Siutina,kaip labai ilgai su juo nesneku

Maniškį siutina, kad pradėjusi dirbti tapau finansiškai nepriklausoma, nes kol nedirbau būdavo-būsi gera, gausi pinigų, būsi bloga-ne.Dar labai jį siutina, jeigu ką nors blogo pasakau apie jo giminę, mamą.Blogą-tai teisybę, nes jų giminėlė baisi skrudžai, o jo mamytė-velnias.
Dar jį siutina, kad aš visiškai nesikišu į jo gyvenimą, ta prasme eik kur nori, kada nori gįžk, nereikalaunu jokių ataskaitų.Per 21m. nesu tikrinusi jo mobiliako žinučių.
Dar jį siutina, kad aš niekada nieko neįrodinėju, nebumbu, kad jis padarytų tą ar aną.Taip buvo nevisada, nes šeimyninio gyvenimo pradžioje bumbėjau, įrodinėjau, pamačiau, kad vienodai jam rodo-padariau išvadas.Pasakiau, kad jis suaugęs žmogus, tegul elgiasi kaip nori.Ir dar jeigu neklausia mano nuomonės, tai savo nuomonę aš pasilaikysiu sau.
Turbūt esu daugelio vyrų svajonė, o gal mūsų šeimynėlė nenormali, bet gyvenu ramybėje.
Dar jį siutina, kad aš visiškai nesikišu į jo gyvenimą, ta prasme eik kur nori, kada nori gįžk, nereikalaunu jokių ataskaitų.Per 21m. nesu tikrinusi jo mobiliako žinučių.
Dar jį siutina, kad aš niekada nieko neįrodinėju, nebumbu, kad jis padarytų tą ar aną.Taip buvo nevisada, nes šeimyninio gyvenimo pradžioje bumbėjau, įrodinėjau, pamačiau, kad vienodai jam rodo-padariau išvadas.Pasakiau, kad jis suaugęs žmogus, tegul elgiasi kaip nori.Ir dar jeigu neklausia mano nuomonės, tai savo nuomonę aš pasilaikysiu sau.
Turbūt esu daugelio vyrų svajonė, o gal mūsų šeimynėlė nenormali, bet gyvenu ramybėje.
Maniskis siunta tada, kai man kas siulo alkoholio (pvz vakarely ) ir as neatsisakau- jis blaivininkas.
Siunta, kai bendrauju su draugais, kurie, jomanymu, yra "konkurentai"
O tokiu nemazai, nes beveik visi mano draugai - vyriskos gimines.. Bet greitai praeina jam tokie pavydo priepuoliai, paskui net rausta is gedos, kad taip pavydi..
Dar siunta, kai ka nors prisidirba ir as nuliustu, bet siunta tada ant saves ir taip juokingai, kad po keliu minuciu as jau imu kvatoti
Nemoka jis pas mane rimtai pykti..
Siunta, kai bendrauju su draugais, kurie, jomanymu, yra "konkurentai"

Dar siunta, kai ka nors prisidirba ir as nuliustu, bet siunta tada ant saves ir taip juokingai, kad po keliu minuciu as jau imu kvatoti

Nemoka jis pas mane rimtai pykti..

QUOTE(mexica @ 2008 09 25, 18:15)
Maniskis siunta tada, kai man kas siulo alkoholio (pvz vakarely ) ir as neatsisakau- jis blaivininkas.
sitas ir maniski siutina, nes ir jis blaivininkas pastaruosius pora metu..

dar jis pyksta, kad daug dirbu. Tiesiog pasiunta, kai pamacius vora puolu panikuoti.. Pyksta, kad viska darau leciau nei jis..

Mano vyra kartais siutina mano mamos ir sesers tam tikri budo bruozai...
Maniski siutina, kai pardeje turiu kiekviena daikta apziureti, pagalvoti, pasvarstyti jis stovi salia ir netveria kailyje. Nemegsta jis mano sopingu!
QUOTE(koritsaki @ 2008 09 30, 16:51)
kai tyliai kalbu... arba kai nakti sumastau kokiom labai gyvybiskai svarbiom temom kalbetis 

dar esu visada kalta del jo dingusiu kojiniu....
Mano vyra siutina mano tylejimas, bet mano darbas yra visas 8 darbo valandas kalbeti,tad man norisi tiesiog patyleti
Siutina, mano flegmatiskumas, as megstu viska daryti letai, viska apgalvotai ir organizuotai
Mano nenoras sedeti nauose, o kur nors visada eiti
ir dar ka nors pirkti

Maniski erzina kai as nakti noriu ji pabuciuoti ir uzkutenu pusiau mieganti plaukais. Arba kaip jau minejo -naktiniai pokalbiai.
Kartais erzina jog kai jis ant manes supyksta tada ir as supykstu
O siaip tai supykes pradeda bumbeti ir pasako ka negrazaus. Tada isizeidziu as ir gaunasi kad po to abu skelbiam lygiasias ir atsiprasom vienas kito
Kartais erzina jog kai jis ant manes supyksta tada ir as supykstu