Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija ir kt. chirurginiai būdai

mergaites, o darbdaviui butina sakyt kad gulies i ligonine ar uztenka pasakyt, kad turiu biuleteni? labai nenoriu kad zinotu kas man yra. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2007 03 26, 15:17)
mergaites, o darbdaviui butina sakyt kad gulies i ligonine ar uztenka pasakyt, kad turiu biuleteni? labai nenoriu kad zinotu kas man yra. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš tavo vietoje sakyčiau, tik šiek tiek pameluočiau blush2.gif , sakyčiau, kokią cistukę surado, nori ištirti, bet būtina gultis į ligoninę blush2.gif Vis tada darbdavys atlaidžiau žiūrės, gal darbais ne taip užkraus ax.gif
Kai man darė gimdos nuotrauką, ją dariau su narkoze, tai irgi visai dienai atsiprašiau, tai nesakiau tiksliai ką darys, bet sakiau, kad su narkoze man kažką pakrapštys ten blush2.gif ax.gif ir kad šiandien į darbą negrįšiu. Ir paleido, ir biuletenio jokio neprašiau ir nieko tokio neklausinėjo ax.gif
Atsakyti
As tai nepasikuklinau menesi dar biuleteni pasedejau po laparaskopijos lotuliukas.gif Kaip ir atostogos ziemos isejo blush2.gif Darbe tai nezino ka man ten kur dare - operacija ir vsio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2007 03 26, 15:17)
mergaites, o darbdaviui butina sakyt kad gulies i ligonine ar uztenka pasakyt, kad turiu biuleteni? labai nenoriu kad zinotu kas man yra. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aš tai neaiškinau jiems blush2.gif , pasakiau, kad operaciją turėsiu ir vsio blush2.gif
Atsakyti
o kada praneset kaip ligoninej jau gulejot ar is vakaro? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2007 03 26, 19:01)
o kada praneset kaip ligoninej jau gulejot ar is vakaro? 4u.gif

kadangi man savaitgalį reikėjo į ligoninę, tai penktadienį šefui pasakiau, kad manęs nuo pirmadienio nelaukit darbe cool.gif
Atsakyti
na aciu uz atsakymus ! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2007 03 26, 20:31)
na aciu uz atsakymus ! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

nėr už ką ax.gif , sekmės per laparaskopiją 4u.gif
Atsakyti
mergaites, o kaip su tuo biuleteniu?> ji atidaro ligonineje, o kas ji tesia? priziurintis ginekologas??? nes man irgi nusimato laparoskopija.. ir visai nesupykciau pasivartyti lovytej koki menesiuka ( tegu valstybe moka uz ta biuleteni)
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
QUOTE(nikata @ 2007 03 27, 01:10)
mergaites, o kaip su tuo biuleteniu?> ji atidaro ligonineje, o kas ji tesia? priziurintis ginekologas??? nes man  irgi nusimato laparoskopija.. ir visai nesupykciau pasivartyti lovytej koki menesiuka ( tegu valstybe moka uz ta biuleteni)

man atidarė ligoninėj, pratęsinėjau ir uždarinėjau pas savo ginę ax.gif
Atsakyti
Aš poliklinikoj prasitesinėjau
Atsakyti
QUOTE(nikata @ 2007 03 27, 01:10)
mergaites, o kaip su tuo biuleteniu?> ji atidaro ligonineje, o kas ji tesia? priziurintis ginekologas??? nes man  irgi nusimato laparoskopija.. ir visai nesupykciau pasivartyti lovytej koki menesiuka ( tegu valstybe moka uz ta biuleteni)

Kiek suprantu tęsia šeimos gydytojas. O dėl darbdavio tai tikrai reikia pasakyti, kad guliesi į ligoninę ir maždaug kiek laiko nebūsi darbe. Nes labai jau neatsakingai atrodys jeigu darbdavys nieko nežinos apie darbuotojo planuojamą nebuvimą darbe. be abejo smulkmenų nereikia aiškinti, tiesiog guluosi planinei operacijai po kurios galiu mėnesį nebūti darbe ir viskas. Ir būtinai reikia pranešti darbdaviui nuo kada tiksliai pradėtas biuletenis, nes visi tabeliai, žymėjimai ir t.t.
Atsakyti