Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija ir kt. chirurginiai būdai

QUOTE(Amade @ 2007 05 07, 10:49)
ne paslaptis, bet  doh.gif vis uzmirstu jos pavarde  doh.gif Klinikose is B raides tai tiksliai, bet niekaip neateina i galva...  blink.gif

Butautienė? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktoriukas @ 2007 05 07, 12:55)
Butautienė? ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif jeeee, JI ax.gif
Tave irgi gal ji ''greziojo''? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 05 07, 11:04)
thumbup.gif  thumbup.gif jeeee, JI  ax.gif
Tave irgi gal ji ''greziojo''?  blush2.gif

Ne, mane Tvarijonavičienė, Butautienė kutvelai darė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktoriukas @ 2007 05 07, 13:07)
Ne, mane Tvarijonavičienė, Butautienė kutvelai darė mirksiukas.gif

aaaa, bet Butautienė, sako, kad gera yra... blush2.gif Nes mano gine taip pat daro laparaskopijas klinikose, bet rekomendavo Butautienę... blush2.gif
Atsakyti
Mane klinikose "grežiojo" Varanavičienė, labai gera gydytoja. smile.gif
Atsakyti
O gal atsilieptų kuri iš vilniečių? Kur ir kas gerai daro? smile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 05 07, 14:09)
aaaa, bet Butautienė, sako, kad gera yra...  blush2.gif Nes mano gine taip pat daro laparaskopijas klinikose, bet rekomendavo Butautienę...  blush2.gif

Butautienė skaitosi specų specė thumbup.gif "ant laparaskopijų".
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2007 05 07, 19:03)
Butautienė skaitosi specų specė thumbup.gif  "ant laparaskopijų".

Nu va tada man pasiseke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2007 05 07, 19:03)
Butautienė skaitosi specų specė thumbup.gif  "ant laparaskopijų".

ohoho netgi taip thumbup.gif As tai jos dar net nesu macius, bet pasitikiu, kad mano gine gera parinko 4u.gif

Klausykit, gal kuriai nors taip buvo... man siandien 16 CD, bet per nakti kraujuot taip pradejau kaip retai per mmm kokias buna blink.gif Kalbejau su gine, sake, gali but kad ta cista sprogo, gal siaip ciklas sudurniavo... liepe ryt nuo pat ryto atvaryt i Klinikas padarys echo ir matys, kas ten pasidare... Bet matyt nieko pavojingo, jei neliepe iskart siandien lekti... unsure.gif
Atsakyti
Amade pas mane kai cista buvo tai būdavo kraujavimai ne į temą. Ypač po smileysex.gif
Ir krešuliai dideli varė doh.gif
Nors antrą kart kai cistą rado, jokių kraujavimų nebuvo...
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
QUOTE(dianute @ 2007 05 07, 19:58)
O gal atsilieptų kuri iš vilniečių? Kur ir kas gerai daro? smile.gif Ačiū 4u.gif

galiu Vildaitę parekomenduoti iš Greitosios pagalbos, nebloga gydytoja ax.gif, jos tel. duosiu per až ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sivana: 08 gegužės 2007 - 08:40
QUOTE(vredna @ 2007 05 08, 08:22)
Amade pas mane kai cista buvo tai būdavo kraujavimai ne į temą. Ypač po smileysex.gif
Ir krešuliai dideli varė  doh.gif
Nors antrą kart kai cistą rado, jokių kraujavimų nebuvo...

nu galbut, bet as jau apie smileysex.gif: net negalvoju... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif kresuliu lyg ir nera, bet paketas normalus per pora valandu suejo blink.gif
Atsakyti