Įkraunama...
Įkraunama...

kas siutina jus?

Kai esu pailsejusi ir patenkinta manes niekas neuzknisa..
Bet jeigu jis namie rukytu (kaip pas kelias cia parasusias) - lektu su visais daiktais is namu.. Namusoe, kur yra vaikas rukymo absoliuciai netoleruoju mad.gif
Atsakyti
Main herz irgi stabiliai NIEKO NERANDA. Net jei smulkiai nupasakoju, kur turetu buti.. doh.gif doh.gif doh.gif
Dar erzina tai, kad VISADA daro tik viena darba. O juk, pvz, kartais galima labai sekmingai suderinti kelis, tokiu budu PAKANKAMAI daug laiko sutaupant seimai.frusty.gif
Ir tai, kad pastoviai kritikuoja visus ir uz viska. NEKENCIU sitos jo savybes. Kaip ir to, kad neisklauses iki galo pradeda komentuoti ar uzbaigineti mano (ar kitu) pasakojamas istorijas..bash.gif
Atsakyti
O mane labiausiai siutina vyro bambejimas umn.gif, kazkokias nesamones kai uzsives pezet, nu negaliu pakest sad.gif, dar labai nervuoja, kad niekada nepripazins, kad yra kaltas dry.gif , eina i virtuve uzliudo ir numeta puodeli, tai ne, kad oi sorry nu kaip as cia, ar bent jau, kad tyliai surinktu sukes ir vsio, tai plysauja visa gerkle, kas cia puodeli taip pastate, kad praeiti neina frusty.gif
Atsakyti
QUOTE (ievalota @ 2004 11 19, 09:09)

...Bet jeigu jis namie rukytu (kaip pas kelias cia parasusias) - lektu su visais daiktais is namu.. Namusoe, kur yra vaikas rukymo absoliuciai netoleruoju mad.gif

Siaip tai pas mane jis asilas nera ir prie vaiku neruko, dazniausiai jis ruko balkone, bet labai kartais ir virtuvej, tada uzsidaro duris, prasidaro balkona ir ruko... Nepatinka ir man rukaliai, bet sito as is jo neismusu, o siaip jis geras zmogus ir kol kas nenoreciau jo keisti kuo nors kitu, nors uzknisanciu detaliu tuuuuri... wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Laiza @ 2004 11 19, 09:17)
Dar erzina tai, kad VISADA daro tik viena darba. O juk, pvz, kartais galima labai sekmingai suderinti kelis, tokiu budu PAKANKAMAI daug laiko sutaupant seimai.frusty.gif

Pas vyrus neveikia multitaskingas. Vienu metu lyginti, kalbeti mob.telefonu, ziureti, ka daro vaikas ir TV - yra grynai moteriskiu prerogatyva, vyrams to neduota.
Atsakyti
Na žiuriu daug maž pasikartoja visu vyrų "nuodėmės", mano ir nieko amžinai neranda, nors pats pasidėjo, amžinai ginčijasi nors ir jis neteisus. Bet gi jų ir mąstymas ir gyvenimo būdas juk skiriasi nuo moterų kaip kad mes diena rolleyes.gif , o jie naktis tongue.gif

Atsakyti
Mane erzina kai:
Prie svetimu zmoniu uzgozia mane (nes abu priprate buti lyderiais);
Kai as turiu problemu ir noriu jam papasakoti kokios jos dideles, jis ziuri i mane tokiom akim, kad mazdaug "smulkmenos viskas", galetu su manim kartu papykti ant mano virsininko sad.gif
Atsakyti
O mane nervina, kai paprasai ka nors padaryti, tai sako tuoj...Tai tas tuoj dazniausiai tesiasi kaziausiai pusvalandi dry.gif Be to niekada nepripazista saves kaltu ir pastoviai veluoja mad.gif
Atsakyti
Mano vyras turi auksines rankas, taciau namuose šia jo gera savybe retai tenka pasidžiaugti sad.gif , cia kaip batsiuvys be batu, taip ir pas mus .... O vat, draugams ar pažystamiems ir laiko, ir noro, ir fantazijos pas ji visada atsiranda: viskas sutaisyta, viskas prikalta g.gif O as zyziu zyziu, prašau, prašau - prižada, pasako taip, gerai ir vėl nieko kol aš nepasiuntu bash.gif Labai jau mane tai erzina, kad dėl kiekvieno kabliuko tenka nervus gadinti sad.gif
Atsakyti
Mane siutina, kad isgeres alaus butelio niekados nenunesa i vieta (balkone). Tai as jam dabar nieko nesakau, o visus ne vietoj rastus butelius metu i siuksliu deze laugh.gif
Atsakyti
Mane labiausiai erzina, kai paskambinu ir klausiu kada grisi, tai sako: jau vaziuoju. Tai grista paprastai uz valandu dvieju. mad.gif
Ir dar nervuoja kai pareina namo, batus palieka vidury koridoriaus, arba pasportaves savo hantelius palieka vidury kambario. As einu ir kliunu uz ju. Nu kaip nervina, negaliu mad.gif mad.gif mad.gif O jis sako: ziurek po kojom tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (free @ 2004 11 19, 10:18)
Na žiuriu daug maž pasikartoja visu vyrų "nuodėmės", mano ir nieko amžinai neranda, nors pats pasidėjo, amžinai ginčijasi nors ir jis neteisus. Bet gi jų ir mąstymas ir gyvenimo būdas juk skiriasi nuo moterų kaip kad mes diena rolleyes.gif , o jie naktis tongue.gif

O pas mus atvirksciai; as esu ta issiblaskele, kuri kiekviena karta ant visu namu staugia: "Kur mano...! Kazkaip visi daiktai man dingsta ir nesuprantu kur doh.gif
Atsakyti