Įkraunama...
Įkraunama...

Injekcijos

QUOTE(dorlana @ 2009 12 20, 12:26)

vaistineje tai abejoju kad suleistu... bet kiekvienoje poliklinikoje ar seimos centre slaugytoja tikrai suleis (kur prisiregistraviso esat - privalo nemokamai, o jei neprisiregistravus - reiks susimoket...)
del skausmu - tai dabar ne viduramziai - kankiniu nereikia. Jei skauda - tai reikia nuskausminti. Ne visi vaistai veikia skrandi, jei niekas nepadeda - tegu israso narkotiniu analgetiku. Beje, speju kad leido ir geriate tuos pacius vaistus, geriami jie dar labiau veikia skrandi.
o del krutinkaulio - o jis stabilus? netraska? svarbu gerai susigydyti krutinkauli, kad veliau nebutu problemu. I darba visada spesit sugrizti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2009 12 20, 12:38)
vaistineje tai abejoju kad suleistu... bet kiekvienoje poliklinikoje ar seimos centre slaugytoja tikrai suleis (kur prisiregistraviso esat - privalo nemokamai, o jei neprisiregistravus - reiks susimoket...)
del skausmu - tai dabar ne viduramziai - kankiniu nereikia. Jei skauda - tai reikia nuskausminti. Ne visi vaistai veikia skrandi, jei niekas nepadeda - tegu israso narkotiniu analgetiku. Beje, speju kad leido ir geriate tuos pacius vaistus, geriami jie dar labiau veikia skrandi.
o del krutinkaulio - o jis stabilus? netraska?  svarbu gerai susigydyti krutinkauli, kad veliau nebutu problemu. I darba visada spesit sugrizti  mirksiukas.gif

Leido diclaca,diclofena,ketanofa ir kelias dienas morfiju. Geriau as dauguma analgetikus. Nors man atrodo,kad jau viska esu isbandzius g.gif Man padeda tik leidziami vaistai. Pvz diclacas,kaip ranka skausma nuima. Be to labai ilgai veikia. Kas dien nereiketu leist. O su narkotikais kaip ir nenoreciau prasidet g.gif
Krutinkaulis,tai traska,bet man sake,kad taip pirma laika taip gali but. Man labiausiai skauda vakare,nakti ir ryte. Jeigu kartais nakciai vaistu susileist,tai visai neblogai butu. Nors issimiegociau,kaip zmogus. O tai ant kokio sono uzmiegu,ant tokio ir atsibundu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dorlana @ 2009 12 20, 13:28)
Leido diclaca,diclofena,ketanofa ir kelias dienas morfiju. Geriau as dauguma analgetikus. Nors man atrodo,kad jau viska esu isbandzius  g.gif Man padeda tik leidziami vaistai. Pvz diclacas,kaip ranka skausma nuima. Be to labai ilgai veikia. Kas dien nereiketu leist. O su narkotikais kaip ir nenoreciau prasidet  g.gif
Krutinkaulis,tai traska,bet man sake,kad taip pirma laika taip gali but. Man labiausiai skauda vakare,nakti ir ryte. Jeigu kartais nakciai vaistu susileist,tai visai neblogai butu. Nors issimiegociau,kaip zmogus. O tai ant kokio sono uzmiegu,ant tokio ir atsibundu blink.gif

po operacijos trasketi gali, bet reikia saugotis - kuo daugiau traska, tuo blogiau - vadinasi Jus persistengiate judedama - daugiau pailsekit. palaipsniui traskejimas turi mazeti! jei traskejimas toks taps kaip buvo pradzioj - tai patarimai tokie patys kaip is karto po operacijos - tokie ranku judesiu atgal...
nebijokit - narkomane netapsit vien del to kad kelias dienas susileisit tramadolio ar morfijaus (ar isgersit tableciu).
Skausmas turi tokia savybe, kuo Jus ji ilgiau kenciat - tuo sunkiau paskui ji nuslopinti.
Jei anksciau nesirgot opalige, gastritu, refliukezofagitu ir t.t. bei negrazia remuo - galit gerti/leisti diklofenaka ar ka kita (kai kurie zmones geria siuos vaistus metu metus ir nieko nesusigadina, kitiems nuo keliu tableciu atsiranda opu - kiekvienas zmogus individualus); jei labai bijote - papildomai gerkite rugstinguma mazinacius vaistus - pvz. omeprazoli, ranitidina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loram: 20 gruodžio 2009 - 12:53
sveikos, mergytės, pasiguosiu ir aš sad.gif kovo mėn susileidau 20vnt ampulių Ksantinolio Nikotinato (plečiantieji) ir 5vnt vit B grupės, neurorubin atrodo. skauda, gūzai iki šiol.... pasiskaičiau apie gūzus, bandysiu gelbėtis.

