Įkraunama...
Įkraunama...

kas siutina jus?

QUOTE(Raluca @ 2006 05 26, 17:43)
taigi...
maniskis turbut daugelio cia isvardytu blogybiu rinkinys:
- nuolat veluoja
- jei pasako po puslavaldzio, reiskia po pusantros valandos
- isimylejes savo ratus....

Zinant visa tai, mano naudojami priesnuodziai:
- susitikimu laika skiriu anksciau
- jei pasako, kad bus po 10 min. ramiai einu i vonia ir sedziu ten pusvalandi ar ilgiau...
- del paskutine blogybes vis dar galvoju, ka cia sumascius...

Gal patartumet ka nors[QUOTE]

Tu zinai maniskis tik ir myli savo ratus doh.gif cia jo gyvanimo hobis gali neapsirenges buti,bet masina bus sutvarkyta iki smulkmenos,gali ir pinigus visus padeti ant jos gun_bandana.gif umn.gif cray.gif
Atsakyti
he visos galim savo vyrus turbut det y shuns dienas o kad nors viena savaji pagirtu vien uz tai kad y dantis neduoda arba pas mergu neina blush2.gif ovat manishkis tai neshvarius skalbinius ne y sklabiniu deze meta o visuomet shalia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2006 06 01, 22:25)
he visos galim savo vyrus turbut det y shuns dienas o kad nors viena savaji pagirtu vien uz tai kad y dantis neduoda arba pas mergu neina  blush2.gif  ovat manishkis tai neshvarius skalbinius ne y sklabiniu deze meta o visuomet shalia  biggrin.gif

tai jei duotu i dantis -nebutu mano vyras.
cia jau ne yda,cia muzikiskumas.o man nelygis su tokiais bendrauti tongue.gif
Atsakyti
Maniskis mane erzina tuo, kad:

- nepasako savo nuomones kai kuriais klausimais, nenori apsitarti, o tiesiog toks vaizdas as turiu nuspresti viska.. blink.gif na, kai kuriais atvejais tai gal ir gerai, bet dazniausiai, kai vienai nusprest buna sunku jis pasiplauna taip tariant ir jau kai nusprendziu sulaukiu priekaistu po to verysad.gif nervina labai tokie dalykai...
- pats nesitvarko (o jei karta i sav indus suplauna tai po to dvi savaites atsimena ir aiskina koks jis geras va tada indus plove) ir dar man priekaistauja jei ne duok dieve palieku puodeli neplauta (aisku nevisada priekaistauja, bet jau kai tai daro tai oj buna audros namie)... manau cia kvailas auklejimas kaltas, nes turiu toooooookia anyta , kad ojojoj verysad.gif verysad.gif verysad.gif
- su juo nepasnekeis normaliai (na, kaip mums moterims norisi blush2.gif ) nes visalaik jis sako, kad nieko nezino doh.gif

gal dar prigalvociau, bet kai rasiau ant karstuju po mini ginco, tai ir rasau tai kas dabar ant sirdies negero...

o siaip gerai pagalvojus mano vyras pas mergas nelaksto, rupinasi ir saugoja mane, ir klauso manes dazniausiai ax.gif bent mano mociute sako, kad geras vyras turi klausyti zmonos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Grazke @ 2006 06 07, 21:40)
tai jei duotu i dantis -nebutu mano vyras.
cia jau ne yda,cia muzikiskumas.o man nelygis su tokiais bendrauti tongue.gif

niu nereikia visko tiesmukai suprast
liezuvis.gif
Atsakyti
Va, tvarkos maniakas yra manasis..ir ash esu pedante daugelyje dalyku, bet vyras pedantas - uznervina kartais labiau uz paliekanti kojines prie lovos.. Jis neglai eit pusryciauti, jei lovos nesutvarkytos, tapkes stovi vis toj pacioj vietoj prie spintos, ir neduok dieve dviem centimetrais ne ten..na ir shimtai kitu priciudu...
Atsakyti
QUOTE(Pantofelis @ 2006 06 12, 22:18)
tapkes stovi vis toj pacioj vietoj prie spintos, ir neduok dieve dviem centimetrais ne ten..

lotuliukas.gif cia tai geras
Mano vyro ydos - apsileidimas, netvarkingumas, tingumas - viska jam n kartu kartot, pirstu nurodinet tenka, alaus gerimas, o visa kita daugmaz o.k. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pantofelis @ 2006 06 12, 23:18)
Va, tvarkos maniakas yra manasis..ir ash esu pedante daugelyje dalyku, bet vyras pedantas - uznervina kartais labiau uz paliekanti kojines prie lovos.. Jis neglai eit pusryciauti, jei lovos nesutvarkytos, tapkes stovi vis toj pacioj vietoj prie spintos, ir neduok dieve dviem centimetrais ne ten..na ir shimtai kitu priciudu...

