Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija ir kt. chirurginiai būdai

QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 21, 15:29)
Ridisiuk,  aciuks.gif ačiū, kad pataisei, tiesą sakant nelabai aš kokia "ekspertė"čia blush2.gif  hihihi.gif tai ir nesamonių galiu prišnekėti. O sakė atliks 3 in 1  hihihi.gif o gyd. sakė, nieko irnesakyk.gif dubeniuką pažiūrėsim, kiaušintakius patikrinsim, kiaušides subadysim ir dar ką nors prie progos. lotuliukas.gif  doh.gif man užteko, kad akys iššoktų tuomet lotuliukas.gif
Vilkaa, gaila, o aš jau draugų iesškojau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tarškaliuk, o tu minėjai, kad persikelsi savo operacija del metiniu, tai kaip ten bus, ar persikelei?
Papildyta:
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 22, 06:30)
sveikos, merginos, 4u.gif

Ridisiuk, dar neatsakiau į tavo postą dėl ciklo doh.gif . Žinok, pas mane mmm nebūna, nebent duphastono pagalba, o prieš tai KT pagalba. Man PKS - net nežinau ar sulaukčiau per metus kokių savaime? doh.gif

O blush2.gif man irgi mm visai nebuna, va todel ir dare bet kada ta laparaskopija, nes gydytojas sake, kad kai nebuna mm, vadinasi pas tave visada yra pirmoji ciklo puse, niekad nebuna antros, na nebent skatini su duph ar KT . Tai tada tau tikrai nėra jokio skirtumo kada darys smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vestaj @ 2007 05 22, 11:47)
Gegužės pabaigoj turėčiau gultis laparoskopijai, bet vakar padarė kraujo tyrimus ir įtariu, kad neoperuos, nes hemoglobinas tik 81 ir kiti rodikliai žemiau normos. Pas gydytoją eisiu tik kitą pirmadienį. Kažin ar yra šansų, kad operuos su tokiais tyrimais ir ar įmanoma atstatyti kraują per savaitę?

O gal gali pasakyti tiksliai koks hemoglobino trumpinys, kai duoda tyrimų ataskaitą? Tada gal ka nors pasakysiu, nes man visus tyrimus ir laparaskopija ka tik darė ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ariel @ 2007 05 22, 13:15)
Neskaiciau visos temos, bet gal galit parasyt kiek davet gydytojui ir anesteziologui uz laparoskipija. Aciu

Labukas, na ir klausimėlis blush2.gif Juokauju thumbup.gif Jo mes irgi su vyru sprendėm sprendėm kiek čia duoti ir pasiklausėm vieno draugo daktarėlio, kuris pasidomėjęs mums pasakė anesteziologui nuo 50 iki 200, nuo to priklauso kaip išeidinėsi iš narkozės ir tolimesnė savijauta. Tai mes davėm 150, na vyras labai bijojo, kad tiok man viskas gerai butų tai ir nepagailėjo blush2.gif Tai ištikro aš toks vaizdas, kad narkozės net neturėjau ax.gif . o uz operacija gydytojui 500, cia jau tokia "stavkė" yra. Tai tiek ir davėm g.gif
Atsakyti
Ridisiuk, irnesakyk.gif nebenusikėliau, pagalvojau, kad gal spėsiu, bus akstinas greičiau sveikti. hihihi.gif tiesą sakant labai nebenoriu nusitempti tolyn. mirksiukas.gif

O kas pas gyd. v darėsi operaciją? priminkit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 22, 18:27)
Ridisiuk,  irnesakyk.gif nebenusikėliau, pagalvojau, kad gal spėsiu, bus akstinas greičiau sveikti. hihihi.gif tiesą sakant labai nebenoriu nusitempti tolyn. mirksiukas.gif

