Įkraunama...
Įkraunama...

kas siutina jus?

Siutina ir dar kaip siutina - kai vieną vakarą tau lakštingalos balseniu suokia į ausytę, o kitą parodo savo itin aukštą intelekto lygį pasitelkiant į pagalbą keiksmus, visokias blestvas ir visokius na**ui mad.gif negaliu pakęsti tokio elgesio mad.gif mad.gif ir turėk tu žmogau laimę tokius "lobius" sutikti gyvenimo kely mad.gif Tpfu, geriau nusispjoviau ir nuėjau - bet užtai išdidžiai pakelta galva ot taip.
Atsakyti
QUOTE (Karmen @ 2004 11 21, 12:16)
Oi kaip apsidziaugiau radusi sita tema user posted image Labai juokinga buvo skaityt, bet paskui pagalvojau kad "juokiasi puodas, kad katilas juodas" Jau pora dienu man depresija user posted image Aisku maniskis irgi nera tobulas. Siaip jisai turi nemazai labai geru savybiu, pvz., neruko, nedaug geria, seimyniskas toks visada pades ne tik man bet ir mano giminems jeigu tik reikia pagalbos...neuliavoja su draugais nevaiksto po kabakus...kartais kambarius sutvarko user posted image, indus isplauna user posted image, padaro valgyt user posted image bet savybes kurios mane erzina ir nervuoja user posted image yra:
1) atejes namo su batais ir paltu varo per kamabarius ir kilimus iki kompo, atsiseda ir pumpuoja dainas is interneto user posted image ir toki vaizdeli as matau kone kiekviena diena po darbo ir savaitgaliais, kadangi neseniai nusipirkom kompa ir isivedem interneta tai neseniai ir pamaciau koks jis dainu pumpavimo maniakas;
2) kai vairuoja masina user posted image visada klausia manes kur vaziuot doh.gif arba jeigu nepaklausia tai tada buna vaziuojam per pacias uzsikimsusias gatves ir sedim valanda kamstyje o paskui dar ir paveluojam del to;
3) visa laika kai as jam pradedu priekaistauti del kokiu nors dalyku, tai gaunu atsakyma "as nezinojau" doh.gif jau sita fraze mane nervina iki kaulu smegenu. Jisai kiekviena karta kaip naujiena suvokia, kad darbo dienomis apie 6-7 val vakaro ozo g-vej yra didziulis kamstis ir t.t.
4) noredamas mane paglostyt pradeda kutent, sakyciau keistos glostymo vietos - pazastys, delnai...... doh.gif
5) nu ir aisku amziais nieko neprisimena, turi kiekviena karta ta pati per pati kartot bash.gif, zodziu niekada negaliu atsipalaiduot, nes jeigu as apie kazka nepagalvosiu kad reikia padaryt ta ir ana tai jisai pats tikrai nesuvoks to
6) pasakoja tuos pacius anekdotus po 10 kartu (cia turbut del to kad neprisimena nieko wink.gif )
7) pasakoja kazkokius nereiksmingus dalykus - kas ka pasake, kas ka pamate, kas ka padare......
8) truputi tinginys, turi darba kuris jam labai patinka, bet kuriame beveik nieko negauna, sedi ir nieko nedaro. As kartais jauciuosi nesaugiai su tokiu vyru, nes man atrodo kad jisai nesirupina mano saugumu ir tuo kad kai mes kada nors turesime 2.gif kad mums visiems nieko netruktu.
Nu zodziu issiliejau cia mazumele laugh.gif gal dabar geriau bus g.gif nes paskutinem dienom pradejau galvoti kad nesugebesiu susitaikyti su sitais visais trukumais. Man dar ne velu ieskoti kito vyro tongue.gif , bet kad begant nuo vilko neuzsiraut ant meskos blink.gif
Na apie save as irgi nepasakyciau kad esu tobula, tiesiog idealas. Tikiuosi, kad cia tik priesvestuvine depresija biggrin.gif kuri praeis.....

thumbup.gif Karmen viska aprasei.Dieve kokie tie diedai cisi panasus.Sakau diedai,nes maniskis mane siutina labai daznai.
Visu pirma: ziauria netvarkingas (paveldimumas is seimos)( mama jo ir tetea ir zodziu visi ziauriai netvarkingi) mad.gif O kadangi as toookia nemaza pedante mane tai labiausia erzina;
Antra: erzina pastovus jo zodis "davaj,greiciau",o as krapstukas toks,bet jei zinau kad krapstukas esu tai pries 2 val pradedu krapstytis rolleyes.gif
Trecia:ateina is darbo toks lyg kilnotu tonas tenai ir pastoviai pavarges,atsigula ir tv ziuri,oas turiu viska daryti,tvarkyti
Ketvirta:oj reikia sustotines taip ir iki kaledu galiu rasineti biggrin.gif
Zodziu visko pilna pas ji.Nu as irgi ne sventoji,bet... bash.gif
Atsakyti
Karmen tikrai sauniai viska aprasei, daug panasumu, netgi labai daug biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mane labai siutindavo vyro posakis : po chodu pjesy. Tipo : kaip bus taip bus. Pirma darom,o paskui sugalvosim... Pavyzdys : plaukėm baidarėmis : klausiu : kaip grįšim? Juk išsilaipinsim velniai žino kur.... atsakymas : po chodu pjesy. Suprask,ką nors vietoje suorganizuosim. Vienu žodžiu prisėjo man pačiai organizuoti viduryje nakties ir viduryje miško transportą,kuris paimtu mus su visa baidare ( sveriančia aopie 30 kg).

