Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija ir kt. chirurginiai būdai

QUOTE(vredna @ 2007 03 28, 10:47)
Tai kad po laparaskopijos pas visas normaliai mmm ateina  g.gif  ar ne? pas mane bent kaip visada mmm atejo

nes pas mane labai nereguliarios mmm būdavo doh.gif 47- 50 cd doh.gif
Atsakyti
Sakykit, prašau, ar laparoskopija yra mokama? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 03 28, 16:40)
Sakykit, prašau, ar laparoskopija yra mokama?  g.gif

Nu kad negirdejau kad kas moketu g.gif nebent privacioj klinikoj. O siaip tai jokios operacijos nemokamos (nebent vokelis nori duot smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2007 03 28, 16:42)
Nu kad negirdejau kad kas moketu  g.gif  nebent privacioj klinikoj. O siaip tai jokios operacijos nemokamos (nebent vokelis nori duot  smile.gif )

Ačiū 4u.gif
Niekada dar neteko gulėti ligoninėje, tai nelabai žinau blush2.gif
Atsakyti

Will nejaugi ir Tavęs laukia laparaskopija ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2007 03 28, 08:42)
Kada darasi laparaskopija? O gydytojui tai nereikia nieko sakyt. Bent mano tai pati klause pratest ar ne  rolleyes.gif  O siaip tai nezinau kaip kitom, bet pirmas pora savaiciu as negalejau kelniu jokiu nesiot,tik treningus arba sijonus, nes spaude kai sededavau ir skaudet pradedavo

guluos balandzio 4 verysad.gif
Atsakyti

Jei tu esi dirbanti, turi sveikatos daudimą, tai valstybinėj ligoninėj laparoskopija nemokama.
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2007 03 28, 17:54)
Will nejaugi ir Tavęs laukia laparaskopija ?  unsure.gif

Dar nežinau unsure.gif Bet buvo paminėta tokia galimybė unsure.gif

QUOTE(Veronika @ 2007 03 28, 19:45)
Jei tu esi dirbanti, turi sveikatos daudimą, tai valstybinėj ligoninėj laparoskopija nemokama.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2007 03 28, 19:25)
guluos balandzio 4  verysad.gif

Na tai sekmes 4u.gif Lauksim geru ziniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2007 03 28, 20:24)
Na tai sekmes  4u.gif  Lauksim geru ziniu  mirksiukas.gif

aciu uz palinkejima! tikiuosi ir as kad grisiu su gerom naujienom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2007 03 28, 16:42)
Nu kad negirdejau kad kas moketu  g.gif  nebent privacioj klinikoj. O siaip tai jokios operacijos nemokamos (nebent vokelis nori duot  smile.gif )

Pastebejau, kad pvz Kaune laparaskopija darotes KMUK. O jei lankotes VK ar M ir V, tai jie siuncia darytis laparaskopija i KMUK? Ar tos privacios klinikos pacios nedaro tu operaciju? g.gif
Atsakyti
Na bent as lankausi privaciai, bet jie ten nedaro jokiu operaciju. Tai man mano daktare dave telefona kitos gines kuri dirba raudonam kryziui ir ji man padare operacija.
Atsakyti