Įkraunama...
Įkraunama...

kas siutina jus?

Nepripažinimas kaltės.Neatsiprašymas.Neatsakingumas ir žodžio nesilaikymas.Lygybė,kai vienas iš mūsų būna "lygesnis"...liūdna,bet bėgant metams apie vyrus susidariau daugiau neigiamą nuomonę,nei teigiamą...Gal čia tik man taip...bet su draugėm susitikus-tikrai-"dedu" ant visos jų giminės iš peties...
O išimtys tik patvirtina taisyklę...
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2009 08 11, 13:20)
Nepripažinimas kaltės.Neatsiprašymas.Neatsakingumas ir žodžio nesilaikymas.Lygybė,kai vienas iš mūsų būna "lygesnis"...liūdna,bet bėgant metams apie vyrus susidariau daugiau neigiamą nuomonę,nei teigiamą...Gal čia tik man taip...bet su draugėm susitikus-tikrai-"dedu" ant visos jų giminės iš peties...

Keista, kad dėl vyrų ydų jus visos čia viduriuojat. Juk tai vyrų ydos ir tai jau jų problemos. Nekreipkit dėmesio, kitaip nebus. Jei dedat ant vyrų giminės jiems negirdint ar nuo to jūsų vyras tampa geresnis ? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2009 08 11, 13:20)

Perkuneliai! o man lygia tos pacios savybes erzina moteriskoje gimineje..
Atsakyti
QUOTE(murzius @ 2009 08 11, 14:22)
Keista, kad dėl vyrų ydų jus visos čia viduriuojat. Juk tai vyrų ydos ir tai jau jų problemos. Nekreipkit dėmesio, kitaip nebus. Jei dedat ant vyrų giminės jiems negirdint ar nuo to jūsų vyras tampa geresnis ?  schmoll.gif

nea,bet išsikeiki ir taip lengva tuomkart tampa tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2009 08 11, 14:39)
Perkuneliai! o man lygia tos pacios savybes erzina moteriskoje gimineje..

nu-tada labai vyrišką moterišką turit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Larysa @ 2009 08 11, 12:00)
O mane labiausiai siutina pastojus jo vėlavimas: visur kur besusitars ir nesvarbu su kuo - vėluoja ir nemato tame jokios problemos doh.gif

aš pati turiu šią ydą ir tikrai nesidžiaugiu, su ja kovoti daug sunkiau nei atrodo:(
Atsakyti
Gana daznai nebesusikalbam,gal mastymo greitis skiriasi.Speju ir pamirst ko klausiau,kai isgirstu atsakyma.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dakora @ 2009 08 17, 18:48)
Gana daznai nebesusikalbam,gal mastymo greitis skiriasi.Speju ir pamirst ko klausiau,kai isgirstu atsakyma.... doh.gif

drinks_cheers.gif Lygiai tas pats. Aš spėju užsiplieksti ir juokas pradeda imt, o jis tik tada supranta kas čia buvo. Arba iškyla kažkokia ekstemali sitiacija, tai aš 100 variantų pasiūlau, o jis tik vieną. Bet nieko nepadarysi, skirtingi temperamentai, jau beveik pripratau. Juokas tik ima doh.gif
Atsakyti
na mano ne vyro, bet vaikino per 5 metus užnervavo viena savybė - beprotiškas alaus gėrimas kasdien, kaip koks 16kinis doh.gif
Atsakyti

Jau įpratau prie savo vyro ydų.Juk su tobulybe neįdomu būtų gyventi.Bet vistik,kai kurios savybės kartais būna "žiauriai"sunervina doh.gif

Kai dar neturėjom vaikų,jis nakty(!)garsiai įsijungdavo Mocarto simfonijas..Ir tu užmik kaip nori blink.gif
Dar nervina pavydas.Nors jis nekelia tų pavydo scenų bet ima bumbėti sau panosiai,kad "va,aš mačiau,kaip tu į tą savo bendradarbį spoksai"ir panašiai doh.gif
Ypač nervina,kai ima ginčytis.Košmaras.O dar kai mes abu filosofai.Tai smagiai biggrin.gif
Jo bumbėjimas,kad aš per greitai vairuoju unsure.gif
Manęs tai jau nebe,tačiau mūsų svečius gąsdina,kai jam kartais ateina "įkvėpimas"valgant,tai jis pašoka ir nuvaro savo natų ar minčių užrašyti..Tai visi puse valandos be žado sėdi blink.gif lotuliukas.gif ir dar kad jis naktimis svetainėj sėdi ir skaito,tai toks "vabzdys"(jo akiniai žiaurus.tegul nepyksta) apsimiegojusius žmones kartais išgasdina. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FortePiano: 20 rugpjūčio 2009 - 00:30
pazinojau viena zmogu, kur nusprendziau "jo zmona uzjauciu"
teko nakvoti pas ji namuose, tai negalejau miegoti zmogus ziema atsidares langa knarke, o as salu,kaldra nepadejo sad.gif jis pasirodo negali uzdaryti,nes jam truksta oro.

o maniskio ismetytos kojnes, plaukai vonioje ar murzina vonia, manes kazkaip jau nebenervina, tiesiog ignoruoju jau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 20 rugpjūčio 2009 - 09:07
QUOTE(mama2009 @ 2009 07 04, 14:53)
Erzina bezdejimas, riaugejimas, nosies krapstymas, tuliko apmyzimas, sestadieniniai baliai, sekmadieniai miegojiami iki vakaro, bendravimas internetu su mergom, kalbejimas telefonu balkone po 2 val., anaboliku pirkimas kilogramais, nakti garsus vaikciojimas i tulika, is bambos puku krapstymas, mano mamos nekentimas, spaudymas per masinos langa, pelenu kratymas ant balkono grindu nors pelenine panosej

QUOTE(satanele @ 2009 07 24, 20:08)
Aš nežinau ,kaip su tokiu kiaule iš vis galima gyventi,užjaučiu žiauriai  blink.gif

Mama2009 parase taip, kaip yra, pavadino viska tikrais vardais, tai todel taip baisiai ir skamba biggrin.gif Paliktumet dauguma savo vyru vienus arba nustotu jie jusu bijot, dar ne to prisiziuretumet doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Zivivi @ 2009 07 29, 12:04)
Mane siutina, kai MB nenori pripazinti savo kaltes. Gincijasi iki pamelynavimo bandydamas irodyti esas teisus, nors akivaizdziai matosi, kad net pats nebetiki tuo, ka bando irodyt smile.gif

o koks zodiako zenklas jo?
Atsakyti
Čia turbūt dauguma vyrų ginčijasi iki pamėlynavimo dėl savo tiesų biggrin.gif
Atsakyti