Įkraunama...
Įkraunama...

kas siutina jus?

Maniskis tai erzina del savo netvarkingumo, pastoviai reikia is paskos eiti ir rankioti jo koines, ismetytus drabuzius... Jau, kad indus isplautu tai reikia butinai paprasyt. O labiausiai erzina su savo fanatiska meile zvejybai. Kaip tik savaitgalis, taip jam reikia vaziuot kur imerkt meskere. Va ir siandien nuo pat ryto isvaziavo kazkur i Nemuno zemupi gaudyt vegeliu, gris tik rytoj vakare. O kai jau pradeda sneket apie tuos visus voblerius, tvisterius, mepsus ir t.t., tai isvis uzknisa... Be to, niekaip negaliu priprasyt, kad mestu rukyt, o tai kvapelis nuo jo eina...Nu nekenciu cigareciu dumu schmoll.gif
Atsakyti
siutina, kad jis nemoka kalbėtis verysad.gif kai tik noriu apie mus ką nors rimtai pasikalbėti, jis pradeda juokauti, ką nors pasakoti ne iš tos operos doh.gif aš esu tos nuomonės, kad santykiai gali tobulėti tik kalbantis, pasakojantis, kas yra blogai, kas nepatinka, ką reikia keisti, o mes apie tai per daugiau nei metų draugystę nesam kalbėję cray.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 11 18, 18:13)
siutina, kad jis nemoka kalbėtis  verysad.gif  kai tik noriu apie mus ką nors rimtai pasikalbėti, jis pradeda juokauti, ką nors pasakoti ne iš tos operos  doh.gif  aš esu tos nuomonės, kad santykiai gali tobulėti tik kalbantis, pasakojantis, kas yra blogai, kas nepatinka, ką reikia keisti, o mes apie tai per daugiau nei metų draugystę nesam kalbėję  cray.gif  cry.gif

pas mane, Baltija, situacija tokia pati... verysad.gif
kartu esame trys metai, kokius 1,5 metu mes apie tai kalbejomes, taciau ir tada, kai as to prasydavau...
o dabar visai nebenori kalbeti... sako 'ir vel prasideda'... blink.gif
paskutini karta beviltiskai bandziau kalbeti pries kokias tris dienas ir jau galutinai supratau, kad neverta net bandyti... kas is to iseis - nezinau
nes isspresti iskilusias problemas galima tik kalbantis, deja, kad kai kurie vyrai to nesupranta ir mano, kad tai yra tik laiko gaisimas ir kapstymasis verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Katė @ 2005 11 18, 19:39)
pas mane, Baltija, situacija tokia pati...  verysad.gif .................

galvojau, kad tik mano toks unsure.gif man atrodo, kad tai veda tik link išsiskyrimo, kito kelio nematau....... verysad.gif cry.gif cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 18 lapkričio 2005 - 19:57
QUOTE(Baltija @ 2005 11 18, 19:54)
galvojau, kad tik mano toks  unsure.gif man atrodo, kad tai veda tik link išsiskyrimo, kito kelio nematau.......  verysad.gif cry.gif cray.gif

mano psichologe pasake ta pati...
nezinau, kiek laiko galesiu tyleti ir vaizduoti, kad viskas gerai
bijau, kad pasidarys per sunku....
verysad.gif

Atsakyti
As saviski ismokiau kalbeti. Bet dabar susimasciau, kaip man pavyko. Ir negaliu tiksliai suformuluoti. Gal tiesiog svelnumu. O siaip, as pacioj pradzioj kazkada pasiuliau parasyti laiska, ir pati ta pati dariau. Saugau iki siol, laminuotus. Gal nereikia tiesiog per grieztai spausti ir tiesmukiskai nesakyti "Dabar kalbam". Moteriskas zavesys atrisa liezuvius daug geriau. Maniskis kartais susinervuoja truputi, kai pradedu kvailus klausimus uzdavineti, pvz. kodel mane myli (nu ta bobiska savybe blush2.gif ), bet apie esminius dalykus pasikalbam.

Ir as kazkodel nemanau, kad nekalbejimas - kelias issiskyrimo link. Gal tiesiog reikia susimastyti, ar sis vyras - tas vienintelis? Nes jeigu taip, man atrodo, nera tokiu klausimu, apie kuriuos butu sunku ar net neimanoma kalbeti. O jeigu problemos tokios gilios, tai kalbejimas neisgelbes. Juk vyrai savo meile rodo darbais, o ne kalbomis. Ir jeigu to nera, jokios kalbos nepades.

O ka reiketu keisti santykiuose (nors neisivaizduoju, kaip galima prievarta keisti), man atrodo, reikia pajausti, o ne isgirsti is vyro.

