraunama...

Prietarai ir "bobučių išmyslai"

QUOTE(ramunele 28 @ 2012 03 05, 16:15)
Man tai pasitvirtino šis posakis: Jei pelėdos ūbauja vakarais,tai gali jau laukti leliuko.Man abu kartus pasitvirtino lotuliukas.gif

kur ta peleda dabar gaut... g.gif
Atsakyti
QUOTE(esposa @ 2012 03 06, 03:13)

Kauno zoologijos sode ir jei dar gyva, VU mediku bendrabuty lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2012 03 06, 09:27)
Kauno zoologijos sode ir jei dar gyva, VU mediku bendrabuty  lotuliukas.gif

tai va iskyla klausimas ar dar gyva. lotuliukas.gif nesusalo varksiuke.teks vaiksciot aplinkui ir laukt kada uzubaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(esposa @ 2012 03 06, 13:53)
tai va iskyla klausimas ar dar gyva. lotuliukas.gif nesusalo varksiuke.teks vaiksciot aplinkui ir laukt kada uzubaus lotuliukas.gif

Na pries 4 metus kai giminaite pastojo, o to dar nieks apart jos ir nezinojo ir net nesitikejo (panelei jau virs 40 metu buvo) jos vyro motina (gyvena kaime) trys dienas is eiles mate gandra. Tas vis atskrisdavo ir atsitupdavo tai darze, tai ant namo stogo. Bobulia dar pajuokavo, kad jau kazkas apnestes tikriausiai lotuliukas.gif O po poros savaiciu jai pranese kad 8-ta karta taps mociute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2012 03 07, 09:14)
Na pries 4 metus kai giminaite pastojo, o to dar nieks apart jos ir nezinojo ir net nesitikejo (panelei jau virs 40 metu buvo) jos vyro motina (gyvena kaime) trys dienas is eiles mate gandra. Tas vis atskrisdavo ir atsitupdavo tai darze, tai ant namo stogo. Bobulia dar pajuokavo, kad jau kazkas apnestes tikriausiai  lotuliukas.gif  O po poros savaiciu jai pranese kad 8-ta karta taps mociute  thumbup.gif

eina sau kaip faina.kad mums taip bigsmile.gif
Atsakyti
Mano babulytė visada sako, kad negalima žiūrėti negražių filmų, kur rodomi babaušiai kaip ji sako biggrin.gif Žiūrėjau Šreką kažkada ir ji užmatė, sako : kokius čia burbungalvius žiūri, jei laukiesi ir tu tokį pagimdysi lotuliukas.gif biggrin.gif Bet aš jai atleidžiu už tokius juokus biggrin.gif Dar sakė, kad negalima gailėtis neįgalių žmonių, negalima sulaikyti kvapo kai einama pro ten, kur smirdi, atseit vaikeliui smirdės iš burnos.. Hmm.. dar sakė, nerėkauti, skaityti knygas, būti ramiai, ir žiūrėti į vyro nuotrauką biggrin.gif Tada sakė neturėsiu ką veikt su leliuku kai gims, nes bus lb ramus : )))) Oi, tie seneliai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo secret_lover_: 11 kovo 2012 - 18:52
QUOTE(secret_lover_ @ 2012 03 11, 18:51)
Mano babulytė visada sako, kad negalima žiūrėti negražių filmų, kur rodomi babaušiai kaip ji sako  biggrin.gif  Žiūrėjau Šreką kažkada ir ji užmatė, sako : kokius čia burbungalvius žiūri, jei laukiesi ir tu tokį pagimdysi  lotuliukas.gif  biggrin.gif  Bet aš jai atleidžiu už tokius juokus  biggrin.gif  Dar sakė, kad negalima gailėtis neįgalių žmonių, negalima sulaikyti kvapo kai einama pro ten, kur smirdi, atseit vaikeliui smirdės iš burnos.. Hmm.. dar sakė, nerėkauti, skaityti knygas, būti ramiai, ir žiūrėti į vyro nuotrauką  biggrin.gif  Tada sakė neturėsiu ką veikt su leliuku kai gims, nes bus lb ramus : )))) Oi, tie seneliai...

Prajuokino su tuo kvapo sulaikymu lotuliukas.gif o del to, jog koks nestumas toks ir leliukas tai as labai tikiu smile.gif viena pazystama visa nestuma pragulejo lovoj, pratinginiavo, su vyru santykiai puikus, zodziu pasakiskai ramus nestumas ir vaikutis ramutelis, o mano grupioke nestumo metu daug streso patyre, pykosi su vyru, rekavo ir t.t tai mergaite tokia isterike, siaubas kazkoks doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jentė @ 2011 11 30, 12:57)
Nors as prietarais netikiu, bet kas liecia gandrus tai ar sutapimas ar kas bet kai tik susiduriu su gandrais taip ir yra. Kazkada pries pastojant su pirmu, mes su vyru kur bevaziuodavom gandrus matydavom ir uzkibau, o dabar pries pastojant mazdaug porai savaiciu, gandras suko ratus aplink musu nama ir ant stogo vaiksciojo, juokemes su vyru, sakau kaimynams 3 atnes o apie save negalvojau, ir kai suzinojau nestuke.gif  tada juokemes su vyru is saves, kad prisijuokem biggrin.gif

Praitais metais maciau gandra, labai is arti, tu paciu metu pabaigoje ir pastojau ax.gif
Atsakyti
man labai idomu, kaip del to, kuriame sone pastojus duria g.gif kiek esu skaicius, tai dauguma raso, kad jei duria kairiame (apvaisinama kaire kiauside), tai gims mergaite, jei desiniame sone - berniukas.. rolleyes.gif zinoma, nekalbu apie tas, kurios turi viena gyvybinga kiauside, nes tokiu atveju joms turetu gimt vien vienos lyties vaikai blink.gif na, bet gal cia daugiau jau isimtys tongue.gif
man asmeniskai ir durste kairiaja - gime mergyte tongue.gif tikriausiai daugiau sutapimas, bet... ir tie bobuciu ismislai gimsta is realybes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(esposa @ 2012 03 06, 02:13)

Man irgi tas pats klausimas kilo biggrin.gif

QUOTE(Strawberry* @ 2012 03 20, 12:54)
o del to, jog koks nestumas toks ir leliukas tai as labai tikiu smile.gif viena pazystama visa nestuma pragulejo lovoj, pratinginiavo, su vyru santykiai puikus, zodziu pasakiskai ramus nestumas ir vaikutis ramutelis, o mano grupioke nestumo metu daug streso patyre, pykosi su vyru, rekavo ir t.t tai mergaite tokia isterike, siaubas kazkoks  doh.gif  smile.gif

Ash tai tiesa sakant manau,kad tai labiau itakoja apskritai tevu charakteris smile.gif Pvz ash esu tikra tecio kopija, kas liecia buda - karshtakoshe smile.gif Taigi, jei vienoj seimoj abu tevai ramus tai ir vaikas ramus, o jei tevai karshto budo, plius pykstasi tai naturalu,kad vaikas ne tik, kad paveldi temperamenta, bet dar ir mato tokius santykius kaip normalius.
Atsakyti
QUOTE(Liusile @ 2012 03 20, 23:03)
Man irgi tas pats klausimas kilo biggrin.gif
Ash tai tiesa sakant manau,kad tai labiau itakoja apskritai tevu charakteris smile.gif Pvz ash esu tikra tecio kopija, kas liecia buda - karshtakoshe smile.gif Taigi, jei vienoj seimoj abu tevai ramus tai ir vaikas ramus, o jei tevai karshto budo, plius pykstasi tai naturalu,kad vaikas ne tik, kad paveldi temperamenta, bet dar ir mato tokius santykius kaip normalius.

Žinoma, kad paveldimumas cia didziausia itaka turi smile.gif bet neabejoju, kad sitas poziuris taip pat teisingas, juk jau nebeabejojama tuo, jog vaikelis mamos pilvelyje viska jaucia ir girdi ir ji tai itakoja. Todel, manau, kad ir koks butu is prigimties vaikelis ramus, jei pastoviai netgi pilvelyje jaus mamos isterijas, girdes tevelio pikta balsa jis tikrai nesijaus laimingas ir taps irzlus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusile @ 2012 03 21, 00:03)

Turiu 2 vaikus. Abieju tevai tie patys. Laukdamasi sunaus stresavau ir nervinausi juodai doh.gif Darbe buvo sociai problemu, su vyru riejomes, kaimynai triuksmingi naktimis triuksmavo, na zodziu visa nestuma balansavau netoli isterijos ribos. Sunelis ramumu tikrai nepasizymejo doh.gif reke, cype, paskui irgi nervu kamuolys buvo. Su antraja nestumo metu buvau atsiputus iki negalejimo. Nesinervinau del nieko irnesakyk.gif jei man kas nepatikdavo pasitraukdavau i sona. Mergyte auga ramutele. Ir miega normaliai ir riksmu nera. Taip, kad mamos savijauta per nestuma ir visi stresai tikrai turi itakos vaiko ramumui- neramumui jau gimus 4u.gif
Atsakyti