jei atidaro stalciu,spinta,spintele tai butinai paliks 5cm tarpa ir neuzdarys pilnai.uzknisa juodai.
dar kad tel.pinigine,raktus masinos padeda bet kur.paskui iesko;]
ir neskiria sau demesio turi krema rankom neutrogen,veidui krema,duso zele,kojom,o turiu verst teptis..vis pamirsta;]tipo vyras,jam nereik;]
Uzknisa daug kas:
Svarbiausiai nagu kramtymas
- nuzudyciau
toiau - nepakenciu kai nieko be manes neranda - guledama gimdykloje pasakojau kur pasidejo jo svarios kojines
jei tik isisuka i bet kokia spintele tai bus paliktos visos dureles atdaros, visi stalciai istraukti - zodziu autobuse gimesio pozymiai
jeigu jis klausosi muzikos - tai menas. Tu klausai kazkokia levota....
Na ir dar visokiu visokiu savybiu....
Bet yra kas atperka tas blogasias savybes:
pirma, naudodama santaza ir blogasias savybes priverciu ji nusileisti man - reiskia nuolankus
paskutinius metus pamirsau beveik kas yra virtuve - mano vyras daro namuose valgyti visai seimai. Ir labai tarp kitko skaniai
Kai man buna blogai - leidziu sau zyzti ir verkslenti kiek sirdis geidzia - jis viska isklauso (na bent taip rodo)
Na zodziu butu tobulas - nebutu idomu su juo visai gyventi
Svarbiausiai nagu kramtymas

toiau - nepakenciu kai nieko be manes neranda - guledama gimdykloje pasakojau kur pasidejo jo svarios kojines

jei tik isisuka i bet kokia spintele tai bus paliktos visos dureles atdaros, visi stalciai istraukti - zodziu autobuse gimesio pozymiai
jeigu jis klausosi muzikos - tai menas. Tu klausai kazkokia levota....
Na ir dar visokiu visokiu savybiu....
Bet yra kas atperka tas blogasias savybes:
pirma, naudodama santaza ir blogasias savybes priverciu ji nusileisti man - reiskia nuolankus

paskutinius metus pamirsau beveik kas yra virtuve - mano vyras daro namuose valgyti visai seimai. Ir labai tarp kitko skaniai

Kai man buna blogai - leidziu sau zyzti ir verkslenti kiek sirdis geidzia - jis viska isklauso (na bent taip rodo)

Na zodziu butu tobulas - nebutu idomu su juo visai gyventi

as lietuvaite ,jis prancuzas,gyvenam prancuzijoje ,o kalbam angliskai
man nervus taso kai ziurim koki normalu filma ir pacioj idomiausioj vietoj as nesuprantu ka sako ir prasau irversti ,o jis: sa,sa ,palauk gi tu... o poto sako kad jau povisko ir cia ko jau verst ...
nekenciu kai savaitgali mes voloidamiesi lovoje pries telika ,pietum as noriu pasnausti,o jis pradeda esi MANO guminukus ir cepseti... uiiii
vaje...kazka primaigiau tesiu cia
nagaliu pakesti kai jis pradeda kasinetis ten....o jis sako kad vistiek niekas nemato,nu bet AS GI TAI MATAU...
kai jis dedasi nelygintus marskinius ir (bet pasirenka butent tuos kurie nelygiti) sako kad vistiek nieko nesimato po svarku...
kai turiu ji uz pakarpos vesti indu plauti (kai as gaminu -jis plauna indus ,kai jis gamina-as plaunu)
kai as einu maudytis ,jam irgi reikia su manim...as niekada normaliai negaliu issimadyt...nes prasideda putu karai ir duso zeles pilstymai visur kur papuola ir t.t. o kai islipam is vonios tai jam reikia mane nusausinti su ranksluosciu ir isdziovinti plaukus su fenu...(po tokiu dziovinimu tai reikia madytis is naujo)...o jis sako kad taigi faina taip....
bet as zinokit irgi santaziste esu ...ir dar kokia....jau kritiniu atveju grasau kad pasakysiu jo broliui kur jis turi maza ,grazu,apvaluti apgameli...(tas ji iki gyvenimo galo erzintu ir juoktusi ir velniazin ka dar darytu....chi chi chi) bet as tik gasdinu....
nagaliu pakesti kai jis pradeda kasinetis ten....o jis sako kad vistiek niekas nemato,nu bet AS GI TAI MATAU...
kai jis dedasi nelygintus marskinius ir (bet pasirenka butent tuos kurie nelygiti) sako kad vistiek nieko nesimato po svarku...
kai turiu ji uz pakarpos vesti indu plauti (kai as gaminu -jis plauna indus ,kai jis gamina-as plaunu)
kai as einu maudytis ,jam irgi reikia su manim...as niekada normaliai negaliu issimadyt...nes prasideda putu karai ir duso zeles pilstymai visur kur papuola ir t.t. o kai islipam is vonios tai jam reikia mane nusausinti su ranksluosciu ir isdziovinti plaukus su fenu...(po tokiu dziovinimu tai reikia madytis is naujo)...o jis sako kad taigi faina taip....
bet as zinokit irgi santaziste esu ...ir dar kokia....jau kritiniu atveju grasau kad pasakysiu jo broliui kur jis turi maza ,grazu,apvaluti apgameli...(tas ji iki gyvenimo galo erzintu ir juoktusi ir velniazin ka dar darytu....chi chi chi) bet as tik gasdinu....
vaje...kazka primaigiau tesiu cia
QUOTE(Katė @ 2005 11 18, 19:39)
pas mane, Baltija, situacija tokia pati...
kartu esame trys metai, kokius 1,5 metu mes apie tai kalbejomes, taciau ir tada, kai as to prasydavau...
o dabar visai nebenori kalbeti... sako 'ir vel prasideda'...
paskutini karta beviltiskai bandziau kalbeti pries kokias tris dienas ir jau galutinai supratau, kad neverta net bandyti... kas is to iseis - nezinau
nes isspresti iskilusias problemas galima tik kalbantis, deja, kad kai kurie vyrai to nesupranta ir mano, kad tai yra tik laiko gaisimas ir kapstymasis

