QUOTE(manu @ 2004 11 18, 21:32)
1 kas siutina labai

QUOTE($kristina$ @ 2004 11 19, 00:04)
man pikta,kad mano vyras nesiorentuoja laike,o gal visi taip vyrai?
kai pasako,kad grįš už pusvalandžio,tai praktiškai tą pusvalandį reikia padauginti iš 3.
dar pikta,kad dažnai ko nors neranda,nors tas kas nors guli tiesiai prieš akis
bet čia dar nieko,kiekvieną kartą beieškodamas jis visada manęs klausia "kur padėjai?" o aš to daikto nė akyse nesu mačiusi
,o kai randa kur pasidėjęs tada jo veido išraiška būna tokia
maždaug ooops

kai pasako,kad grįš už pusvalandžio,tai praktiškai tą pusvalandį reikia padauginti iš 3.
dar pikta,kad dažnai ko nors neranda,nors tas kas nors guli tiesiai prieš akis

2 kas siutina, ui kaip

QUOTE(ievalota @ 2004 11 19, 09:58)
Pas vyrus neveikia multitaskingas. Vienu metu lyginti, kalbeti mob.telefonu, ziureti, ka daro vaikas ir TV - yra grynai moteriskiu prerogatyva, vyrams to neduota.
gryna teisybė, absoliuti.
QUOTE(1PuPa @ 2004 11 19, 10:45)
O mane nervina, kai paprasai ka nors padaryti, tai sako tuoj...Tai tas tuoj dazniausiai tesiasi kaziausiai pusvalandi
Be to niekada nepripazista saves kaltu ir pastoviai veluoja 

3 kas nervuoja, tik tas "tuoj" baigiasi mano padarymu, nes kantrybės neturiu

QUOTE(Ladute @ 2004 11 19, 10:57)
Mane siutina, kad isgeres alaus butelio niekados nenunesa i vieta (balkone).
Pas mane palieka visur kur tik tuo metu jį geria, kitą rytą iš visų pakampių turiu juos surankiot. 4 kas tiesiog psichiškai mane veikia

QUOTE(Laura @ 2004 11 19, 11:02)
Mane labiausiai erzina, kai paskambinu ir klausiu kada grisi, tai sako: jau vaziuoju. Tai grista paprastai uz valandu dvieju.
Ir dar nervuoja kai pareina namo, batus palieka vidury koridoriaus. As einu ir kliunu uz ju. Nu kaip nervina, negaliu

Ir dar nervuoja kai pareina namo, batus palieka vidury koridoriaus. As einu ir kliunu uz ju. Nu kaip nervina, negaliu

Tas gįžimas būna stebėtinai ilgas, nes jei klausiu kurioje vietoje esi tai pasako du ar tris kilometrus į priekį.
Pas mane palieka viso kolidoriaus perimetru, nes per vakarą sugeba kolidoriuje atsirasti net trys poros jo batų. Tai 5 kas mane siutina