dar susidomėjau ar nuo šitokio kiekio vaistų į raumenis nesusigadinau sau vidinių organų?
gydytojai kad tik išrašyt vaistą ir eik sau, o vaistinėje dar pataria šito neimk, geriau šita paimk, šaunuolės vaistininkės.
Atsakyti
o ką daryt, jei gūzų nėra, bet skausmas ir praėjus savaitei siaubingas, negaliu nei prisėst, nei apsiklot tos vietos ir vis labiau skauda? jau kai dūrė, pajaučiau, kad kažkas ne taip, nes vaistais neskausmingi, o čia rėkti norėjosi.
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 10 18, 12:58)
o ką daryt, jei gūzų nėra, bet skausmas ir praėjus savaitei siaubingas, negaliu nei prisėst, nei apsiklot tos vietos ir vis labiau skauda? jau kai dūrė, pajaučiau, kad kažkas ne taip, nes vaistais neskausmingi, o čia rėkti norėjosi.

greičiausia raumenyn pataikė,pasitepkite kokiu šildomu tepaliuku arba nuo raumenų skausmo kokiu tepaliuku
Atsakyti
negaliu tepalų naudot, nes laukiuosi. bet pasakysiu ir kitoms stebuklingą receptą - degtinės kompresai, tikrai padėjo
Atsakyti
Sveiki Loram 4u.gif
nagi patarkit man blush2.gif doh.gif

Nusilpus organizmui ir esant stipriai osteochondrozei , ko pasekoje jau nugaros skausmai sunkiai ištveriami .. gyd liepė namie susileisti Neurorubino kursą 5 ampulikes- ar skauda labai pačiai namie susileisti ar geriau žygiuot į ambulatorija g.gif ..girdėjau kad labai skauda B vit bet čia kompleksas jų visų ..esu leidus seniau močiutei plečiančius į užpakalį tai viskas liuks būdavo..močiūtė leisdavos suleisti tik man sakė neskaudžiai leidžiu biggrin.gif mąstau ir B pati sau susileisti nes prilakstyt į ambulatoriją nelabai išeina man kasdien o dar ir lt tektų mokėt smile.gif

AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samantila @ 2012 11 12, 12:14)
Sveiki Loram   4u.gif
nagi patarkit man  blush2.gif  doh.gif

Nusilpus organizmui ir esant stipriai osteochondrozei , ko pasekoje jau nugaros skausmai sunkiai ištveriami .. gyd liepė namie susileisti Neurorubino kursą 5 ampulikes- ar skauda labai pačiai namie susileisti ar geriau žygiuot į ambulatorija  g.gif ..girdėjau kad labai skauda B vit bet čia kompleksas jų visų ..esu leidus seniau močiutei plečiančius į užpakalį tai viskas liuks būdavo..močiūtė leisdavos suleisti tik man sakė neskaudžiai leidžiu  biggrin.gif mąstau ir B pati sau susileisti nes prilakstyt į ambulatoriją nelabai išeina man kasdien o dar ir lt tektų mokėt  smile.gif

AČIŪ  4u.gif

tik 5 ampulės-manau pati susileisit.Aš esu jį ir 14d.leidusis ir nieko-dar gyva lotuliukas.gif Paskauda,ale praeina ir šiaip,yra tikrai daug skausmingesnių leidžiamukų,kur net ranka dreba sau leidžiant.Tiesa,aš leidžiuosi ne į sėdynę,o į šlaunį.
Atsakyti
Tik ką susileidau biggrin.gif ale jokių baisumų truputį tempė bet kadangi leidau lėtai tai galim sakyt ir visai neskaudėjo thumbup.gif kolkas 5 sakė gyd jai nebus jokios alerginės reakcijos sakė dar 5 susivaryt smile.gif
Atsakyti
Kas galėjo nutikti,jei po injekcijos į raumenis aptirpo aplink visą sėdmenį ir skauda?Injekcijos vietoje nera jokio guzo ir toje vietoje neskauda, bet skausmas isplito aplinkui.Ir taip jau daugiau kaip savaite.Ar cia skaitosi, kad pazeidziau kazkoki nerva?
Atsakyti
Nervas.
Atsakyti