kartu esame trys metai, kokius 1,5 metu mes apie tai kalbejomes, taciau ir tada, kai as to prasydavau...
o dabar visai nebenori kalbeti... sako 'ir vel prasideda'...

paskutini karta beviltiskai bandziau kalbeti pries kokias tris dienas ir jau galutinai supratau, kad neverta net bandyti... kas is to iseis - nezinau
nes isspresti iskilusias problemas galima tik kalbantis, deja, kad kai kurie vyrai to nesupranta ir mano, kad tai yra tik laiko gaisimas ir kapstymasis

Pabandykit rasyti vyrui laiskus, issipasakokit kaip jauciates, kodel, kas slegia, ka manote apie judvieju santykius, ka norite keisti ir t.t. ir pan., zodziu viska, ka norite jam issakyti - isklokite rastu ant popieriaus. Galite kompiuteriu ir issiusti emaila jam. Tik nerasykite susinervinusios, nes gausis ne laiskas, o tik kaltinimai. Tai nieko gero neduos. Pirma nusiraminkite, viska saltai apgalvokie, o tada seskite rasyti. Tegul tas laiskas bus ir su liudesio, ir su dziaugsmo prieskoniais. Nepamirskite pamineti jame ir geruju vyro savybiu, padekokite jam uz tai, ka buvo padares jums gero, del kokio jo poelgio jautetes laiminga ir pan. Nereikia laiske vyro tik kaltinti. Vyrai jau tokie padarai, kad su jais reikia gudrumo

QUOTE(ausrute @ 2004 11 27, 22:44)
Sveikos,
skaiciau nedaug tik tarpais ir maciau kad visokiu dalyku yra del kuriu jus nervinates... pabandysiu ir as isvardinti, nes man reikia kazkam viska pasakyti mat maniskis manes jau nesiklauso.... tai butu pirmas dalykas ...
antras kiekviena diena jis arba pagiringas rarba isgeres nepamenu kada maciau ji blaiva....(cia manau jau ne iprotis o liga) 3. jis vivisksai nesusitvarko su pinigais isleidzia viska alkoholiui ir cigaretems.... pva siandien ryte nueme nuo korteles 100 litu kai vakare paklausiau kiek turi atsake 50 sakau o tai kur kitus 50 dejai? - pieno pirkau.....
dar mane nervina kad jis retai skutsi, nerodo man jokio demesio....
nepriziuri vaiko, yra pavydus....
problemas sprendziu tik as o jis klauso bet niek,o nesako o kai isgeria tam tikra kieki aiskint pradeda kad as nemoku nieko daryt...
jo tevai yra angelai, o mano tik tevas yra zmogus...
na va kiek visko daug, nezinau ka as su juo veikiu, bet kol kas neturiu kito pasirinkimo....
skaiciau nedaug tik tarpais ir maciau kad visokiu dalyku yra del kuriu jus nervinates... pabandysiu ir as isvardinti, nes man reikia kazkam viska pasakyti mat maniskis manes jau nesiklauso.... tai butu pirmas dalykas ...
antras kiekviena diena jis arba pagiringas rarba isgeres nepamenu kada maciau ji blaiva....(cia manau jau ne iprotis o liga) 3. jis vivisksai nesusitvarko su pinigais isleidzia viska alkoholiui ir cigaretems.... pva siandien ryte nueme nuo korteles 100 litu kai vakare paklausiau kiek turi atsake 50 sakau o tai kur kitus 50 dejai? - pieno pirkau.....
dar mane nervina kad jis retai skutsi, nerodo man jokio demesio....
nepriziuri vaiko, yra pavydus....
problemas sprendziu tik as o jis klauso bet niek,o nesako o kai isgeria tam tikra kieki aiskint pradeda kad as nemoku nieko daryt...
jo tevai yra angelai, o mano tik tevas yra zmogus...
na va kiek visko daug, nezinau ka as su juo veikiu, bet kol kas neturiu kito pasirinkimo....
Sudetinga situacija

