Įkraunama...
Įkraunama...

kas siutina jus?

QUOTE(eya @ 2006 09 29, 14:02)
Na as tai savu nemetyciau, po to gi vis tiek susirinkt tektu.. tongue.gif  Bet tiesa, buna kazkada vienam labiau uzimti laikotarpiai, kartais kitam, tai automatiskai kas daugiau laiko turi, daugiau ir namuose tvarkymu uzsiima. svarbu tik, kad neuzsitestu.. ax.gif

na ne taip ir sunku susirinkti o jeigu zvelgiant i ateiti tai ir vyro rinkti nebereikes, geriau susirinkti viena karta, negu rinkti istisai..... jeigu kas daugiau turi laiko tas automatiskai uzsiema tvarkymu puiku, bet kalba ejo apie ismetytus vyro rubus, as kazkaip nelabai isivaizduoju koks vyro uzimtumas turi buti jeigu nesugebeti rubu i spinta susideti, arba bent jau tvarkingai ant kedes..... o tokio dalyko jeigu as laiko daugiau turiu tai einu paskui ta kuris laiko neturi ir kuopiu as nesuprantu.. idomu o kai vyras laiko albai neturi kelnes speja apsimauti ryte ar su triusikais i darba eina?
Atsakyti
Mano vyrukas nėra nei labai tvarkingas, nei labai sukalbamas ir t.t., bet manęs tai visiškai neerzina. Numetė kojines po lova ar po stalu - ten jos ir guli, nieko jam nesakau. Jei turiu noro, paimu jas ir nunešu į skalbyklę.Tas pats su lėkštėmis, kavos puodeliais - palieka viską ten kur valgė ar gėrė. Pradžioje dar bandžiau priekaištauti, bet pamačiau, kad tai kova su vėjo malūnais. Bet jis įvertino mano pastangas - čia kurią pasigyrė, kad indų plovimo mašiną užsakė, kad man vargti nereikėtų.
Atsakyti
Nervina, kad per daug kalba, kai to visai nereikia, kad išsipasakoja gana asmeniškus dalykus. Bet labai nori pasitaisyti ir prašo, kad jį vis sudrausčiau. "Gydymas" pradėtas neseniai, tai dar nežinau ar tai duos kokių rezultatų...

O šiaip kai paskaičiau jūsų pasisakymus, tai manasis nėra tipiškas vyras. Jis viską tvarko, gamina valgį, yra labai tvarkingas. Aš pagal jį tai niekam tikus smile.gif Nors visada maniau, kad esu normalaus tvarkingumo biggrin.gif Dar - niekur nevėluoja. Vėluoju aš. Nu 5 minutes, ne daugiau, bet tas minutes jis man arba skambinėja (jei turim kažkur susitikt) arba visaip ragina.

Nu dar buvau kažką sugalvojus, bet jau nepamenu biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis niekad neveluoja, o aš visada blush2.gif
mane nervuoja kai jis amžinai sako - nežinau,
- kai mato, kad skaitau knygą būtinai pradės mane kalbinti, nes jam pasidaro nuobodu,
ai, o labiausiai nervuoja jo nesveika kaupimo manija: ypatingą, tiesiog patalogišką trauką turi visokiom dėžutėm įvairių išmierų, tenka dėl kiekvienos kovoti. Kai pas jį atsikrauščiau tiesiog viskas buvo užgrūsta tom dėžutėm. Kai pamatė, kad nebėra vos neapsiverkė lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir dabar kai prikaupia daugiau nei dvi iškart išmetu. Leidžiu jomis pasidžiaugti kol jų skaičius neviršyja 2 lotuliukas.gif lotuliukas.gif
- kad indus tvarkingai nusineša į kriauklę, bet jų neplauna
-kai prisigėręs alaus riaugėja ir žiūrėdamas į mane sako :"meška, kaip negražu",
kojinės numestos manęs kažkodėl nenervuoja g.gif gal aš nesveika g.gif
nesveiką meilę mašinai atmušiau aš lotuliukas.gif
Ai, maniškis pats geriausias wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
O mane nervina,kai pasako tikrai ne ir paukst gaunasitaip.As jei pasakau ne tai ir reiskia ne ar atvirksciai,o ciakad ir paprasau pazadet ne visada jam kas iseina doh.gif
Atsakyti
Būtų idealas alia žiauriai mažakalbis................................... doh.gif
Atsakyti
Va dar pamiršau, kad labiausiai nervina kaip jis vairuoja, juočiuosi kaip ralyje doh.gif Kai jis vairuoja suleidžiu net nagus į apmušalus gun_rifle.gif Ir dar taip putojasi tada, tipo kokie visi asilai, nemoka vairuoti, per tokius debilus kamščiai susidaro, o jau tos "bobos" tai iš vis .. ir tt. jau nešneku apie keiksmažodžius doh.gif Dar nesugalvojau kaip jį dėl šito perauklėti g.gif kad mašinoi prisisegtų visada jau išsidėrėjau, bet dėl vairavimo stiliaus tai neišmanau ką daryti... schmoll.gif
Atsakyti
...Namie totalus bardakas, mažasis knisa ir verčia lauk viską kas įmanoma ir ne, o jis sėdi ir su olimpine ramybe skaito laikraštį/žiūri TV... tongue.gif
Atsakyti
mane nervina, kai jis leidzia toki svilpianti garsa, traukdamas koki nors trupineli is danties doh.gif Svarbiausia, kad pasakiau jam, kad tai mane nervina, dar kaai draugavom, bet iki siol kartais taip daro doh.gif
Dar negaliu pakesti, kai ziuri TV ir tada nieko aplinkui negirdi ir nemato blink.gif ir butinai turi pabaigti ziureti, net pati nesamoningiausia filma, nes jam idomi pabaiga doh.gif
Va...apkalbejau biggrin.gif
Atsakyti
Mane nervina kad jis ziauriai netvarkingas ir daug laiko praleidzia prie kompo(gryzes is darbo),ir dar kad jam atrodo kad jis pats protingiausias pasaulyje ir visada teisus doh.gif
Atsakyti
o mane nervina, kai noriu pabuti ramybeje, jo pastovus lindimas... ramiai prie teliko ar siaip pabuti niekada negaliu....
Atsakyti
Nervina, tai nervina - ale mylim ir toleruojam rolleyes.gif Na, bent jau as taip tongue.gif

Perskaiciau knygos pavadinima - "Vyrai ir kitos nelaimes"! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti