QUOTE(dorlana @ 2009 12 20, 13:28)
Leido diclaca,diclofena,ketanofa ir kelias dienas morfiju. Geriau as dauguma analgetikus. Nors man atrodo,kad jau viska esu isbandzius

Man padeda tik leidziami vaistai. Pvz diclacas,kaip ranka skausma nuima. Be to labai ilgai veikia. Kas dien nereiketu leist. O su narkotikais kaip ir nenoreciau prasidet
Krutinkaulis,tai traska,bet man sake,kad taip pirma laika taip gali but. Man labiausiai skauda vakare,nakti ir ryte. Jeigu kartais nakciai vaistu susileist,tai visai neblogai butu. Nors issimiegociau,kaip zmogus. O tai ant kokio sono uzmiegu,ant tokio ir atsibundu
po operacijos trasketi gali, bet reikia saugotis - kuo daugiau traska, tuo blogiau - vadinasi Jus persistengiate judedama - daugiau pailsekit. palaipsniui traskejimas turi mazeti! jei traskejimas toks taps kaip buvo pradzioj - tai patarimai tokie patys kaip is karto po operacijos - tokie ranku judesiu atgal...
nebijokit - narkomane netapsit vien del to kad kelias dienas susileisit tramadolio ar morfijaus (ar isgersit tableciu).
Skausmas turi tokia savybe, kuo Jus ji ilgiau kenciat - tuo sunkiau paskui ji nuslopinti.
Jei anksciau nesirgot opalige, gastritu, refliukezofagitu ir t.t. bei negrazia remuo - galit gerti/leisti diklofenaka ar ka kita (kai kurie zmones geria siuos vaistus metu metus ir nieko nesusigadina, kitiems nuo keliu tableciu atsiranda opu - kiekvienas zmogus individualus); jei labai bijote - papildomai gerkite rugstinguma mazinacius vaistus - pvz. omeprazoli, ranitidina