Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip elgiatės, kai pritrūksta kantrybės?

mano maziukui tai dabar ne motais uzplaukia kokie oziukai, tai sakyk nesakius neklauso ir dar visokiu sunybiu prikrecia, jau kartais ir pakeltas tonas nepadeda doh.gif tada liepiu sedeti ir niekur neiti, tai buna vietoje, o per minstaja dali tenka kartais uzduoti, kai jau nebeimanoma susitvarkyti, zinot labai reikalus pablogino tevelis, kai vaika subardavau, o jis susinervines kad to ir to neduodu valgyti ar plesyti, tai nubegdavo pas teveli ir tetukas ji guosdavo, tai dabar turim monstriuka doh.gif kas truputi ir lekia pas teva visa gerkle rekdamas doh.gif kaip jus gydot tuos reikaliukus g.gif
as kazkaip galvoju, kad tai vaikutis turi tiesiog isaugti ax.gif
Atsakyti
Nemanau, kad išeitų garsiau nepasakyt kažko, kai vaikų akys į filmuką ir jokios reakcijos į aplinką doh.gif lotuliukas.gif Tada tenka garsiau pasakyt. Kai tas nepadeda, atsistot prieš tv biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R.A. @ 2008 10 29, 00:29)
Nemanau, kad išeitų garsiau nepasakyt kažko, kai vaikų akys į filmuką ir jokios reakcijos į aplinką  doh.gif  lotuliukas.gif Tada tenka garsiau pasakyt. Kai tas nepadeda, atsistot prieš tv  biggrin.gif

tokiu atveju reikia tiesiog isjungti TV, tada greitai suprastu 4u.gif
Saukimas ir musimas, nedaugeliui vaiku daro itaka, ir dazniausiai tik pablogina situacija. Bent jau is savo patirties dukros auklejime galiu pasakyti. Geriausia yra ramus grieztas tonas, bet tik ne pakeltu balsu.
Atsakyti
staugimas tai tikrai kad netinka, bet grieztas tonas, siek tiek aukstesnis nei iprastai kalbant, sutinku.
Atsakyti
noretusi nepakelti balso, bet maniskis tai kitaip negirdi, kas jam sakoma schmoll.gif kaip as sakau, ko nenori tai negirdi smile.gif
QUOTE(Sogettene @ 2008 10 18, 20:59)
Mano seimynelei uztenka grieztai paziureti i Akis  thumbup.gif

gal "uzmusantis" zvilgsnis smile.gif
Atsakyti
Mano sunelis is tu vaiku angelo veiduku,bet velniuko charakteriu doh.gif Kai sudraudziu,kad kazko negalima,tai jis akytes pastato kaip avinelis ir ziuri rolleyes.gif As jam grieztai sakau,o jis pradeda maivytis,galvoja,kad juokinga ta mama cia atrodo,kai pyksta,tada tenka pakelti balsa griezciau pasakyti rimtu veidu. Nors mano maziukas dar gan mazas,bet as matau,kad jis daug ka supranta,kas galima ir kas ne. As nesistengiu daug aiskinti kodel negalima daryti taip ir anaip,tikiu,kad suprasti tokiam mazam dar sunku,tai apsiriboju paprastu draudimu,o kai paaugs,tada ir aiskinsiu didesnem prasmem biggrin.gif
Atsakyti
Aš labai nenorėčiau kelti balso, bet maniškiai kitaip neveikia. Mnao negalim jai kaip dainelė doh.gif
Atsakyti
maniske tai moka oziukus parodyti didelius tai kitaip nei rekimu ji neapsiramina,,,
stengiuosi nesaukti bet grieztai su ja,beet ne visda iseina
Atsakyti
Prisipažinsiu, tikrai būna, kad apšaukiu vaiką blush2.gif blush2.gif blush2.gif bet kaip man po to širdį skauda verysad.gif verysad.gif verysad.gif pasižadu sau, jog kitą kartą to nebebus, bet.. ir vėl taip nutinka.. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabijuks @ 2008 10 27, 14:13)
Va ir as taip pat pazadejau kad nesuduosiu savo dukrytei,kad stengsiuosi buti labai kantri..ispradziu stengiuosi ramiai pasakyti,pakartoti ir dar karta pakartoti,na jei reikia pasakau kad tapke ateis i pabalba...ji supranta...nezinau gal kad mergaite..visko pasitaiko buna kad jau pradedu saukti,bet greitai susivaldau,leipiu jai iseit is kambario arba pati iseinu atausti,tada pamastau ir pasikalbu tai geriau veikia nei riksmai ir dirziukai... biggrin.gif

Pritariu!Ramus pokalbis daugiau veikia,bet ir man ne visad gaunas susivaldyti verysad.gif
Atsakyti
Manau, kad imanoma sudrausminti vaika nepakeliant balso tono, tik tai reikalauja begalines kantrybes ax.gif Kol kas mums neblogai pavyksta taikyti si metoda ax.gif
Atsakyti
mano vaikui tai neimanoma schmoll.gif
nes labai isdykes ,nieko neklauso sad.gif doh.gif
Papildyta:
grieztesni zodi prireikia pasakyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalinee: 25 gruodžio 2008 - 23:29