Įkraunama...
Įkraunama...

Prietarai ir "bobučių išmyslai"

QUOTE(secret_lover_ @ 2012 03 11, 18:51)
Mano babulytė visada sako, kad negalima žiūrėti negražių filmų, kur rodomi babaušiai kaip ji sako  biggrin.gif  Žiūrėjau Šreką kažkada ir ji užmatė, sako : kokius čia burbungalvius žiūri, jei laukiesi ir tu tokį pagimdysi  lotuliukas.gif  biggrin.gif  Bet aš jai atleidžiu už tokius juokus  biggrin.gif  Dar sakė, kad negalima gailėtis neįgalių žmonių, negalima sulaikyti kvapo kai einama pro ten, kur smirdi, atseit vaikeliui smirdės iš burnos.. Hmm.. dar sakė, nerėkauti, skaityti knygas, būti ramiai, ir žiūrėti į vyro nuotrauką  biggrin.gif  Tada sakė neturėsiu ką veikt su leliuku kai gims, nes bus lb ramus : )))) Oi, tie seneliai...

nu cia tai geras, man patiko :DDDDD
Papildyta:
Ziuriu, kazkaip cia daug apie tuos gandrus sneka... o vat jie kazkaip i mane neziuri smile.gif jau daug pavasariu juos maciau, o jie kaip nieko taip nieko, manau sutapimai cia kitoms merginoms smile.gif
Nesenai per televizijos laida rode, kaip viena ,,ragana,, sake, kad reikia uzsivynioti ant kaires rankos raudona siula, o kai pamatysi gandra ji nutraukti ir numesti gandrui, o tada paprasyti gandro vaikelio... smile.gif Ka manot?
Zinokit svarciau ir as apie tai, tik vat kaip su tuo raudonu sniuru ant rankos darbe sedet... Ir ko tik neprisigalvoji, kad ta vaikeli prisikviest...
Atsakyti
QUOTE(eibarte @ 2012 04 13, 21:40)
nu cia tai geras, man patiko :DDDDD
Papildyta:
Ziuriu, kazkaip cia daug apie tuos gandrus sneka... o vat jie kazkaip i mane neziuri smile.gif jau daug pavasariu juos maciau, o jie kaip nieko taip nieko, manau sutapimai cia kitoms merginoms smile.gif
Nesenai per televizijos laida rode, kaip viena ,,ragana,, sake, kad reikia uzsivynioti ant kaires rankos raudona siula, o kai pamatysi gandra ji nutraukti ir numesti gandrui, o tada paprasyti gandro vaikelio... smile.gif Ka manot?
Zinokit svarciau ir as apie tai, tik vat kaip su tuo raudonu sniuru ant rankos darbe sedet... Ir ko tik neprisigalvoji, kad ta vaikeli prisikviest...

Supink is raudonu siulu apyranke kokia ar ka panasaus, jei moki mirksiukas.gif As tai gandrais pilnai tikiu, nes jau kaime jei kur nutupia ant namo pavasary gandras tai jau 100% tais metais toje seimoje kazkas apnestes lotuliukas.gif
Atsakyti
ooooo prietariukai.. lotuliukas.gif
na zinau tokiu, kad nescion negalima perzengti ar uzminti laida ale bus virkstele apsivyniojus aplink kakla, tada negalima kirpt plauku per nestuma tipo vaikui prota nukerpi, tada jei ka meta tau, tai nieko negaudyt nes atseit vaikas tures tam potrauki, nefotografuoti pilvo ir nerodyt pvz niekam echo vaikelio nuotrauku, nes tipo kazkas ten blogai bus..kolkas tik tiek prisiminiau blush2.gif tikiu, kad yra tokiu prietaru kuriu galima prisilaikyti, bet yra ir tokiu jau kvailu, kad nzn is kur zmonem proto uztenka ju prisilaikyti ir tiketi, o dar ir kitiems patarinet, kad taip darytu ar nedarytu..
Atsakyti
Sveikutes smile.gif pasidalynsiu ir as savo netiketu ivikiu. Vakar vaziuoju vakare namo ir pakeleje stovintis gandras pradejo skristi tiesiai i mane. ir ka jus galvojat jis man atsitrenkia i sona masinos ir nuskrido smile.gif ir taip susimasciau, kad gal tai kazkas blogo. sad.gif gal zinot ka tai galetu reiksti? smile.gif mes jau metus laukem nestuke.gif bet deja niekaip nesulaukiam sad.gif o cia dar gandrais taip sad.gif visai susimasciau ir siek tiek susirupynau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Varlyteaa @ 2012 05 30, 17:33)
Sveikutes smile.gif pasidalynsiu ir as savo netiketu ivikiu. Vakar vaziuoju vakare namo ir pakeleje stovintis gandras pradejo skristi tiesiai i mane. ir ka jus galvojat jis man atsitrenkia i sona masinos ir nuskrido smile.gif ir taip susimasciau, kad gal tai kazkas blogo. sad.gif gal zinot ka tai galetu reiksti? smile.gif mes jau metus laukem  nestuke.gif bet deja niekaip nesulaukiam sad.gif  o cia dar gandrais taip sad.gif visai susimasciau ir siek tiek susirupynau  g.gif