Ech gera čia tema... Aš irgi noriu ant saviškio paburnot
Na nėra jis toks blogas, bet kai kurie jo įpročiai veda iš kantrybės, o kai taip nutinka neatsakau už savo replikas
Užknisa kai bandau su juo pasikalbės man aktualia tema jis sako "ta tema nenoriu kalbėt" va taip va
Ir ka tu jam? Blin kaip tada užsivedu net pačiai baisu pagalvojus

O, aš žiuriu, cia ne mano vienos brangusis spinteles palikineja atdaras
Dar labai siutina kai kur vaziuojam kartu, ir neduok Die, koks nevykelis vairuotojelis padarys netinkama manevra
, tai maniskis įtūžęs pasivys ir apšauks tą žmogelį įvairiausiais "komplimentais" . O kad tas nieko negirdi, nes langai uždari, o girdžiu tik aš, tai neįdomu
O toms moterytėms, kurias nervina, kad vyras nesikalba apie jausmus, o pliurpia apie žvejybą, muziką, ir kt. dalykus, kai VISIŠKAI NIEKO NEGIRDI, ką sakai, kai jis žiuri teliką ir t.t, ir t.t. patarčiau pasižiūrėti R.Beckerio Urvinį žmogų.
spektaklis, mes žiūrėjom 2k., ir bent mano požiūrį į vyro ydas šiek tiek pakeitė. Išvada: vyrai beviltiški
Dabar radusi trupinius,tiesiog nuvalau, o anksčiau tai

Dar labai siutina kai kur vaziuojam kartu, ir neduok Die, koks nevykelis vairuotojelis padarys netinkama manevra

O toms moterytėms, kurias nervina, kad vyras nesikalba apie jausmus, o pliurpia apie žvejybą, muziką, ir kt. dalykus, kai VISIŠKAI NIEKO NEGIRDI, ką sakai, kai jis žiuri teliką ir t.t, ir t.t. patarčiau pasižiūrėti R.Beckerio Urvinį žmogų.

Dabar radusi trupinius,tiesiog nuvalau, o anksčiau tai

dabar viska apmasciau, ir pasirodo, kad kol kas tas mano vyras manes beveik neerzina
nors yra pora dalykeliu. labai uzknisa, kau bunam kartu namie, pvz, ziurim tv ir as atsistoju kur nors eiti, jis tuoj klausia: kur eini? nu kur as namie galiu toli nueiti???
anksciau pasnekejus telefonu jis man visada sakydavo myliu, buciuoju ar dar ka nors ir laukdavo is manes to paties, o mane tai uzknisa! dabar jau pasiekiau, kad pokalbio pabaigoj galiu pasakyti tik atia ir tai nereiskia, kad jo nemyliu
ir dar nervuoja, kai pakabos buna sukabintos ne taip, kaip as noriu (galvom i siena), bet cia jau mano paranoja

Pirma galvojau sakysiu, kad nieks nenervina, bet geriau pagalvojus, visgi prisiminiau pora dalykų.
Negaliu pakęst, kai indus plauna su pirštinėm. Nu negaliu nors tu ką. O jisai sako, kad jam šlykštu, kai čia visokie žirneliai plaukioja, nu gi sakau, pats prieš 5 minutes tuos žirnelius ir valgei! Aišku, išplovęs sukraus pirštines vieną ant kitos ant kriauklės krašto, ir jos bus šlapios 100 valandų, nebent aš pamatysiu ir išskleisiu.
Dar nervina, kai grįžta iš darbo ir palieka raktus ant stalo, nors už 10 centimetru stovi dėžutė, skirta raktam.
Dar kai nusimauna kojines palieka voliotis ant grindų, bet jei reiks už 20 minučių eit į parduotuvę, tai būtinai iš spintos pasiims naujas, o jei aš bumbu, tai sako, kad pamiršo ir nematė ant grindų
Negaliu pakęst, kai indus plauna su pirštinėm. Nu negaliu nors tu ką. O jisai sako, kad jam šlykštu, kai čia visokie žirneliai plaukioja, nu gi sakau, pats prieš 5 minutes tuos žirnelius ir valgei! Aišku, išplovęs sukraus pirštines vieną ant kitos ant kriauklės krašto, ir jos bus šlapios 100 valandų, nebent aš pamatysiu ir išskleisiu.
Dar nervina, kai grįžta iš darbo ir palieka raktus ant stalo, nors už 10 centimetru stovi dėžutė, skirta raktam.
Dar kai nusimauna kojines palieka voliotis ant grindų, bet jei reiks už 20 minučių eit į parduotuvę, tai būtinai iš spintos pasiims naujas, o jei aš bumbu, tai sako, kad pamiršo ir nematė ant grindų

maniškis manęs nebesiutina jau
bet šiaip nervina, kai jis sėdi prie kompo ir jo ko nors klausi, tai rezultatas tas pats kas sienom kalbėtis... arba nusiauna kojnes vidury kambario ir ten pat palieka... jei neranda savų tada apsimauna mano... nusibodo kojnes pirkinėt, nes ištampo visas