moteros, turiu pasiguosti

sakes, kaip mane ismuse is veziu

: Vakar buvau pas seimos gyd.pratese biuleteni, pakalbejom. Sakau, kad man tempa biski laikos, tai ji ikalbejo mane pas gine toj seimos klinikoj nuet. nu taip prirekomendavo man ja, galvoju, per galva neduos.

Oj kaip klydau
Taigi nuvarau pas ja, is pradziu nieko, jauna tokia pasirode... pradejom kalbet, reikejo vel visa tirada papasakot nuo nesivystancio nestumo laiku...

ji klause klause ir pradejo varyt... kad per trumpai KT geriau, kad ji isvis neleidzia po nesivystanciu puse metu apie

galvot. kodel as niekada anksciau del nereguliaraus ciklo nesigydziau. Paklause, pas ka lankausi, pasakiau, sako, kad ta gine jau svelniai tariant ''garbingo amziaus'', kad jhos metodai pasene, kad Clost. jau pasene vaistai, kad jis jau atgyvena.

Kaip galejo man paskirti be gimdos nuotraukos, kad Duphastonu palaikyt ciklo reguliaruma isvis blogas sprendimas. Kad dabar turiu minimum puse metu gerti KT ir apie joki pastojima neturet minciu. Sakes taip pavare ir pradejau zliumbt

, tai ji dar pasiule pas psichologa nueit, kad mano psichologine bukle jau ant ribos del per didelio noro pastot.
Nu sakes, gal valanda laiko zliumbiau is pykcio

:
Papildyta:
QUOTE(Flovver @ 2007 06 06, 15:06)
Mergaitės, o nuo ko priklauso biuletenio ilgumas?
Čia gydytoja sprendžia kiek neit į darbą? Kuri? Kas siuntė operacijai ar operavus?
Bijau kad neišsiūstų manęs į darbą po 2 sav, noriu pasidaryt atostogas
biuleteni tesia seimos gydytojas. Ir jo ilgumas priklauso nuo tavo savijautos, nuo gydytojo... jei gydytoja faina, tai tiesiog pasakyk, kad nori pailset, jei ji nelabai sukalbama, biski padejuok, kad silpna ir panasiai...

kiti megsta vokelius...
Verta visą gyvenimą lipti į viršūnę, kad kartelį iš ten spjauti apačion