Ajėzau aš su tokiu gyvent negalėčiau, o jei po teisybiai tai jis manę iš namų išmestų, nes aš tikra nevala blush2.gif blush2.gif ir dabar namai kaip po sprogimo makaronų fabrike blush2.gif
Atsakyti
Gerai, kad kai kurios iš vyro ydų juoktis sugeba g.gif
Mane erzina beveik viskas mano vyre. Tiesiog jo nebemyliu, matau vien tik minusus. Geriau jau vienai gyvent arba su tuo, su kuriuo tau tikrai GERA ir apie kurį gali daugiau pliusų, nei minusų pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(Lapkritė @ 2006 06 20, 10:47)
Gerai, kad kai kurios iš vyro ydų juoktis sugeba g.gif
Mane erzina beveik viskas mano vyre. Tiesiog jo nebemyliu, matau vien tik minusus. Geriau jau vienai gyvent arba su tuo, su kuriuo tau tikrai GERA ir apie kurį gali daugiau pliusų, nei minusų pasakyt.

A tai ko tu čia dabar taip apie savo brungenybę blogai??????? vienakart žiūrėjau laidelę "Okna" tai vedantysis labai gerą istoriją papasakojo pabandysiu trumpai atpasakot. Žodžiu gyveno Marusia su Ivanu friends.gif, visų vyrai kaip vyrai, o jos tik Ivanas angel_sadangel.gif žioplas, durnas, nevala, nieko nemoka tikras Ivanas durnelis, o ji Marusia svajonių moteris nail.gif vienakart išpeše iš peruko baltų plaukų sruogą ir sugalvojo savo durnelį paerzint hah.gif angel_sadangel.gif, tipo tai ką žąsine meilužę turi, kas čia ir kiša Ivanui peruko plaukus po nosim, o tas tik atsiduso ir sako, na jei jau tu viską žinai, tai aš išeinu, mes jau 5 m. pažystami ir viens kitą mylim smileysex.gif, o su tavim aš tik dėl to, kad tavęs skaudint nenorėjau. ir išėjo durnelis Ivanas pas kitą Marusią smileysex.gif. O toji pirmoji Marusia po kiek tai laiko suprato koks nuostabus buvo jos Ivanas ir kad dabar jei tokį, o dar geriau tą patį jai vėl likimas duotų cray.gif. ty vot tokia istoija hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sicilija: 20 birželio 2006 - 10:52
QUOTE(sicilija @ 2006 06 20, 09:44)
A tai ko tu čia dabar taip apie savo brungenybę blogai??????? vienakart žiūrėjau laidelę "Okna" tai vedantysis labai gerą istoriją papasakojo pabandysiu trumpai atpasakot. Žodžiu gyveno Marusia su Ivanu friends.gif, visų vyrai kaip vyrai, o jos tik Ivanas angel_sadangel.gif  žioplas, durnas, nevala, nieko nemoka tikras Ivanas durnelis, o ji Marusia svajonių moteris nail.gif  vienakart išpeše iš peruko baltų plaukų sruogą ir sugalvojo savo durnelį paerzint  hah.gif angel_sadangel.gif, tipo tai ką žąsine meilužę turi, kas čia ir kiša Ivanui peruko plaukus po nosim, o tas tik atsiduso ir sako, na jei jau tu viską žinai, tai aš išeinu, mes jau 5 m. pažystami ir viens kitą mylim  smileysex.gif, o su tavim aš tik dėl to, kad tavęs skaudint nenorėjau. ir išėjo durnelis Ivanas pas kitą Marusią  smileysex.gif. O toji pirmoji Marusia po kiek tai laiko suprato koks nuostabus buvo jos Ivanas ir kad dabar jei tokį, o dar geriau tą patį jai vėl likimas duotų cray.gif. ty vot tokia istoija  hihihi.gif

Na jis nei žioplas, nei nevala, kitai gal jis idealus vyras būtų, bet ką daryti, kad ta meilė praėjo, nu jaučiu, kad ta mano meilė jam išblėso. Gal vis dėlto didesnė nuodėmė be meilės gyvent, nei vienas kitą paleisti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2006 06 14, 19:48)
Ajėzau aš su tokiu gyvent negalėčiau, o jei po teisybiai tai jis manę iš namų išmestų, nes aš tikra nevala  blush2.gif  blush2.gif  ir dabar namai kaip po sprogimo makaronų fabrike  blush2.gif

man irgi tas pats doh.gif jis ne tai,kad is namu ismestu,jis i juos net neisileistu lotuliukas.gif
Atsakyti