Mano brangiausiojo iprociai mane dabar jau nesiutina, tik sypsena kelia. Pvz. jis neranda kojiniu ir apatiniu, nors jie jam po nosim. Ilenda i spinta ir saukia "Vel mano trusikus paslepei". Taip, daugiau neturiu, ka veikti, tik vyro apatinius slepti doh.gif Bet cia vyru regejimo ypatumai. Kiek skaiciau, vyrai geriau mato i toli, juk medziotojai biggrin.gif Nereikia pykti. Juokingiausia, kad isisnekejes su draugais, turi ka aptarti. Pasirodo, ju zmonos irgi trusikus "slepia". lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kukė @ 2004 11 19, 09:12)
O mane siutina, kai nemato daikto, kuris prieš pat nosį padėtas ir prašo manęs jį surasti. Ypač savo drabužių spintoj nemato, nors tu ką  huh.gif Kažkur skaičiau, kad vyrų regėjimas toks: sukoncentruotas per vidurį, o kas periferijoj vyksta, mato blogiau.

O, pasirodo, tai jau buvo. Nemaciau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzmite @ 2006 01 05, 00:15)

Mano brangiausiojo iprociai mane dabar jau nesiutina, tik sypsena kelia. Pvz. jis neranda kojiniu ir apatiniu, nors jie jam po nosim. Ilenda i spinta ir saukia "Vel mano trusikus paslepei". Taip, daugiau neturiu, ka veikti, tik vyro apatinius slepti  doh.gif Bet cia vyru regejimo ypatumai. Kiek skaiciau, vyrai geriau mato i toli, juk medziotojai  biggrin.gif Nereikia pykti. Juokingiausia, kad isisnekejes su draugais, turi ka aptarti. Pasirodo, ju zmonos irgi trusikus "slepia".  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na cia tai geras:)) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

maniskis tai labai pedantiskas, jam viskas negerai. Nors atrodo viskas savo vietose, bet.... pasirodo jis niekada neranda pvz. ranksluoscio. Tikrai kartais tai juokinga, Nors jis namuose ne vienas ir visada buna toje pacioje vietoje. bet... kai skubi ir dar tave taip sokdina, man kantrybe truksta:)) doh.gif doh.gif
Atsakyti
nezinau, ar kuri paminejote dar tokia ydele, kuri kankina mano vyra ir mane baisiai erzina- tai nagu grauzimas. Negana kad ji rupestinga motule nuo mazumes ismoke nagus karpytis iki pat "geluonies" (t.y. kai juos apsikarpo, tai net "mesos" isvirsta, fui), tai jis dar ir dantukais vis patratina. Ir dazniausiai kai paprasau liautis, aiskina: taigi as ne naga, o odele! bigsmile.gif beprotnamis kazkoks doh.gif
Atsakyti
ak ir dar prisiminiau salia visko:
- eidamas miegoti savo rubus suvercia i miegamojo kampa. sakau, taigi susilankstyk ir i spinta padek, o jis ispucia akis: taigi as juos vis tiek rytoj rengsiuosi grizes po darbo!
- mano "isploviau indus" reiskia, kad isploviau indus, puodus, isvaliau dujine, nusluosciau spinteles, stala ir paslaviau grindis. Jo "isploviau indus" reiskia "isploviau tas tris lekstes kriaukleje".
- skalbiniu jis niekada nelygindavo, nes tipo neturi laiko. ir stai viena diena to laiko atsirado. Tai jis issilygino... kruopsciai atrinkes tik savo rubus. Nuo siol as lygiai taip pat isrenku jo rubus, suglamzytus sulankstau ir sugrudu i spinta. bet jis tyli, gal net nepastebi? g.gif
- dar labai uzknisa, kad visur izvelgia kabinejimasi ir priekaistavima ir vis kaltina bambejimu. net nekaltas" isnesk siuksles" jam skamba kaip kesinimasis i jo autonomija ir mano raganystes israiska. Taaip, sunku jiems, vyrams, su tokiomis bambeklemis kaip mes...
- ir paskutinis cia, bet ne gyvenime, "linksmumas" tai jo aistra muzikai: svarbiausia "parsipusti" kuo daugiau mp3 failu, prigrusti visus namus CD su muzika ir... niekada ar bevei niekada ju neklausyti. ir vis klausineja manes: ka tau parsiusti? O kad man neidomu tai, sakau, nieko, tai isizeidzia kaip vaikas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas svarbu @ 2006 01 05, 14:28)
nezinau, ar kuri paminejote dar tokia ydele, kuri kankina mano vyra ir mane baisiai erzina- tai nagu grauzimas. Negana kad ji rupestinga motule nuo mazumes ismoke nagus karpytis iki pat "geluonies" (t.y. kai juos apsikarpo, tai net "mesos" isvirsta, fui), tai jis dar ir dantukais vis patratina. Ir dazniausiai kai paprasau liautis, aiskina: taigi as ne naga, o odele!  bigsmile.gif  beprotnamis kazkoks doh.gif

