Įkraunama...
Įkraunama...

HOBBY HALL vėl LT

QUOTE(rituleg @ 2007 05 24, 22:52)
manau kad jos atsenusios cool.gif

mastau.gif kokios kokios?
Atsakyti

norėčiau paprieštaraut....ne visos taip atrodo..aišku būna tokių ,kur aš net dykai gavus neimčiau....bet dabar naujausiam kataloge ax.gif yra keletas neblogų. O KUR PIRKT KAUNE? Nusipirkau Senukuose už 130 lt. ALTINBASAK firmos patalynę ,viena pusė vienos spalvos,kita kitos...patalynė thumbup.gif bet ne pirksi kitos tokios pat tik kitų spalvų.... schmoll.gif Na ir nėra....noriu ryškių spalvų ,žaismingos...ir nėra..kur tik nebuvau...nekalbu apie bazę kur patalynė ryški ,kol kelis kartus išskalbi....Pasiklausius kalbų variau į Dubingius....ten iš vis patalynės pasirinkimas skurdus ......Tai dabar užsisakiau iš HH.beto keletą metų turiu iš HH vaikišką patalynę ..ir negaliu skųstis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilminė: 25 gegužės 2007 - 10:14
Labai grazios patalynes maciau Plazoj, pirmam aukste. Kainu nezinau, bet pagal vaizda turetu but brangu g.gif
Turiu 2 komplektus is Hobby hall, visai neblogi. Pirkau pries 3m. Vienas minusas, kad labai glamzosi ir sunkiai lyginasi. Skalbykloj man islyde tas uzsegimo plastmasines knopkes doh.gif, tai daugiau nevezu, o pati kankinuos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitar: 25 gegužės 2007 - 13:48
g.gif
QUOTE(Jurgitar @ 2007 05 25, 14:43)
Labai grazios patalynes maciau Plazoj, pirmam aukste. Kainu nezinau, bet pagal vaizda turetu but brangu g.gif
Turiu 2 komplektus is Hobby hall, visai neblogi. Pirkau pries 3m. Vienas minusas, kad labai glamzosi ir sunkiai lyginasi. Skalbykloj man islyde tas uzsegimo plastmasines knopkes doh.gif, tai daugiau nevezu, o pati kankinuos.

o kur ta PLAZA randasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilminė @ 2007 05 25, 15:54)
g.gif
o kur ta PLAZA randasi? g.gif

Taikos prospekte, netoli masinu turgaus,prie picos jazz i kiema reikia sukti ir ten bus Plaza. Ten baldu parduotuve, bet yra skyrius ir patalynes, dar ant kaikuriu baldu yra uztiesta ta patalyne.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitar @ 2007 05 25, 17:01)
Taikos prospekte, netoli masinu turgaus,prie picos jazz i kiema reikia sukti ir ten bus Plaza. Ten baldu parduotuve, bet yra skyrius ir patalynes, dar ant kaikuriu baldu yra uztiesta ta patalyne.

dėkui.reiks apsilankyt smile.gif
Atsakyti
pries 4 metus pirkau patalyne berniukui su futbolistais labai ryski graziu spalvu siai dienai ji kaip nauja o yra viena is megstamiausiu as nenusivyliau
Atsakyti
O ar pirkot kuri kelnaites(gorsetėlį)? Regis kažkada mačiau šiame žurnaliuke? Ar vertos grieko? Jei vertos duokit žinot, nes savo kažkur pamečiau, matyt jau gumos atsipalaidavo hihihi.gif Jagu rimtai, tai biški pabaikinau ax.gif , šiaip reikia rimto atsakymo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziza: 28 gegužės 2007 - 15:42
QUOTE(ziza @ 2007 05 28, 16:41)
O ar pirkot kuri kelnaites(gorsetėlį)? Regis kažkada mačiau šiame žurnaliuke? Ar vertos grieko? Jei vertos duokit žinot, nes savo kažkur pamečiau, matyt jau gumos atsipalaidavo hihihi.gif Jagu rimtai, tai biški pabaikinau ax.gif , šiaip reikia rimto atsakymo  4u.gif

gal kas buvot užsisakę iš naujausio katalogo patalynę ''gėlės žiedas'' rolleyes.gif Aš šiandien gavau ir ....labai nusivyliau aggressive.gif spalva kataloge tokia ryški rožinė. ,o iš tikrųjų blanki....bet šiaip nieko...o dar viena krepo patalynė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilminė @ 2007 05 30, 14:32)
gal kas buvot užsisakę iš naujausio katalogo patalynę ''gėlės žiedas'' rolleyes.gif  Aš šiandien gavau ir ....labai nusivyliau aggressive.gif spalva kataloge tokia ryški rožinė. ,o iš tikrųjų blanki....bet šiaip nieko...o dar viena krepo patalynė thumbup.gif

Oas pries menesi uzsisakiau 2 patalynes komplektus ,tai iki siol jokiu ziniu g.gif net nezinau dziaugtis cia ar pergyvent ,kai tokios priestaringos nuomones doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2007 05 30, 16:49)
Oas pries menesi uzsisakiau  2 patalynes komplektus ,tai iki siol jokiu ziniu g.gif net nezinau dziaugtis cia ar pergyvent ,kai tokios priestaringos nuomones doh.gif

aš buvau užsisakius prieš 3 sav.šiandien gavau rolleyes.gif bet šiaip patalynės kokybę ,kas turi ,tas giria g.gif kol pati nepabandysi ,tol ir nesužinosi.... smile.gif
Atsakyti
Na ir mane gundo ta vaikiška patalynė su Mike Pūkuotuku, faina ji tokia thumbup.gif Bet pamatavau vaikų pagalves, tai netinka išmatavimai doh.gif Pasiskaičiau, kad čia dauguma perkat patalynės komplektus, tai ką darot su pagalvių užvalkalais g.gif Negi pirma pirkti pagalves, po to užvalkalus g.gif
Atsakyti