Įkraunama...
Įkraunama...

kas siutina jus?

QUOTE(Raduga @ 2007 01 02, 10:52)
drinks_cheers.gif
Jauku, ramu, netrukdo niekas  lotuliukas.gif
Kodėl kažkam trukdo tai, ką kitas tulike veikia?

Aha, aš irgi šito niekaip negaliu suprasti doh.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Avietyte, puikiai pažįstama bėda - vėlavimas, tik mane labiausiai erzina, kai iš vakaro prisižada nuvežt į darbą,o ryte baisiai sunkiai ir ilgai keliasi ir aš tokiais atvejais dažniausiai vėluoju dry.gif
Atsakyti
QUOTE(ISPANE @ 2006 12 30, 23:18)
man tas pats doh.gif gal taviskis mergele? boze, maniskis arba durnas arba apsimeta..atrodo tik pasneki susitari ,kad tas ir anas nepatinka ,kad tas gadina musu santykius ir t.t . o po kiek laiko vel taip pat.. nu man jau nebejuokinga..as jam jau sakiau -pavargau tau moralus skaityti,moteris kalba daug daug ,bet kai jau perpildysi taure va tada tai krausimes lagaminus -,frusty.gif

Vaje vaje doh.gif mano mergelė. Pats supranta, kad kažkas blogai, bet tyli tyli ir vėl tyli.. Nusibodo kalbėti, jaučiu, kad tuoj nusibos ir tylėti. Tada tai daiktus reiks krautis. Erzinantis tylėjimas doh.gif
Atsakyti
Mane tai baisiai siutina kai vyras nuolat viska uzmirsta, reik kartot "padaryk ta, padaryk, ana". Paskui tikrinti, klaust, "ar prisimeni, ka sakiau?". Atrodo, kad jam niekas nesvarbu. blink.gif Bet kai taip pasakau, uzpyksta. doh.gif
Atsakyti
cia top 3 pas mane butu toks:

third.gif naktinės kovos dėl kaldros (aš aišku auka)
second.gif visada, kai sakau tai, kas jam nepatinka išgirstu KĄ , nors jis aiškiai viska giredėjo
first.gif visada viska komentuoja kai žiūrim TV ir per jį neišgirstu pačios įdomiausios vietos!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasuole20: 30 sausio 2007 - 21:43
ramybes ir kantrybes tau
Atsakyti
QUOTE(agata @ 2006 04 07, 02:52)
Nu negaliu pakesti krepsinio, na galbut ne kiek jo, o kiek vyro pomegio ziureti krepsini per televizoriu. O tada jau buna taip kad kalbi, o tuo metu vyksta varzybos tai atsisukes i mane, o akys ir mintys i telika, tai klausi tris kartus, kol atsijungia nuo teliko ir sako KA sakei? Nu tada jau viskas uzverdu iki 100 laipsniu.

Perskaičiau smile.gif Ir šiaip jei man kas lįstų, kai aš ką nors įdomaus žiūriu, kad ir tą pati krepšinį - tai spėju ne tik kad "ką sakei?" paklausčiau, o normaliai pasišnekėt po pusvalandžio pasiūlyčiau. Mano mama būdavo kad taip padaro. Tėtis kad ir sporto naujienas per žinias žiūri, kiek ten tetrunka 5min, tai mamai būtinai reikia burbėt per jas. Nu negaliu.. Aš tai nuo tokių trukdytojų užvirčiau iki 100 laipsnių tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš pasiuntu, kai jis prisėda prie kompo... Jau kai atsisės, tai bent porą valandų nepakils. Ir dar nepatinka, kad labai sunku ryte jį iš lovos išversti. Reikia kutenti, tampyti už kojų ir rankų, o jis vis tiek kaip lavonas lotuliukas.gif Užtat savaitgaliais 7 valandą pats pirmas mane žadina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamanute @ 2007 07 25, 15:54)
Aš pasiuntu, kai jis prisėda prie kompo... Jau kai atsisės, tai bent porą valandų nepakils. Ir dar nepatinka, kad labai sunku ryte jį iš lovos išversti. Reikia kutenti, tampyti už kojų ir rankų, o jis vis tiek kaip lavonas  lotuliukas.gif Užtat savaitgaliais 7 valandą pats pirmas mane žadina  doh.gif

Mano vyras lygiai taip pat daro tik kad prie kompo gali "prisest" ir visai dienai, o is lovos isvis niekada isverst neimanoma, jis nepzadinamas, dar kai i darba tai dar dar...zino kad reikia, bet savaitgali tai iki 4 dienos miega, isivaizduojat, kokie savaitgaliai man svieciasi, mes vede tik 11 diennu, bet doh.gif dabar paskambino kad jis pas mamyte doh.gif isprotesiu, ka negali namo vaziuot, matai atvaziuos, jo bahuras- as doh.gif ir parves ji namo, kaip negerai ji ipratinau verysad.gif verysad.gif verysad.gif kaip durne galiu daar tampytis.....
Atsakyti
Mane tai labai nervuoja, kad kai tepas sumustini ar ka, VISADA nesvaru peili palieka ant stalo, bent i kriaukle idetu, bet ne, butinai turi palikt, taip pat jei ka nors paima, niekada nepades i vieta doh.gif
bet labiausiai nervuoju, kad tik parejes is darbo seda prie kompo ir visa vakara prie jo prasedi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rona: 26 liepos 2007 - 10:54
QUOTE(Agu @ 2006 02 08, 22:18)
1 kas siutina labai aggressive.gif
2 kas siutina, ui kaip  aggressive.gif
gryna teisybė, absoliuti.
3 kas nervuoja, tik tas "tuoj" baigiasi mano padarymu, nes kantrybės neturiu aggressive.gif
Pas mane palieka visur kur tik tuo metu jį geria, kitą rytą iš visų pakampių turiu juos surankiot. 4 kas tiesiog psichiškai mane veikia aggressive.gif Paskui vaiką ir šunį lakstai, o dar paskui diedą tai vobšče durdomas.
Tas gįžimas būna stebėtinai ilgas, nes jei klausiu kurioje vietoje esi tai pasako du ar tris kilometrus į priekį.
Pas mane palieka viso kolidoriaus perimetru, nes per vakarą sugeba kolidoriuje atsirasti net trys poros jo batų. Tai 5 kas mane siutina aggressive.gif

Niu, apie mano vyra paraset... blink.gif Mane tas pats nervina, ir idomiausia, kad jokiom kalbom ir prasymais niekad gyvenime nedaeis pasitaisyti. doh.gif wacko.gif bash.gif
Ir dar mane labai nervuoja, kai indu nesukrauna i indaplove, kuri is kart po nosim stovi, net jei visai salia bus, vistiek viska ant stalo paliks, niu negaliu.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dimetra: 09 birželio 2008 - 21:08
Jo, maniskis irgi ne dovanele blink.gif . Tik ir matau ji prie kompo verysad.gif , indus nesvarius palieka pavalges ant stalo, lyg mes tarnaite turime blink.gif . Pastoviai man aiskina kaip r ka daryt schmoll.gif , o kai as jam pasakau, sako - neaiskink verysad.gif . Pastoviai man primena, kad esu sustorejusi, o saves tai nemato...
Atsakyti