Ne, nedaro taip. Pasiseke yess.gif

QUOTE(viskas svarbu @ 2006 01 05, 14:40)
ak ir dar prisiminiau salia visko:
- eidamas miegoti savo rubus suvercia i miegamojo kampa. sakau, taigi susilankstyk ir i spinta padek, o jis ispucia akis: taigi as juos vis tiek rytoj rengsiuosi grizes po darbo!
- mano "isploviau indus" reiskia, kad isploviau indus, puodus, isvaliau dujine, nusluosciau spinteles, stala ir paslaviau grindis. Jo "isploviau indus" reiskia "isploviau tas tris lekstes kriaukleje".
- skalbiniu jis niekada nelygindavo, nes tipo neturi laiko. ir stai viena diena to laiko atsirado. Tai jis issilygino... kruopsciai atrinkes tik savo rubus. Nuo siol as lygiai taip pat isrenku jo rubus, suglamzytus sulankstau ir sugrudu i spinta. bet jis tyli, gal net nepastebi? g.gif
- dar labai uzknisa, kad visur izvelgia kabinejimasi ir priekaistavima ir vis kaltina bambejimu. net nekaltas" isnesk siuksles" jam skamba kaip kesinimasis i jo autonomija ir mano raganystes israiska. Taaip, sunku jiems, vyrams, su tokiomis bambeklemis kaip mes...
- ir paskutinis cia, bet ne gyvenime, "linksmumas" tai jo aistra muzikai: svarbiausia "parsipusti" kuo daugiau mp3 failu, prigrusti visus namus CD su muzika ir... niekada ar bevei niekada ju neklausyti. ir vis klausineja manes: ka tau parsiusti? O kad man neidomu tai, sakau, nieko, tai isizeidzia kaip vaikas.  biggrin.gif

Irgi nieko clap.gif Indus musu namuose apskritai tik vyras plauna. Ir be zodziu. Dazniausiai niekas neuzsiguli, nes maniskis isvede formule, kad indai, jeigu ju neisplauti, "dauginasi". Cia lotuliukas.gif aisku. Bet is tikruju, padedi viena lekste, ziuri, ju jau trys. Ir siuksles tik pupulis isnesa, nors devynakstyje gyvenam, tik i laiptine isbegti. Bet as sito nedarau ax.gif
Is viskas svarbu saraso nebent megsta rubus pametyti, bet dabar jau retokai. Isdresuotas. Anskciau baldu beveik nebuvo, tad leisdavau nusikalti, bet dabar turim grazia rubine, ir maniskis viska sudeda i spinta be pastabu, tuo labiau kad tos stumdomos durys tokios fainos biggrin.gif Patinka stumdyti mano grazuoliui biggrin.gif
O su muzika turim tik tokia filosofija: koloneles, koloneles, garsas turi buti grazus. O man tos koloneles, ypac nuo namu kino, i interjera neisipaiso.
Atsakyti
Labiausiai nervina kai as kalbu , o jis negirdi. Bet taip kad ziuri i mane , tipo kalbam, bet apsoliuciai negirdi, uzsiblokuoja ar ka. Tai as dabar paklausiu is kart ar tu klausaisi , jei ne, tai ir nesivarginu toliau sneketi, o tada jau jis , tipo, nu sakyk klausau jau ( ir nervinasi kad as nieko nebesakau).
Dar nervina kad ryte vonioj praleidzia ziauriai daug laiko ir niekam kitam laiko nebelieka.
Dar nervina kad kai jis ko nors susibesina, tai tranko siena, stala ar dar koki daikta(na pav. masinos vaira), nu bet aciu dievui manes netranko. Ir kai as po jo tokio pasitrankymo susinervinu , tai jis sako juk ne ant taves gi pykstu( ko cia , tipo, nervuojiesi?). Nors sita iproti jau biski yra apslopines( mano nuopelnas).
Dar labai nervina, kad jis visur mato tik blogybes, totalus pesimistas(dar vaikas net nebuvo gimes, jis jau pergyveno, kaip reiks kraustytis i didesni buta, kai vaikas prades i mokykla eiti ir jam reiks atskiro kambario).
Atsakyti