Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija ir kt. chirurginiai būdai

QUOTE(nireglina @ 2007 05 02, 17:12)
Mentys beveik visoms skauda. Ir mane šis skausmas apie tris dienas kankino.
Laukiu, kokie rezultatai?

1 stadija endometriozes, kiausintakis vienas puikiai praeinamas, o kitas ? saaugu nera, bet turbut uzspazmaves...
Atsakyti
As antra karta biuletenio neemiau, operavausi pries sventes, buvo ilgieji savaitgaliai su pratesimais - darbe irgi nezinojo, kad operavausi.
Isejau is ligonines kita diena.
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2007 05 02, 13:12)
Mentys beveik visoms skauda. Ir mane šis skausmas apie tris dienas kankino.

Man po antros laparoskopijos neskaudėjo ax.gif dar spaudžiojau, minkiojau, laukiau, kada pradės skaudėt, bet nieko biggrin.gif
Atostogavau irgi mėnesį, nors savijauta gera buvo jau po kelių dienų ax.gif
Atsakyti
Manes taip pat laukia si operacija geguzes 14 d. smile.gif man "subadys " kiausides. Operacijos tai nebijau, tik truputi neramu del narkozes doh.gif ir kad nerastu ka nors kitko verysad.gif aplamai as dar is vis nesu gulejusi ligoninej, tai nieko nenumanau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif , gyd. užsiminė, kad reiktų mana tlikti šią operaciją. Nenoriu, kad kas nors žinotų apie ją, net nenumanau, kaip nuslėpti. kiek laiko pilvas išsiputęs būna? g.gif
Atsakyti
Nieks ten nebuna issipute, gausi biuleteni ir sedesi sau ramiai namie 4u.gif
O visiems pasakoti kas tau buvo - nebutina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zajončku @ 2007 05 03, 21:19)
Nieks ten nebuna issipute, gausi biuleteni ir sedesi sau ramiai namie  4u.gif
O visiems pasakoti kas tau buvo - nebutina  smile.gif

vat kad praktika man, aš studentė, tai išsisukti ilgai nepavyks doh.gif nebent vasaros laukti.
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 03, 16:53)
Sveikos merginos 4u.gif , gyd. užsiminė, kad reiktų mana tlikti šią operaciją. Nenoriu, kad kas nors žinotų apie ją, net nenumanau, kaip nuslėpti. kiek laiko pilvas išsiputęs būna? g.gif

Taigi nebūna tas pilvas kai pas nestuke.gif . Pora savaitėlių biški pilvukas išokęs pabus ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas, turiu nekokiu naujienu unsure.gif Siryt nuvariau pas gine, nes man vis dar pateplioja ir paskaudena kairiji sona (kur tas didysis folikulas). Ir ka... ji sako ''ohoho vaikeli, cistuke normali pasidare''... susitarem daryt ekstrine laparaskopija kita savaite. tik turiu uzsigydyt pusleline lupos ir sekmadieni pasiskambint ginei susitart del dienos. verysad.gif Nu as neliudziu, bet siaip, darbe milijonas darbo, streso...
Atsakyti
Oho blink.gif Bet iš kitos pusės tai gal ir gerai kad kitą, laukt nereikės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vredna: 04 gegužės 2007 - 11:40
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 03, 16:53)

Apie tai, kad operavausi mano darbe niekas nesužinojo. Gerai jaučiausi, biuletenio neėmiau. Pilvas turbūt visai nebuvo išsipūtęs, nes nepamenu.
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2007 05 04, 11:21)
Nu as neliudziu, bet siaip, darbe milijonas darbo, streso...

Apie darbą galvok mažiausiai 4u.gif
Atsakyti
Ačiū merginos, nelabai įsivaizdavau kaip tas pilvukas atrodo ir pan blush2.gif

Amade, iš dalies, gerai, kad taip greitai. Dėl darbo nesinervink, supratau neseniai, kad tai mažiausiai rūpėti turi. Steras didelis dėl darbo, bet reikia po truputį išmokti valdyti save. Aš vis tą bandau doh.gif
Atsakyti