QUOTE (Karmen @ 2004 11 21, 12:16) |
Oi kaip apsidziaugiau radusi sita tema ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1) atejes namo su batais ir paltu varo per kamabarius ir kilimus iki kompo, atsiseda ir pumpuoja dainas is interneto ![]() 2) kai vairuoja masina ![]() ![]() 3) visa laika kai as jam pradedu priekaistauti del kokiu nors dalyku, tai gaunu atsakyma "as nezinojau" ![]() 4) noredamas mane paglostyt pradeda kutent, sakyciau keistos glostymo vietos - pazastys, delnai...... ![]() 5) nu ir aisku amziais nieko neprisimena, turi kiekviena karta ta pati per pati kartot ![]() 6) pasakoja tuos pacius anekdotus po 10 kartu (cia turbut del to kad neprisimena nieko ![]() 7) pasakoja kazkokius nereiksmingus dalykus - kas ka pasake, kas ka pamate, kas ka padare...... 8) truputi tinginys, turi darba kuris jam labai patinka, bet kuriame beveik nieko negauna, sedi ir nieko nedaro. As kartais jauciuosi nesaugiai su tokiu vyru, nes man atrodo kad jisai nesirupina mano saugumu ir tuo kad kai mes kada nors turesime ![]() Nu zodziu issiliejau cia mazumele ![]() ![]() ![]() ![]() Na apie save as irgi nepasakyciau kad esu tobula, tiesiog idealas. Tikiuosi, kad cia tik priesvestuvine depresija ![]() |
QUOTE (Jurgitela @ 2004 11 25, 11:52) |
Tai jam butinai reikia uzdegt lempa,nes jis nemato kur jam nusirengt ![]() |