Po padarytos injekcijos iskilo dar vienas klausimas: Kai jau suleidinejau vaistus, pajauciau, kad truputi dreba ranka su adata ir "pacientas" tai jaucia ir jam nemalonu. Gal kaip nors galima atremti i kita ranka ?
teko ir man susidurti, kai reikejo leistis vaistus i raumenis paciai, tai pasirinkau sedmenis, pirma karta buvo labai baisu
o ismokau taip - atsistojau pries dideli veidrodi, nusiziurejau kurioj vietoj reikia durti - ta vieta isvaliau spiritu sumirkyta vatele ar steriniu spirituotu tamponeliu (yra pirkti po viena), o paskui lieka tik idurti
ir pamazele suleisti vaistus. Ilgainiui ranka igudo

nieko tokio kad dreba...
pakentes pacientas
visiems pradzioj dreba 
ne tik galima, bet ir rekomenduojama atremti ranka, bet ne laikyti kita ranka, o tiesiog atremti i uzpakaliuka
jei laikysi kita ranka - prades abi rankos drebet - ir issitrauks adata...
drasiau!
papasakosiu kaip as mokiausi
jau buvau beveik igudusi mergaiciuke - liepe suleisti tokiai mociutei vaistukus i raumenukus, nueinu drasiai (svarbu neparodyt kad ir pats bijai
), uzsimoju - bakst - adata atsoko... nu galvoju - dabar kai varysiu is visu jegu - bakst - ir vel atsoko... rankos pradejo drebet, nezinau ka daryt - nu kodel nelenda ta adata... jauciu raudonuoju kaip burokas.. palatos kaimyne pradejo krizent
is trecio karto pavyko, nors rankos tikrai drebejo... nuo tada stengiuosi vengt leist vaistukus i raumenis, i vena zymiai paprasciau
zodziu - reikia drasiai ir uztikrintai
visa kita nesvarbu
pakentes pacientas

ne tik galima, bet ir rekomenduojama atremti ranka, bet ne laikyti kita ranka, o tiesiog atremti i uzpakaliuka

jei laikysi kita ranka - prades abi rankos drebet - ir issitrauks adata...
drasiau!
papasakosiu kaip as mokiausi

jau buvau beveik igudusi mergaiciuke - liepe suleisti tokiai mociutei vaistukus i raumenukus, nueinu drasiai (svarbu neparodyt kad ir pats bijai

as pirma karta ,kai ruosiausi sau leistis i uzpakali vaistus, tai pasitreniravau... ant vistos (zinoma negyvos)
. tiesiog turejau pajusti, kaip sminga adata, kad nebesciau per smarkiai arba silpnai
.
man tai sunku sau leistis skausmingus vaistus, bet neskausmingus, tai nieko
. nors nesu tokia jau bebaime

man tai sunku sau leistis skausmingus vaistus, bet neskausmingus, tai nieko

Cia tai geras, niekada nebuciau sugalvojusi tokiu "treniruociu"
Smeigiau ir pavyko is pirmo karto

Smeigiau ir pavyko is pirmo karto

Oo gal kas galite paaiskint kas buvo ne taip: Vyras ant uzpakalio vaiksto su melyne
nuo idurimo
per gyliai ? per smarkiai ? per greit ? ......???
Ir dar taip lyg tai po oda butu nutekejusi srove melynes forma ir kraujavo truputi.......tai gerai, kad injekcija reikalinga tik avariniais atvejais, nes kitaip vaiksciotu kaip vaivorykste.....

per gyliai ? per smarkiai ? per greit ? ......???
Ir dar taip lyg tai po oda butu nutekejusi srove melynes forma ir kraujavo truputi.......tai gerai, kad injekcija reikalinga tik avariniais atvejais, nes kitaip vaiksciotu kaip vaivorykste.....

tiesiog pataikei į smulkią kraujagyslę ir pakraujavo... nieko tokio
gražu
lai džiaugiasi, kad į nervuką nepataikei

niekas nuo to neatsaugotas... tai retai pasitaiko, bet ir didžiausioms profėms

lai džiaugiasi, kad į nervuką nepataikei

niekas nuo to neatsaugotas... tai retai pasitaiko, bet ir didžiausioms profėms
O tai cia kaip reikia pasistengti, kad pataikyti i nerva ?
nes jei taip atsitiktu
.... kokie simptomai, kad buvau siuo atveju taikli
?
nes jei taip atsitiktu

na jei pataikytum i nerva, tai labai suskaustu.
O siaip kad neskaudetu, tai letai arba labai letai leiskit - tada be dideliu kanciu galima padaryt siaip jau skausmingomis laikomas injekcijas. Ant saves esu bandzius vitaminus (sako, skausminga) ir alijosiaus ruosini (dar skausmingiau) - ir nieko, labai daug priklauso nuo leidimo greicio.
O siaip kad neskaudetu, tai letai arba labai letai leiskit - tada be dideliu kanciu galima padaryt siaip jau skausmingomis laikomas injekcijas. Ant saves esu bandzius vitaminus (sako, skausminga) ir alijosiaus ruosini (dar skausmingiau) - ir nieko, labai daug priklauso nuo leidimo greicio.
QUOTE(onix @ 2008 10 28, 12:57)
O tai cia kaip reikia pasistengti, kad pataikyti i nerva ?
nes jei taip atsitiktu
.... kokie simptomai, kad buvau siuo atveju taikli
?
nes jei taip atsitiktu

priklauso į kokį nervą pataikytum - jei į mažą, tai suskaustų stipriai

sekmes sekmes
nepagailekim to subiniuko - uztat ir skrandis apsaugotas, ir suveiks greiciau ir stipriau

nepagailekim to subiniuko - uztat ir skrandis apsaugotas, ir suveiks greiciau ir stipriau