Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija ir kt. chirurginiai būdai

QUOTE(kuha @ 2007 05 31, 11:47)
man po laporoskopijos dabar lyg mmmm taip kaip per menesines pakraujuoja ir paskauda, tik kraujas labiau toks gleivetas lyg zele, ar kitoms irgi taip buvo?????

man tai iki to didziulio kraujavima rudai tepliojo po lapar. g.gif
Atsakyti
man netepliojo nieko, tik 4 diena po pradejo kraujuoti, ir paskauda pilvuka lyg per menesines....bet rytoj eisiu pas gynekologe tai pasiklausinesiu, viema laime kad gydytoja pas mane vienas stebuklas))
as taip ja tikiu....

Laporoskopija praejo gerai, tik kakla skaudejo, po operacijos jau ejau pati i WC, kita diena namo isleido , nei vieno vaisto nedave, tik pries miega paracetamolio)))
cia niekas po operaciju profilaktiskai antibiotiku neduota kaip buvau pripratusi Lietuvoje.......

tikuosi kad tai menesines tik keistokios tokios dabar daugiau gleivetos kazkokios lyg kiausinio baltymas tik raudonas....bet mergaites gal jums irgi taip buvo , gal cia ir yra menesines))))) labai tikiuosi kad greiciau viskas gales atsistayti))))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuha: 31 gegužės 2007 - 14:18
QUOTE(Veronika @ 2007 05 31, 11:55)
Trepse, o kaip tyrimo rezultatai, ar viskas gerai?Kodėl tau paskyrė histeroskopiją, o ne laparoskopiją? g.gif

Man reikejo pasalinti polipa, nes tipo jis gali trukdyti pastojimui, tai sake, toks nedidutis buvo. O daugiau nieko nedare, nes O vyksta normaliai kieviena menesi, mmm reguliarios.
Dar viena beda, del kraujo tirstumo, nedidelis nukrypimas nuo normos, bet turbut del jo ir buvo 2 nesivystantys. Dave siuntima pas Abraiti, bet vis neprisiruosiu nuvaziuoti blush2.gif
Atsakyti
ir pas mane buvo du nesivystantys o dabar nevietoje((((
o ka reiskia kraujo tirstumas kaip tau nustate??
aciu)))))
Atsakyti
QUOTE(kuha @ 2007 05 31, 16:01)
ir pas mane buvo du nesivystantys o dabar nevietoje((((
o ka reiskia kraujo tirstumas kaip tau nustate??
aciu)))))

Tyre antikunius:
Antikunai pries beta2glikoproteina 1 (anti-beta2-GPI), turi buti maziau nei 0.871
Antikunai pries kardiolipina (AKA), turi buti maziau nei 0.459

Kazkurioje temoje skaiciau, kad gydoma aspirinu, nes jis skystina krauja. Bet paskirti turi tik gydytojas. Kartais visa nestuma reikia leistis spec. vaistukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trepsė: 31 gegužės 2007 - 15:09
hmmmmmm apie tai dar niekada negirdejau!!!!
man po nesivystanciu niekas nieko netyre Lietuvoje, o kaip tave nusiunte siaip sau Gydytoja ar po bendro kraujo tyrimo kazkas jau buvo matyti((((

o dabar po negimdinio, po laporoskopijos cia Nyderlanduose isiunte kazkur tirti mano vaisiuka (gal zinot ka tiria tokiu atveju), labai tikuosi kazka daugiau suzinoti, kad kitiems kartams padetu))))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuha: 31 gegužės 2007 - 16:09
QUOTE(kuha @ 2007 05 31, 17:08)
hmmmmmm apie tai dar niekada negirdejau!!!!
man po nesivystanciu niekas nieko netyre Lietuvoje, o kaip tave nusiunte siaip sau Gydytoja ar po bendro kraujo tyrimo kazkas jau buvo matyti((((

mano ginekologe sito tyrimo neskyre, dare daugybe kitu, bet viskas buvo gerai.
Tuomet nuejau i Vaisingumo klinika, cia ir pasiule pasidaryti sita tyrimuka. Dar vyras pasidare spermos tyrima, bet viskas pas ji OK.
Is bendro kraujo tyrimo nieko nesimato, pasiprasyk, kad butu padaryti tyrimai, butent del situ antikuniu.
Atsakyti
butinai pasiprasysiu))) aciu)))
o kokius apskritai tyrimus PO TO dareisi????
mes spermegrama infekcines (LPL) bt daugiau lyg ir nieko....
Atsakyti
QUOTE(kuha @ 2007 05 31, 18:02)
butinai pasiprasysiu))) aciu)))
o kokius apskritai tyrimus PO TO dareisi????
mes spermegrama infekcines (LPL) bt daugiau lyg ir nieko....

