Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip elgiatės, kai pritrūksta kantrybės?

manau kad tikrai kitaip neimanoma ,mano berniukas tik is balso tono ir supranta kad jis negerai daro ... jis nesupranta jai as jam bandau graziai paaiskinti...
gaila kaip verkia gaves per nagucius , bet neguodziu nes zinau kad tik taip supras ka blogai padare ... ir tai pavyksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalinee @ 2008 12 25, 23:30)
mano vaikui tai neimanoma  schmoll.gif 
nes labai isdykes ,nieko neklauso sad.gif  doh.gif
Papildyta:
grieztesni zodi prireikia pasakyt smile.gif

drinks_cheers.gif maniškis irgi padykęs, tai padeda tik griežtesnis tonas.
Atsakyti
Manau , kad neišvengsim mes to rėkimo , retas turi geležinius nervus , bet jei isteriškai rėksim ir dėl kiekvieno šūdniekio - tada oi kaip sugadinsim vaikus, patyriau tai pati , vaikas nepasitiki manimi , bijo manęs ...aišku dabar persilaužė mūsų šeima - pradėjom daugiau bendrauti ir labai džiaugiuosi mes jau susišnekam ... 4u.gif (bet kiek pastangų reikėjo įdėti , kad viską atitaisytume doh.gif )
Atsakyti
sukteliu ir askai aunervai nebelaiko. verysad.gif bet dazniausiai greiztai pasakyti reikia, nes graziu prasymu nesiklauso. o tvarka turi buti, nepatinka man kai pradeda mammos zaislus ismetytus rinkti, nes vaikucio paprase kad susidetu, o is atsake ne, ir stovi sau. viena syki jei am matant pati surinkai, tai visada ir rankiosi.... buvo tetis isneses kaladeliu maisa i "siuksliu konteineri" tai klyke vaikas ne savo balsu, stovejo prie duru atsistojes, tai tevelis atgal parnese. dabar visada kaladeles susirenka. uztenka pasakyt kad ismesim jei nereikia jam arba atiduosim kitiem vaikam ir kaladeles jau maise smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 01 01, 16:23)
sukteliu ir askai aunervai nebelaiko.  verysad.gif  bet dazniausiai greiztai pasakyti reikia, nes graziu prasymu nesiklauso. o tvarka turi buti, nepatinka man kai pradeda mammos zaislus ismetytus rinkti, nes vaikucio paprase kad susidetu, o is atsake ne, ir stovi sau. viena syki jei am matant pati surinkai, tai visada ir rankiosi.... buvo tetis isneses kaladeliu maisa i "siuksliu konteineri" tai klyke vaikas ne savo balsu, stovejo prie duru atsistojes, tai tevelis atgal parnese. dabar visada kaladeles susirenka. uztenka pasakyt kad ismesim jei nereikia jam arba atiduosim kitiem vaikam ir kaladeles jau maise smile.gif

Neblogas būdas , aš tai į rūsį nešdavau žaislus biggrin.gif Dabar kai didesni dėl tvarkos vistiek rodos nerandu , tai neseniai atradau dar vieną būdą - leidžiu kompiuteriu į dieną po 2 val. žaisti , bet pirmiausia - be jokių priminimų ir riksmų pasakau - žinot mano taisykles ? ax.gif Tada nereikia priminti kad ryte reikia išsivalyti dantis , susitvarkyti kambarį, pavalgyti .Liuks thumbup.gif
Atsakyti
labas vakaras.zinot pas mus tai hyper aktivus tai isvis nenusedi savo vietoj.rodo savo oziukus kaip reikent,bet kai ramei kalbi tai jam tas pats per viena ieina per kita iseina:) biggrin.gif
Atsakyti
neturiu tiek kantrybes ir nervu, kad pakartoti 15 kartu viena ir ta pacia fraze blush2.gif po 3 karto jau saukiu blush2.gif g.gif
Atsakyti
maniskiuj tai pagal nuotaika mirksiukas.gif ... kartais su juo galima ir graziai susitart thumbup.gif , o kartais tenka ir balsa pakelt verysad.gif , bet va viesoj vietoj, kolkas man visada pavyko susitart graziuoju thumbup.gif ...
Atsakyti
Nu su maniskiu tai be sansu doh.gif atrodo kad tuo metu nieko negirdi doh.gif
Atsakyti
as stengiuosi balso nekelt,ir jei is n-tojo karto negirdi,palieku viska ramybej,o kai kazko papraso nupirkt primenu kad negirdejo manes,todel dabar mano ausys negirdi jo.dazniausiai pasiteisina toks "kurtumas".aisku buna ir taip,kad uzcypiu,nes kartais atrodo,kad jis islipo is lovos,tam kad visa diena vestu is kantrybes doh.gif o dar mazelis viska kaip veidrodis kartoja paskui vyresnelis.tai tikrai kartais be garsaus sudrausminimo niekas neveikia
Atsakyti
Atsakyciau, kad kartais neimanoma... Tik kai sureaguoja, svarbu nesusierzinus sugrizti prie ramaus tono, tas buna nelengva.
Atsakyti
Gal žinot,iš savo patirties, gal kokią knygelę esat skaitę, kaip auklėti vaikus, su jais nesipykstant?Kaip reikia išlikti ramiai ir kuo rečiau kelti balsą? unsure.gif
Man vis dažniau pasitaiko, kad su mažuoju labai pykstuosi.. doh.gif Ir manau, per dažnai pakeliu balsą (rėkiu) unsure.gif O taip nesinori.. Jei gražiai su juo šnekuosi tai jam pro vieną ausį įeina pro kitą išeina, po dešimt minučių vėl tas pats.. Jei užrinku - tas pats, tik gal už dvidešimt minučių. biggrin.gif Bet labai nesinori rėkt, ir bausmių nesinori daryt, nors tenka.. Bet kaip jūs susitvarkot? ax.gif
Atsakyti