Įkraunama...
Įkraunama...

Injekcijos

Po padarytos injekcijos iskilo dar vienas klausimas: Kai jau suleidinejau vaistus, pajauciau, kad truputi dreba ranka su adata ir "pacientas" tai jaucia ir jam nemalonu. Gal kaip nors galima atremti i kita ranka ?
Atsakyti
teko ir man susidurti, kai reikejo leistis vaistus i raumenis paciai, tai pasirinkau sedmenis, pirma karta buvo labai baisu unsure.gif o ismokau taip - atsistojau pries dideli veidrodi, nusiziurejau kurioj vietoj reikia durti - ta vieta isvaliau spiritu sumirkyta vatele ar steriniu spirituotu tamponeliu (yra pirkti po viena), o paskui lieka tik idurti rolleyes.gif ir pamazele suleisti vaistus. Ilgainiui ranka igudo
Atsakyti
nieko tokio kad dreba...
pakentes pacientas smile.gif visiems pradzioj dreba smile.gif
ne tik galima, bet ir rekomenduojama atremti ranka, bet ne laikyti kita ranka, o tiesiog atremti i uzpakaliuka smile.gif
jei laikysi kita ranka - prades abi rankos drebet - ir issitrauks adata...
drasiau!
papasakosiu kaip as mokiausi smile.gif
jau buvau beveik igudusi mergaiciuke - liepe suleisti tokiai mociutei vaistukus i raumenukus, nueinu drasiai (svarbu neparodyt kad ir pats bijai biggrin.gif ), uzsimoju - bakst - adata atsoko... nu galvoju - dabar kai varysiu is visu jegu - bakst - ir vel atsoko... rankos pradejo drebet, nezinau ka daryt - nu kodel nelenda ta adata... jauciu raudonuoju kaip burokas.. palatos kaimyne pradejo krizent smile.gif is trecio karto pavyko, nors rankos tikrai drebejo... nuo tada stengiuosi vengt leist vaistukus i raumenis, i vena zymiai paprasciau unsure.gif zodziu - reikia drasiai ir uztikrintai smile.gif visa kita nesvarbu biggrin.gif
Atsakyti
as pirma karta ,kai ruosiausi sau leistis i uzpakali vaistus, tai pasitreniravau... ant vistos (zinoma negyvos) hihihi.gif . tiesiog turejau pajusti, kaip sminga adata, kad nebesciau per smarkiai arba silpnai doh.gif .
man tai sunku sau leistis skausmingus vaistus, bet neskausmingus, tai nieko ok.gif. nors nesu tokia jau bebaime rolleyes.gif
Atsakyti
Cia tai geras, niekada nebuciau sugalvojusi tokiu "treniruociu" hihihi.gif thumbup.gif
Smeigiau ir pavyko is pirmo karto ax.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Oo gal kas galite paaiskint kas buvo ne taip: Vyras ant uzpakalio vaiksto su melyne 4u.gif nuo idurimo biggrin.gif
per gyliai ? per smarkiai ? per greit ? ......???
Ir dar taip lyg tai po oda butu nutekejusi srove melynes forma ir kraujavo truputi.......tai gerai, kad injekcija reikalinga tik avariniais atvejais, nes kitaip vaiksciotu kaip vaivorykste.....
blush-anim-cl.gif
Atsakyti
tiesiog pataikei į smulkią kraujagyslę ir pakraujavo... nieko tokio smile.gif gražu smile.gif
lai džiaugiasi, kad į nervuką nepataikei smile.gif wink.gif
niekas nuo to neatsaugotas... tai retai pasitaiko, bet ir didžiausioms profėms
Atsakyti
O tai cia kaip reikia pasistengti, kad pataikyti i nerva ?
nes jei taip atsitiktu blink.gif .... kokie simptomai, kad buvau siuo atveju taikli blush-anim-cl.gif ?
Atsakyti
na jei pataikytum i nerva, tai labai suskaustu.
O siaip kad neskaudetu, tai letai arba labai letai leiskit - tada be dideliu kanciu galima padaryt siaip jau skausmingomis laikomas injekcijas. Ant saves esu bandzius vitaminus (sako, skausminga) ir alijosiaus ruosini (dar skausmingiau) - ir nieko, labai daug priklauso nuo leidimo greicio.
Atsakyti
QUOTE(onix @ 2008 10 28, 12:57)
O tai cia kaip reikia pasistengti, kad pataikyti i nerva ?
nes jei taip atsitiktu  blink.gif  .... kokie simptomai, kad buvau siuo atveju taikli blush-anim-cl.gif ?

priklauso į kokį nervą pataikytum - jei į mažą, tai suskaustų stipriai verysad.gif , o jei į stambų tai gali ir koja nutirpti...(bet čia tik teoriškai... reik laaaaaaabai plono be raumenų paciento ir iiiiiiiilgos adatos...)
Atsakyti
Oi nusipirkau Neurorubino reiks susileisti paciai 4u.gif

Labai puiki tema ir patarimai 4u.gif

Beveik pasidariau drąsi rolleyes.gif
Atsakyti
sekmes sekmes 4u.gif
nepagailekim to subiniuko - uztat ir skrandis apsaugotas, ir suveiks greiciau ir stipriau
Atsakyti