Įkraunama...
Įkraunama...

HOBBY HALL vėl LT

as irgi pirkau patalyne tai labai esu patenkinta tik va uzsisakiau trenigiukus tai buvo dideli (neatitinka dydziu lentele) tai issiunciau atgal kad pakeistu i mazesnius taip ir nesulaukiu jau 3 men g.gif
Atsakyti
QUOTE(žiobakiene @ 2007 05 16, 10:36)
as irgi pirkau patalyne tai labai esu patenkinta tik va uzsisakiau trenigiukus tai buvo dideli (neatitinka dydziu lentele) tai issiunciau atgal kad pakeistu i mazesnius taip ir nesulaukiu jau 3 men g.gif

as jau pradesiu pykti, atsisustu bent zinai, ar laukti ar nelaukti... man taip reikia tos patalines doh.gif nes anyta padovanojo pagalves (uzvalkalai netinka musiskiai)
Atsakyti
QUOTE(Linaiva @ 2007 02 07, 17:59)
HOBBY HALL vėl Lietuvoje jau ir su internetiniu psl. o aš šiandien į namus gavau ir jų katalogą smile.gif

prieš porą metų, iš paskutinio jų katalogo, teko įsigyt porą prekių, tai jos sėkmingai iki šiol tarnauja thumbup.gif tai patalynės komplektas ir tefal smulkintuvas.

ką jūs manot apie šias prekes? ar užsisakinėsit?

Mes is ju patalyne pastoviai pirkdavom, bet dabar jau ir parduotuvese tikrai padoriu yra. Kitu prekiu kaip ir nebandem.
Atsakyti
laabutis
norejau paklausti kaip jus uzsisakinejat? pildot laiska skambinat ar internete pildot. vakar skambinau del savo trenigiuku nepatikesit ne vienas telefonas nera tikras nes operatore sako kad tokio numerio nera arba praso patikrinti numeri g.gif tai parasiaus e-laiska ziuresiu ar atrasys. tokia nuojauta kankina kad nematysiu nei trenigiuku nei pinigeliu sumoketu. sad.gif doh.gif neisivaizduoju ka dar padaryt help.gif
Atsakyti
QUOTE(žiobakiene @ 2007 05 17, 07:57)
laabutis
norejau paklausti kaip jus uzsisakinejat? pildot laiska skambinat ar internete pildot. vakar skambinau del savo trenigiuku nepatikesit ne vienas telefonas nera tikras nes operatore sako kad tokio numerio nera arba praso patikrinti numeri  g.gif  tai parasiaus e-laiska ziuresiu ar atrasys. tokia nuojauta kankina kad nematysiu nei trenigiuku nei pinigeliu sumoketu. sad.gif  doh.gif  neisivaizduoju ka dar padaryt help.gif

Nežinau, kiek skambinau, tiek visad prisiskambinau.
Užsakymui pildžiau formą internete. Gavau patvirtinimą į emailą.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2007 05 17, 10:39)
Nežinau, kiek skambinau, tiek visad prisiskambinau.
Užsakymui pildžiau formą internete. Gavau patvirtinimą į emailą.

gal skambinot paprastu telefonu? mes is mobilaus vakar 3 kartus skambinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(žiobakiene @ 2007 05 17, 12:23)
gal skambinot paprastu telefonu? mes is mobilaus vakar 3 kartus skambinau g.gif

Tikrai, šiandien visos jų linijos 'užimtos'...
Gal kas ten nulinko...
Atsakyti
Na, pas mus yra didelė Hobby hall parduotuvė. Patogu, jog galima visas prekes apžiūrėti, drabužius pasimatuoti. Tik va drabužių kokybė tai labai nuvylė schmoll.gif
Susidarė įspūdis, jog net prastesni, nei Rimi parduodami. Ir dar keista, jog Adidas ir Nike drabužiai pas juos brangesni, negu firminėse parduotuvėse.
Atsakyti
Aš šiandien gavau laišką iš HH, kad nebėra Delux Active antklodės. Buvau užsisakius. Tokia puiki anklodė (viena jau turiu)...
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2007 05 18, 19:11)
Na, pas mus yra didelė Hobby hall parduotuvė. Patogu, jog galima visas prekes apžiūrėti, drabužius pasimatuoti. Tik va drabužių kokybė tai labai nuvylė  schmoll.gif
Susidarė įspūdis, jog net prastesni, nei Rimi parduodami. Ir dar keista, jog Adidas ir Nike drabužiai pas juos brangesni, negu firminėse parduotuvėse.

labutis gal galiu pakausti kur yra ta parduotuve butu idomu uzsukti sori nepamaciau kad jus estijoj 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiobakiene: 18 gegužės 2007 - 20:59
yra ir pas mus paduotuve, tiesa nedidele, bet yra (o gal buvo)
netoli sankrizos KAlvoriju g. ir Konstitucijos prosp. Vilniuje einant Antakalnio link ta puse kur zaliasis tiltas arciau
uz viezbucio kazkokio....
Atsakyti
QUOTE(angelo @ 2007 05 18, 21:41)
yra ir pas mus paduotuve, tiesa nedidele, bet yra (o gal buvo)
netoli sankrizos KAlvoriju g. ir Konstitucijos prosp. Vilniuje einant Antakalnio link ta puse kur zaliasis tiltas arciau
uz viezbucio kazkokio....

Anksciau ten tikrai buvo hobby hall parduotuve, bet kad, rodos, ja jau senokai uzdare? ar mano informacija pasenus? g.gif
Atsakyti