O kas pas gyd. v darėsi operaciją? priminkit? blush2.gif

Labai džiaugiuosi, kad nenukėlei 4u.gif Nes as laikausi tos nuomonės, kad moters organizmo nei pagreitinsi, nei palėtoinsi, viskas vyksta kaip vyksta, bet jei yra galimybė nors kiek įsikišti, tai geriau jos nenukelinėti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridisiukas @ 2007 05 23, 07:46)
Labai džiaugiuosi, kad nenukėlei  4u.gif  Nes as laikausi tos nuomonės, kad moters organizmo nei pagreitinsi, nei palėtoinsi, viskas vyksta kaip vyksta, bet jei yra galimybė nors kiek įsikišti, tai geriau jos nenukelinėti  drinks_cheers.gif

pasiskaičiusi mergyčių supratau, kad mane operuos 27, jei guldo 26. man parą valgyt neduos ir gerti. Su tuo irnesakyk.gif ir namie galius susidoroti, ir žarnyną išsivalyti - laisvai irnesakyk.gif hihihi.gif , bet va nenoriu aš ten parą leisti, o jei namie viską pasidaryčiau, gal tada 26 ir operuotų bigsmile.gif Jėrgutėliau, kad privėliau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
tarskaliuk, tu neskubek! mane pagulde treciadieni, tai dar pietus dave valgyt.. ( nes, tipo, operuot turejo ketvirtadieni), bet paskuii pasake, kad nespeja kazkokiu planiniu operaciju daryt, tai mane operuos tik penktadieni, todel dar ketvirtadieni as pavalgiau ir pusrycius, ir pietus.. o tik pavalgius pietus atleke gydytoja, ir pasake, kad vi del to mane operuos ketvirtadieni.. tai atskaiciavo nuo valgymo 6 val., ir operavo...wink.gif
bet man nedare jokios klizmos, nieko absoliuciai.. o po narkozes jauciausi gerai, nepykino...
cia, sako, pagal nauja teorija visai enbutina ligoniu badu marinti... tik paprasyk geresnes narkozes ( as pati vaistukus buvau nusipirkus, bet kazkaip greit mane iskviete i operacine, tai tuos vaistukus tebeturiu.. jei ka, galeciau kam nors perleisti,...)
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 23, 09:21)
pasiskaičiusi mergyčių supratau, kad mane operuos  27, jei guldo 26. man parą valgyt neduos ir gerti. Su tuo irnesakyk.gif ir namie galius susidoroti, ir žarnyną išsivalyti -  laisvai irnesakyk.gif  hihihi.gif , bet va nenoriu aš ten parą leisti, o jei namie viską pasidaryčiau, gal tada 26 ir operuotų bigsmile.gif Jėrgutėliau, kad privėliau doh.gif  blush2.gif

O mane operuos 30 d. tai ir atvykti liepe ta pacia diena 7.30 nevalgius ir negerus.
O kokia prasme guldyti diena anksciau, tai gi ir namie gali nevalgyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Trepsė @ 2007 05 23, 08:48)
O mane operuos 30 d. tai ir atvykti liepe ta pacia diena 7.30 nevalgius ir negerus.
O kokia prasme guldyti diena anksciau, tai gi ir namie gali nevalgyti g.gif

Mane irgi išleido namo laisvinamųjų gerti ax.gif
Atsakyti
Oj, net nežinau. Reikės paskambinti įtariu ir paprašyti, nes tik streso man bus parą tenai praleisti. Man liepė ryte 9val. jau būti tenai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktoriukas @ 2007 05 23, 10:51)
Mane irgi išleido namo laisvinamųjų gerti ax.gif

o aš ligoninėj gėriau alc.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2007 05 23, 21:42)
o aš ligoninėj gėriau  alc.gif

bet jaučiu, kaip nepatogu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarškaliukas: 23 gegužės 2007 - 20:45
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 23, 21:45)

Pries gimdyma klizma irgi ligonineje padaro, kazkaip normaliai. Atrodo, kaip tik bijociau namie, ka zinai, kada suveiks tie laisvinamieji, gal vaziuojant i ligonine, o ten viskas vietoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 23, 20:45)

na gerai kad wc buv šalia palatos tai nieko tokio, na bet geriau jau namie
Atsakyti