tai gal kaip tik zenklas,kad greit tapsi nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Varlyteaa @ 2012 05 30, 16:33)
Sveikutes smile.gif pasidalynsiu ir as savo netiketu ivikiu. Vakar vaziuoju vakare namo ir pakeleje stovintis gandras pradejo skristi tiesiai i mane. ir ka jus galvojat jis man atsitrenkia i sona masinos ir nuskrido smile.gif ir taip susimasciau, kad gal tai kazkas blogo. sad.gif gal zinot ka tai galetu reiksti? smile.gif mes jau metus laukem  nestuke.gif bet deja niekaip nesulaukiam sad.gif  o cia dar gandrais taip sad.gif visai susimasciau ir siek tiek susirupynau  g.gif

Praitą vasarą man buvo panašus incidentas su gandru, šios vasaros pabaigoj jau sūpuosiu mažylį. Aš šiaip netikiu šitais dalykais, manau čia tik sutapimas, bet įdomu biggrin.gif
Atsakyti
Viena vasara, mes zvejojom ir mazas zuvytes metem gandrui. Draugai juokes, kad prisiprasysim vaiku smile.gif Kita vasara jau turejom kudiki smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingaverb82: 22 birželio 2012 - 13:21
Labukas visoms dar karta smile.gif
Jus nepatikesit sia vasara mane gandrai persekioja. Pries keleta dienu vel vaziavau vakare namo ir vel i mane skrydo gandras tik si karta neatsitrenke o praskrido bet tiesiai i prieki skrido i mano puse galvojau sakes bus, taip persigandau.. tikiuos tikrai viskas bus gerai ir gal gret patapsiu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Varlyteaa @ 2012 06 26, 19:18)
Labukas visoms dar karta  smile.gif
Jus nepatikesit sia vasara mane gandrai persekioja. Pries keleta dienu vel vaziavau vakare namo ir vel i mane skrydo gandras tik si karta neatsitrenke o praskrido bet tiesiai i prieki skrido i mano puse galvojau sakes bus, taip persigandau.. tikiuos tikrai viskas bus gerai ir gal gret patapsiu nestuke.gif

Nu cia jau tikrai ne atsitiktinumas biggrin.gif linkiu greiciau patapti nestuke.gif
Atsakyti
As girdejautoki prietara ,kad kai pienelio yra(.) ,tai negalima begioti ,nes sviestas susiplaks... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėj@ @ 2012 07 22, 16:14)
As girdejautoki prietara ,kad kai pienelio yra(.) ,tai negalima begioti ,nes sviestas susiplaks... biggrin.gif

negirfejau dar tokio prietaro biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Smagūs tie prietarai, linksma skaityti biggrin.gif . Bet labai norėčiau tikėti tuo apie gandrus. Šiandien labai netikėtai sutikau parke vaikštinėjantį pilkąjį gandrą. Kiek kartų ten esu buvusi niekada anksčiau neteko matyti gandro. Labai laukiam mažiuko nestuke.gif wub.gif
Atsakyti