Zinok jau tiksliai visu ir neatsimenu, del chlamidiju, citomegalo viruso, toksoplazmozes, visokiu mikoplazmu ir kt. zarazu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trepsė: 31 gegužės 2007 - 18:25
Tik žinokite, kad po negimdynių, natūraliai pastoti šansų labai mažai smile.gif
Atsakyti
ka tik su uosviene kalbejausi (aspas ja prie kompo)... netycia kazkaip isejo kalba apie IVF ir ji papasakojo kaip paslapti apie vienu giminaiciu seima, kur turi dukryte po IVF. 4u.gif Ir ji sako - zinai, tikrai jauciasi, kad ji ''dirbtinis'' vaikas. Sakes, net siurpas perejo is pykcio aggressive.gif Neva tai daktarai vis randa pas ta mergyte kokiu nors problemeliu. Taigi, sakau, pas kiekviena is musu pilna kazkokiu nedasivystymu blink.gif Nu ji dar bande aiskint, kad tikrai tie vaikai skiriasi, bet man isvis uzvire kraujas ir sakiau, kad cia iskreiptas visuomenes mastymas ir kad jei as IVF pasidaryciau, niekas nesuzinotu ne todel, kad tai butu paslaptis ar geda, bet todel, kad eaug zmoniu i tokius vaikus kaip i nenormalius ziuri ir kiekviena ju elgesio detale vertina kaip ''va va, jis kitoks''. Uch kaip uzsiutau aggressive.gif
nors sita jos nuomone jau seniai zinojau (kazkada ji jau buvo pasakojus, bet tuo metu as pati apie IVF nieko doro nezinojau). Ot pasijuokciau, jei ir jos pacios anukas, musu 2.gif: butu po IVF pagamintas... Tokios nuomones daznai patiems atsisuka... unsure.gif

negaliu kaip sunervino... o atrodo tokia inteligentiska motera ta mano uosviene...
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 06 01, 11:27)
ka tik su uosviene kalbejausi (aspas ja prie kompo)... netycia kazkaip isejo kalba apie IVF ir ji papasakojo kaip paslapti apie vienu giminaiciu seima, kur turi dukryte po IVF.  4u.gif Ir ji sako - zinai, tikrai jauciasi, kad ji ''dirbtinis'' vaikas. Sakes, net siurpas perejo is pykcio aggressive.gif Neva tai daktarai vis randa pas ta mergyte kokiu nors problemeliu. Taigi, sakau, pas kiekviena is musu pilna kazkokiu nedasivystymu  blink.gif Nu ji dar bande aiskint, kad tikrai tie vaikai skiriasi, bet man isvis uzvire kraujas ir sakiau, kad cia iskreiptas visuomenes mastymas ir kad jei as IVF pasidaryciau, niekas nesuzinotu ne todel, kad tai butu paslaptis ar geda, bet todel, kad eaug zmoniu i tokius vaikus kaip i nenormalius ziuri ir kiekviena ju elgesio detale vertina kaip ''va va, jis kitoks''. Uch kaip uzsiutau aggressive.gif
nors sita jos nuomone jau seniai zinojau (kazkada ji jau buvo pasakojus, bet tuo metu as pati apie IVF nieko doro nezinojau). Ot pasijuokciau, jei ir jos pacios anukas, musu 2.gif: butu po IVF pagamintas... Tokios nuomones daznai patiems atsisuka... unsure.gif

negaliu kaip sunervino... o atrodo tokia inteligentiska motera ta mano uosviene...

Nesinervink console.gif aš jau nuo tokio požiūrio atbukau. tai tik parodo žmonių nesupratimą ir nenorą suprasti nieko.
Atsakyti