Įkraunama...
Įkraunama...

HOBBY HALL vėl LT

QUOTE(Brno @ 2007 05 19, 01:38)
Anksciau ten tikrai buvo hobby hall parduotuve, bet kad, rodos, ja jau senokai uzdare? ar mano informacija pasenus?  g.gif

Seniai jos ten nebera
Atsakyti
Siandien jau gavau pranesima, kad atejo mano prekes thumbup.gif leksiu pirmadieni pasiimti
Atsakyti
Labai neblogas dalykas tas HOBBY HAll. Be to dabar jie labai pasikeitė. Anksčiau jų kataloguose vyravo mažiau kokybiškos prekės, bet dabar tuo apkaltinti jų negalėčiau bigsmile.gif Šaunuoliai. Mes iš jų šių metų pirmojo katalogo užsisakėm 3 skirtingus komplektus patalynės ir esam labai patenkinti thumbup.gif ir kaina, ir kokybe. Dar planuojam užsisakyti lovatiesę. Nes mama pas juos anksčiau pirko lovatiesę, tai labai gera. Puikiai skalbiasi, malonios spalvos. Žodžiu nusipirko gerą daiktą ir vargo nemato biggrin.gif

Papildyta:
Tik kas man pas juos nepatinka, tai drabužių kainos. Dėl kokybės nieko pasakyti negaliu, bet kainos tikrai aukštokos. g.gif  g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erbe: 20 gegužės 2007 - 09:37
QUOTE(žiobakiene @ 2007 05 16, 10:36)
tik va uzsisakiau trenigiukus tai buvo dideli (neatitinka dydziu lentele) tai issiunciau atgal kad pakeistu i mazesnius taip ir nesulaukiu jau 3 men g.gif

Aš irgi užsisakius buvau keptuvę, bet pasirodė per maža, tai parašiau, kad keičiu į didesnę, bet nieko taip ir nesulaukiau, nei keptuvės, nei paaiškinimo kokio. Tai kam to adreso elektroninio prašo, galėtų parašyti, kad jau neturi tokių, kad jau galit nelaukti, o tai nežinai: laukti ar ne doh.gif Gerai, kad dar pinigų nesumokėjau, bet vis tiek reikėjo pašto siuntimo atgal išlaidas padengti g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurala @ 2007 05 21, 10:41)
Aš irgi užsisakius buvau keptuvę, bet pasirodė per maža, tai parašiau, kad keičiu į didesnę, bet nieko taip ir nesulaukiau, nei keptuvės, nei paaiškinimo kokio. Tai kam to adreso elektroninio prašo, galėtų parašyti, kad jau neturi tokių, kad jau galit nelaukti, o tai nežinai: laukti ar ne  doh.gif  Gerai, kad dar pinigų nesumokėjau, bet vis tiek reikėjo pašto siuntimo atgal išlaidas padengti  g.gif

pasirodo taip atsitiko ne man vienai. tik va gaila pinigeliu. prisiskambint neina i elektrononius laiskus neatsako. g.gif labai jau keista
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiobakiene: 21 gegužės 2007 - 09:09
QUOTE(vija @ 2007 05 18, 19:02)
Aš šiandien gavau laišką iš HH, kad nebėra Delux Active antklodės. Buvau užsisakius. Tokia puiki anklodė (viena jau turiu)...

Gal vėliau bus? Nes irgi galvoju ją užsisakyt.
Atsakyti
Norėčiau paklausti -gal kas buvot užsisakę ką nors iš naujausio katalogo.Per kiek laiko atsiuntė prekes? g.gif aš užsisakiau lygiai prieš 2 sav.,tačiau kol kas ramu schmoll.gif ir nežinau ar laukt ar skambinti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vilminė @ 2007 05 24, 14:23)
Norėčiau paklausti -gal kas buvot užsisakę ką nors iš naujausio katalogo.Per kiek laiko atsiuntė prekes? g.gif aš užsisakiau lygiai prieš 2 sav.,tačiau kol kas ramu schmoll.gif ir nežinau ar laukt ar skambinti  schmoll.gif

Laukti, nes is senojo katalogo tik sia savaite gavau
Atsakyti
QUOTE(alleksandra @ 2007 05 24, 21:51)
Laukti, nes is senojo katalogo tik sia savaite gavau

ačiū notworthy.gif apsišarvuosiu kantrybe ir lauksiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilminė: 24 gegužės 2007 - 21:14
QUOTE(vilminė @ 2007 05 24, 22:14)
ačiū notworthy.gif apsišarvuosiu kantrybe ir lauksiu ax.gif

Tiesa, komplektas svajone ne toks kaip nuotraukoje sad.gif spalvos tokios bliskios sad.gif net apie grazinima galvojau
Atsakyti
QUOTE(alleksandra @ 2007 05 24, 22:26)
Tiesa, komplektas svajone ne toks kaip nuotraukoje sad.gif spalvos tokios bliskios sad.gif net apie grazinima galvojau

aš ir užsisakiau 2 patalynės komplektus iš naujausio smile.gif katalogo.Praeitam man ir akys ''užkliuvo'' už to komplekto ''Svajonė'',nes buvo vienas iš normalesnių,bet ...ir ne tai ko aš norėjau....ir jo nesakiau matyt gerai padariau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilminė: 24 gegužės 2007 - 21:47
manau kad jos atsenusios cool.gif
Atsakyti