Įkraunama...
Įkraunama...

kas siutina jus?

QUOTE(Lapkritė @ 2006 06 20, 13:30)
Na jis nei žioplas, nei nevala, kitai gal jis idealus vyras būtų, bet ką daryti, kad ta meilė praėjo, nu jaučiu, kad ta mano meilė jam išblėso. Gal vis dėlto didesnė nuodėmė be meilės gyvent, nei vienas kitą paleisti? g.gif

aaaaaaaaaaaaa nu tai pradėk skirt jam pasimatymus, pasimylėkit matavimosi kabinoje, žodžiu atraskit vienas kitą iš naujo, neprisimenu ką dar ten bobiški žurnalai rašo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(manu @ 2004 11 18, 21:32)
amzinai veluoja , arba kartu vaziuojam ir veluojam  mad.gif

va šis bruožas ir pas mano vyrelį yra, tiesiog to nekenčiu gun_bandana.gif mad.gif
Atsakyti
Negaliu pakęst, kai rytais ir ypač tada kai vėluojam mano vyriokas 15 min dantis "čiurinas" mad.gif Tai visad turiu keltis pirma, kad spėčiau pati vonioj apsiformint
Atsakyti
mane nervuoja vyro smulkmeniskumas...
Atsakyti
Mane siutina:
1. vyro skupumas
2. smulkmeniskumas
3. kai as bandau jam ka nors rimto sakyti jis maivosi
4. kai jis vaiksto is paskos ir burbia del smulkmenu
5. kai jam kas nors nesiseka kaltina aplinkinius
6. kai i duonine duona padeda ne taip kaip reikia
7. kai daznai uzsideda skirtingas kojines ir eina i darba smile.gif
8. kai daznai atvirksciai usideda maike
9. kai jis savo masina labiau myli nei seima. Blizgina ja, ziuri, kad masinoje sedetu tik 3 keleiviai ir ne daugiau, nes masinai negerai kai daug keleiviu smile.gif. Stengiasi kuo maziau ja vazineti, nes irgi negerai masinai ir pan.
10. daznai laiko ranka uz triusiku, kai ziuri telika ar sedi prie kompo sad.gif. Bjauru!
11. kai krapsto nosi ir snargli numeta ant grindu. sad.gif
12. kai ismeto rubus po visus kambarius ir as turiu is paskos eiti ir rankioti
13. Kai uzsideda kelnes ir taip suverzia dirza, kad jos sulenda i uzpakali smile.gif
14. Kai vaziuojam i parduotuve apsirengia nesvariai nors ir turi svariu rubu

Ar toliau testi sarasa?
Atsakyti
QUOTE(elenux @ 2006 09 29, 00:04)
Mane siutina:

a tu esi tikra kad gyveni su suaugusiu zmogum g.gif
Atsakyti
Kartais pagalvoju, kad su vaiku nors jam ant nosies jau 30 metu.
Atsakyti
QUOTE(elenux @ 2006 09 29, 11:52)
Kartais pagalvoju, kad su vaiku nors jam ant nosies jau 30 metu.

Vyrai visi vaikai. Bet ėjimas iš paskos ir tvarkymas tik skatina tokį elgesį. aš liepiu pačiam susirinkti. jei reikia, parodau pirštu. tada mažesnis noras mėtyt viską kur pakliūva... tongue.gif

mane tai truputį užknisa, kai jis tipo plauna indus. viskas gerai, labai džiaugiuosi, bet kad niekaip iki galo nepadaro darbo - tai kokį puodelį ar bliūdelį taukuotą palieka, tai keptuvę "pamiršta", tai trupiniuotą spintelę palieka, tai visa spintelė apie kriauklę kaip baseinas nuo vandens... doh.gif nu jei daryt, tai iki galo, sakau!!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2006 09 29, 13:44)
Vyrai visi vaikai. Bet ėjimas iš paskos ir tvarkymas tik skatina tokį elgesį. aš liepiu pačiam susirinkti. jei reikia, parodau pirštu. tada mažesnis noras mėtyt viską kur pakliūva... tongue.gif

mane tai truputį užknisa, kai jis tipo plauna indus. viskas gerai, labai džiaugiuosi, bet kad niekaip iki galo nepadaro darbo  - tai kokį puodelį ar bliūdelį taukuotą palieka, tai keptuvę "pamiršta", tai trupiniuotą spintelę palieka, tai visa spintelė apie kriauklę kaip baseinas nuo vandens... doh.gif  nu jei daryt, tai iki galo, sakau!!! bigsmile.gif

na manasis rubu neismeto, jeigu ismtytu salia savus sumetyciau .... sakyciau jeigu tau galima kodel man ne..... jeigu lekstes neissiplauna, isplaunu, jeigu jau ziuriu kad uzdaznejo tokie neisplovimai, neplaunu jo, issiplaunu tik savo ir padedu..... o jeigu nepastebi kad kriaukleje guli "netycia" uzsimenu ooo... galvojau indu nesvariu yra, o cia tik tavo lekstes.... paskui vel ilgam ramu....
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2006 09 29, 14:49)
na manasis rubu neismeto, jeigu ismtytu salia savus sumetyciau .... sakyciau jeigu tau galima kodel man ne..... jeigu lekstes neissiplauna, isplaunu, jeigu jau ziuriu kad uzdaznejo tokie neisplovimai, neplaunu jo, issiplaunu tik savo ir padedu..... o jeigu nepastebi kad kriaukleje guli "netycia" uzsimenu ooo... galvojau indu nesvariu yra, o cia tik tavo lekstes.... paskui vel ilgam ramu....

Na as tai savu nemetyciau, po to gi vis tiek susirinkt tektu.. tongue.gif Bet tiesa, buna kazkada vienam labiau uzimti laikotarpiai, kartais kitam, tai automatiskai kas daugiau laiko turi, daugiau ir namuose tvarkymu uzsiima. svarbu tik, kad neuzsitestu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2006 09 29, 13:49)

drinks_cheers.gif nu va radau panasia "teroriste" i save biggrin.gif
manasis buvo iprates kojines palikti neplautas koridoriuje iskart prie batu blink.gif viena karta sakiau-nieko..antra,trecia.n-taji doh.gif ok...negirdi-nereikia....sukisau i kisenes darbiniu kelniu,striukes rolleyes.gif pareina is darbo;sako zinai ka,traukiu pinigine prie sefo ir iskrenta pora kojiniu rolleyes.gif ...o ka sakau,kur pasidejai ten ir radai bigsmile.gif

suveike nerealiai...dabar kojinytes vietoj 4u.gif
Atsakyti
labai gera taktika smile.gif
Atsakyti