Kai gavo velinių,tai po šiai dienai jau nebekartoja šuio žodžių ir vobšče ėmė planuoti ką darys.

Dar labai siutindavo : valgo vištą,tai kaulai ant stalo ( švaraus),tipo lėkštė sutepta būt negali blink.gif Lygiai tas pats su žuvim blink.gif Tai tiesiog jo šeimoj įprasta buvo. Nu nieko : porą kartų stalą pavalė,nustojo tą daryti tongue.gif

Manau,kad jeigu vyras tave myli,jis keisis g.gif Žinoma ir tu turi daryti tą patį wink.gif
Atsakyti
Vajei, kaip mane daug kas siutina !!! I jaucio oda nesurashyciau. Turbut gerai man butu buve ishteket uz kokio jurininko ar tolimuju reisu vairuotojo, tai mazhiau siusciau wink.gif
na, kelis paminesiu:
nusiskutes barzda, viska (putas, skustuva ir pan. )palieka ant kriaukles mad.gif . Kodel nepadet is karto i vieta??? niekaip nesuprantu g.gif . Anksciau padedavau, po to nustojau, leidziu paciam susiprasti... Bet tai uzhtrunka koki gera pusdieni laugh.gif
Ir dar nervina, kai ima tusciai su dukra gincytis, nusileidzia iki jos lygio ir aishkinasi jie ten abu mad.gif .Galetu valandu valandas... as tuo tarpu uzhtrunku kelias minutes ir greit viska ishsiaishkinam smile.gif
Atsakyti
Galvojau ir aš parašyti apie nervinančias detales, tačiau nerašysiu. O nerašysiu todėl, kad gyvenimas toks laikinas dalykas. Ir pykti bei nervuotis dėl smulkmenų tikrai neverta. Vakar sužinojau, kad užsimušė giminaitis. Prisiminiau, kaip jo žmona karts nuo karto mums guosadavosi, kad jis tą daro netaip, aną kitaip. Manau, kad tik atsitikius kokiai nelaimei suvoki, kad vyras nebuvo pabaisa ir jo trūkumus galima buvo toleruoti. Todėl aš geriau turėsiu vyrą su trūkumai, nei gyvensiu be jo.

O kažkuri minėjo, kad nesaugiai jaučias, nes vyras neužtikrina jai ir būsimam vaikui ateities. Deja, niekda nežinai kas gali atsitikti vyrui, todėl geriausia ir pačiai rūpintis ateitim.
Atsakyti
Pupa cia pripamokslavo, sutinku, bet...
Mane nervina, kad mano diedas visiskai atbuko. Jis nezino kaip sumustiaka sutepti, kaip lygintuva i rozete ijungti biggrin.gif Toks vepla. Kai as ant jo pradedu staugti, tai is viso pasimeta...
Ir daiktus meto kur papuola, ir veluoja. Kartais nesusisneku as su juo. Man jis toks kaip is menulio kartais atrodo. Tipo "maja chata s kraju, nicevo niznaju" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O as gatava vyra nusmaugt kiekviena vakara blink.gif As i miegamaji nueinu anksciau nei jis,o kol jis parsiranda,as jau snaudziu prie tyluteliai ijungto televizoriaus rolleyes.gif Tai jam butinai reikia uzdegt lempa,nes jis nemato kur jam nusirengt mad.gif O nusirengimas-tai rubu sumetimas ant kedes! Ko cia nematyti,jei ir nuo teliko sviesu mad.gif O vakar tai isvis- as jau gal 2 valandas miegojau kai jis atejo ir pyst-iskart sviesa uzdege blink.gif Jau kaip pasiutau,visi miegai issilakste doh.gif Dar bande glaustytis,bet atsukau uzpakali ir siutau kol uzmigau laugh.gif Uztat ryta 6 valanda ir as jam padariau ta pati thumbup.gif (o jam dar 25 min saldziausio miegelio clap_1.gif ),o pati nuejau i apacia. Tai dabar kas ryta tesiu sita tradicija. O gal ir nakti reiktu degti,kai einu i tualeta g.gif Butu smagiau hah.gif
Atsakyti
Sakykit,ar cia tik mano vyriskis toks nekalbus pastoviai po darbo ar ir jusu toks buna?Buna dienu kad gali tik 1 zodi issteneti blink.gif Siaip cia tokia turbut vyru psichologija mad.gif
O buna kad sneka sneka net daugiau nei as g.gif
Atsakyti
Nu maniski tai uzciaupt sunku unsure.gif Labai sunku g.gif Kadangi name gyvenam dar su trim vyrukais,tai jam visada atsiranda tema pokalbiui tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Jurgitela @ 2004 11 25, 11:52)
Tai jam butinai reikia uzdegt lempa,nes jis nemato kur jam nusirengt mad.gif

Uzklijuok jungikli pleistru, kai ruosiesi gultis laugh.gif

Visai normalu, kad mus zmonese kazkas nervina. Juk nediskutuojam apie tai, kokie tie vyrai blogi. Diskutuojam tik apie erzinancias savybes wink.gif
Atsakyti
na juk kiekvienas turime trukumu.garantuoju,kad ir vyrus mes taip pat kartais isvedam is kantrybes. tongue.gif
bet juk kas bebutu paburbam kazkuri laika ir nustojam biggrin.gif
Atsakyti