Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija ir kt. chirurginiai būdai

Na tai gal tikrai cista sprogo, tai gal ir nereikes laparaskopijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2007 05 08, 08:50)
Na tai gal tikrai cista sprogo, tai gal ir nereikes laparaskopijos  smile.gif

laparaskopijos tai reikes, nes cista atsirado veliau nei laparaskopijai planai mirksiukas.gif Bet tik tiek, kad man buvo suplanuota ji geguzes 30, paskiau atsirado cista ir del jos galvojo daryt ekstrine sia sav. unsure.gif Tai sedziu dabar nieko nezinodama blink.gif O as tai noreciau kuo greiciau ja darytis, bet jei kraujuosiu ir toliau, tai, kaip supratau, niekas man nieko nedarys... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 05 08, 10:00)
jei kraujuosiu ir toliau, tai, kaip supratau, niekas man nieko nedarys...  verysad.gif

Nu čia dar klausimas ar dėl kraujavimo nieko nedarys. Nu iš tikro ką čia spėliot, daktarė viską pasakys...
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2007 05 08, 09:03)
Nu čia dar klausimas ar dėl kraujavimo nieko nedarys. Nu iš tikro ką čia spėliot, daktarė viską pasakys...

na, taip, ji visak pasakys. As tai supratau taip, jei tas kraujavimas reiskia, kad cista sprogo ir jei jos ryt nebebus, tai tada laparaskopijos nedarys skubiai, paliksim geguzes 30 kaip ir planuota... unsure.gif

Beje, gal galit kas nors paskayt, kiek duoti daktarei uz operacija? mastau.gif Nes man ta daktare kaip ir ''po blatum'' suveike, ne pagal eile, ir t.t. Tai, manau jau reiketu kazkiek duot... tik neisivaizduoju, kiek... unsure.gif
Atsakyti
dėl viso pikto 100 įdėjau prieš operaciją kišenėn blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi daviau blush2.gif Amade, jei įdomu, parašyk až mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Ir as nusprendziau prisijungti prie jusu pasnekesiu. Balandzio pradzioje dariau laparaskopija, nes jau 1.5 metus negaliu pastoti, priezasties tokios kaip ir nebuvo, vienintelis dalykas, kuris neramino ginekologe, tai zemas progesterono lygis. Dariau ir kiausidziu praeinamuma, viskas liuks ir tapatumo testa, vienu zodziu nera prie ko prisikabinti, tad ir pasiryzau laparaskopijai. Diagnoze: I stadijos endametrioze ir dvi 2cm cistos.
Labai laukiau pirmu mmm po operacijos, kad vel kibti i darba blush2.gif taciau praeita sav. sulaukiau pirmu mmm verysad.gif
Nezinau ka ir daryti , mano gine isvykusi atostogu ir bus po 3 sav, nera su kuo ir pasitarti ar vel kibti i darba ar bandyti daryti IUI
Gal pas jus merginos buvo panasi situacija?
Tiesa po operacijos man paskyre duphuston nuo 14 CD
Atsakyti
[quote=pachira,2007 05 08, 21:04]
Diagnoze: I stadijos endametrioze ir dvi 2cm cistos.
Labai laukiau pirmu mmm po operacijos, kad vel kibti i darba blush2.gif taciau praeita sav. sulaukiau pirmu mmm verysad.gif
Nezinau ka ir daryti , mano gine isvykusi atostogu ir bus po 3 sav, nera su kuo ir pasitarti ar vel kibti i darba ar bandyti daryti IUI

labas pachira,

pas mane taip pat 1 stadija endometriozes. laporaskopija daryta vasari. Tai man po mmm pradejo 3 cd stimuliuot ir tada dare IUI, deja nesekmingai. O kaip tavo atveju tai nezinau...geraiusia gal savo gyd sulaukti, o gal turi israsa tai tuomet pas kita nueik...bent jau 2 nuomones bus ...o tau salino endometriozes zidinukus? blush2.gif
Atsakyti
[quote=Laukiu,2007 05 09, 08:02]
[quote=pachira,2007 05 08, 21:04]
Diagnoze: I stadijos endametrioze ir dvi 2cm cistos.

labas pachira,

pas mane taip pat 1 stadija endometriozes. laporaskopija daryta vasari. Tai man po mmm pradejo 3 cd stimuliuot ir tada dare IUI, deja nesekmingai. O kaip tavo atveju tai nezinau...geraiusia gal savo gyd sulaukti, o gal turi israsa tai tuomet pas kita nueik...bent jau 2 nuomones bus ...o tau salino endometriozes zidinukus? blush2.gif
[/quote]

labas laukiu,

man laporoskopijos metu uzdegino endometrioze. Beja pas ka dareisi IUI ir kokiame mieste. As laparaskopija dariausi Vilniuje

Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 05 09, 23:30)
labas laukiu,

man laporoskopijos metu uzdegino endometrioze. Beja pas ka dareisi IUI ir kokiame mieste. As laparaskopija dariausi Vilniuje

o man tai nieko nepadare sad.gif sake, kas labai mazas zidinukas buvo...tai va net ir nezinau kodel nei degino, nei salino...operuota Vilniuj Antakalnio ligoninei 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 05 07, 18:29)
Mane klinikose "grežiojo" Varanavičienė, labai gera gydytoja. smile.gif

g.gif o mano sesuo pas ja lankosi ir jau nori pabegti,sako tik ir laukia kysio.ir is kitu girdejau,kad si gydytoja labai jau pinigus megsta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2007 05 10, 14:30)
g.gif o mano sesuo pas ja lankosi ir jau nori pabegti,sako tik ir laukia kysio.ir is kitu girdejau,kad si gydytoja labai jau pinigus megsta ax.gif

O parodyk kas jų nelaukia, per savo gyvenimėlį mačiau tik vieną ir tai prieš 19 metų blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti