Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija ir kt. chirurginiai būdai

QUOTE(dianute @ 2007 05 25, 12:46)
Sveikos,

siandien buvau pas savo gydytoja ir apsizioplinau... doh.gif galvojau, kad jau siandien galesiu tartis del operacijos datos, o ji pasake, kad turiu pati tartis su konkreciu gydytoju ir ligonine. Kur geriausiai daro vilniuje? noreciau santariskese, sesuo netoli gyvena... rolleyes.gif gal galetumete parasyti, kaip jus konkreciai daret (nelabai susigaudau.. blush2.gif )?
aciu 4u.gif

Ejau ir tariausi su konkrecia gydytoja Santariskiu Centro filiale - Raudonojo Kryziaus buvusioj ligoninej. Seimos gydytoja padare reikiamus tyrimus - EKG, bendra kraujo tyrima ir kresejimo rodiklius. Jei noresi gydytojos pavardes - rasyk a.z.
Kadangi jau supu kudiki, tai laikau, kad operacija pavyko. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 25 gegužės 2007 - 12:01
Man dare gydytoja Vildaite Greitosios pagalbos ligonineje. Isties gera gydytoja, lengva tartis ir turi gera varda. Tikrai rekomenduoju
Atsakyti
QUOTE(moske4 @ 2007 05 25, 12:59)
Man dare gydytoja Vildaite Greitosios pagalbos ligonineje. Isties gera gydytoja, lengva tartis ir turi gera varda. Tikrai rekomenduoju

man irgi ji darė, likau patenkinta blush2.gif
Atsakyti
Sakykit, kas lankosi pas gyd. Tv VK, kaip ji siunčia operaciją daryti į KMUK? Pas save į skyrių paguldo, o pati operacijas atlieka?Ir kaip susimokėti reikia?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif .As jau po laparaskopijos,operacija praejo visai neblogai,biskuti bijojau,bet nieko.Vienas kiausintakis visai mires,o antrame rasta susiaurejimu,tai net nezinau kiek procentu,kad pati pastosiu? angel_sadangel.gif cry.gif Gal kas zinot apie tai ka,parasykit? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MARUSE @ 2007 05 25, 18:42)
Sveikutes  4u.gif .As jau po laparaskopijos,operacija praejo visai neblogai,biskuti bijojau,bet nieko.Vienas kiausintakis visai mires,o antrame rasta susiaurejimu,tai net nezinau kiek procentu,kad pati pastosiu? angel_sadangel.gif  cry.gif Gal kas zinot apie tai ka,parasykit?  unsure.gif

patarėja aš tau prasta, bet console.gif
Atsakyti
Aciu visom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
tai kita savaite ir eisiu tartis smile.gif
Atsakyti
labukas, atsiradau as praleidau savaitele klinikose Sestadieni pasivaiksciojau po akropoli ir vakare apie 21 val pradejau nerealiai kraujuot su didziuliais kresuliais. Is pradziu gine sake, kad gal cia mmm, bet, kai per pora valandu suvariau visa poka naktiniu paketu,nebebuvo juokinga ir lekem i klinikas. Labai bijojau nukraujuot, gerai, kad mano gine budejo, tai rupinosi. Privare vaistu,bet sustabde tik sekmadieni po pietu uztamponave maksti. Cia kita gine pasdinus ant kedes pamate, kad gimdos kaklely prakiurus kraujagysle... Sakes, jau taip silpna buvo, kad vos nenualpau, MB irgi ziauriai issigandes buvo blink.gif Bet viska sekmingai sustabde ir laike savaite klinikose, nes kiek supratau irpatiems giniams cia neaiskus atvejis buvo, kad po lapar.10 dienu pradedi nerealiai kraujuot... svarbiausia, kad gerai jau viskas, geriu vaistukus nuo mazakraujystes, nes nukraujavus kraujas nekoks.
Gine uzdraude smileysex.gif iki kitu mmm, jokiu maudyniu ir jokiu gastroliu po parduotuves blink.gif unsure.gif visus gyvenimo malonumus uzdraude Bet ka, iskesiu. Geriu dar kazkokius a la KT (jais stabde kraujavima ir liepe 21 d sugert), tai si cikliuka saugiai ir su KT ir be smileysex.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 25, 18:31)
Sakykit, kas lankosi pas gyd. Tv VK, kaip ji siunčia operaciją daryti į KMUK? Pas save į skyrių paguldo, o pati operacijas atlieka?Ir kaip susimokėti reikia?

Mane Tv. iš VK siuntė į KMUK laparoskopijai, bet ne ji mane operavo, o kita gydytoja.
Dėl vokelio-daviau tik operavusiai gydytojai, o anesteziologui nieko.

Amade, kaip dabar jautiesi? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veronika: 26 gegužės 2007 - 12:45
QUOTE(Veronika @ 2007 05 26, 12:42)
Mane Tv. iš VK siuntė į KMUK laparoskopijai, bet ne ji mane operavo, o kita gydytoja.

jauciuosi gerai jau kelinta diena. Na, tik daugiau pajudejus pavargstu, labai pvargstu i 5 auksta nuvargstu uzlipt. Na, apart silpnumo tai viskas thumbup.gif Bet kadangi gine prisake, kad ilseciausi, tai MB labai sekmingai mane priziuri, net valgyt gamint nereik ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 05 26, 13:42)

Velnias, maniau, kad pati gyd. operuos.
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 26, 19:20)
Velnias, maniau, kad pati gyd. operuos.

Tarškaliuk, bet juk operuoja ir pati Tv., aš net nežinau kodėl ji manęs tąsyk neoperavo.
Atsakyti