siutina kad atsikalbineja

QUOTE(Avietyte @ 2009 10 07, 21:14)

QUOTE(Karmen @ 2004 11 21, 12:15)
Oi kaip apsidziaugiau radusi sita tema
Labai juokinga buvo skaityt, bet paskui pagalvojau kad "juokiasi puodas, kad katilas juodas" Jau pora dienu man depresija
Aisku maniskis irgi nera tobulas. Siaip jisai turi nemazai labai geru savybiu, pvz., neruko, nedaug geria, seimyniskas toks visada pades ne tik man bet ir mano giminems jeigu tik reikia pagalbos...neuliavoja su draugais nevaiksto po kabakus...kartais kambarius sutvarko
, indus isplauna
, padaro valgyt
bet savybes kurios mane erzina ir nervuoja
yra:
1) atejes namo su batais ir paltu varo per kamabarius ir kilimus iki kompo, atsiseda ir pumpuoja dainas is interneto
ir toki vaizdeli as matau kone kiekviena diena po darbo ir savaitgaliais, kadangi neseniai nusipirkom kompa ir isivedem interneta tai neseniai ir pamaciau koks jis dainu pumpavimo maniakas;
2) kai vairuoja masina
visada klausia manes kur vaziuot
arba jeigu nepaklausia tai tada buna vaziuojam per pacias uzsikimsusias gatves ir sedim valanda kamstyje o paskui dar ir paveluojam del to;
3) visa laika kai as jam pradedu priekaistauti del kokiu nors dalyku, tai gaunu atsakyma "as nezinojau"
jau sita fraze mane nervina iki kaulu smegenu. Jisai kiekviena karta kaip naujiena suvokia, kad darbo dienomis apie 6-7 val vakaro ozo g-vej yra didziulis kamstis ir t.t.
4) noredamas mane paglostyt pradeda kutent, sakyciau keistos glostymo vietos - pazastys, delnai......
5) nu ir aisku amziais nieko neprisimena, turi kiekviena karta ta pati per pati kartot
, zodziu niekada negaliu atsipalaiduot, nes jeigu as apie kazka nepagalvosiu kad reikia padaryt ta ir ana tai jisai pats tikrai nesuvoks to
6) pasakoja tuos pacius anekdotus po 10 kartu (cia turbut del to kad neprisimena nieko
)
7) pasakoja kazkokius nereiksmingus dalykus - kas ka pasake, kas ka pamate, kas ka padare......
8) truputi tinginys, turi darba kuris jam labai patinka, bet kuriame beveik nieko negauna, sedi ir nieko nedaro. As kartais jauciuosi nesaugiai su tokiu vyru, nes man atrodo kad jisai nesirupina mano saugumu ir tuo kad kai mes kada nors turesime
kad mums visiems nieko netruktu.
Nu zodziu issiliejau cia mazumele
gal dabar geriau bus
nes paskutinem dienom pradejau galvoti kad nesugebesiu susitaikyti su sitais visais trukumais. Man dar ne velu ieskoti kito vyro
, bet kad begant nuo vilko neuzsiraut ant meskos
Na apie save as irgi nepasakyciau kad esu tobula, tiesiog idealas. Tikiuosi, kad cia tik priesvestuvine depresija
kuri praeis.....

1) atejes namo su batais ir paltu varo per kamabarius ir kilimus iki kompo, atsiseda ir pumpuoja dainas is interneto

2) kai vairuoja masina

3) visa laika kai as jam pradedu priekaistauti del kokiu nors dalyku, tai gaunu atsakyma "as nezinojau"

4) noredamas mane paglostyt pradeda kutent, sakyciau keistos glostymo vietos - pazastys, delnai......

5) nu ir aisku amziais nieko neprisimena, turi kiekviena karta ta pati per pati kartot

6) pasakoja tuos pacius anekdotus po 10 kartu (cia turbut del to kad neprisimena nieko

7) pasakoja kazkokius nereiksmingus dalykus - kas ka pasake, kas ka pamate, kas ka padare......
8) truputi tinginys, turi darba kuris jam labai patinka, bet kuriame beveik nieko negauna, sedi ir nieko nedaro. As kartais jauciuosi nesaugiai su tokiu vyru, nes man atrodo kad jisai nesirupina mano saugumu ir tuo kad kai mes kada nors turesime

Nu zodziu issiliejau cia mazumele

Na apie save as irgi nepasakyciau kad esu tobula, tiesiog idealas. Tikiuosi, kad cia tik priesvestuvine depresija

Jetau... maniskis nieko tokio panasaus nedaro......
net keista, kad kazkas pasake, kad vyrai panasus!
siaip pritariu kad jie visi labai panasus! ir duag ka daro ar masto taip pat. bet cia nu visiskai nepritariu!

o del nerieksmingu dalyku - tai taip darau as. siaip esu plepi musu poroj, ir pasakoju daug, ka maciau, ka jauciau, kas ka pasake, kas darbe buvo. ir pan...

o kas nervuoja mane?....hm...

kad labai uzsiemes. turi 1001 reikalu. ir ateina namo tik pernkavot. galiu rasti jo palikta daikta pries savaite toj pacioj vietoj. ka reiskia jis juo nesinaudojo, jis nesitvarke ar is vis nebuvo namie.
ir del to rupinimosi.. man idomu - ar yra tokiu vyru, kurie patys eina i parduotuve rubu. patys apsiprekina, patys zino ko jiem reikia(o ne - mielasis, tau reikia pristiniu/nauju batu/ megztinio). klausimas, ar cia tik maniskis visiskai nesidomi savo rubais ir kol ju yra- tai gerai, ar ir jusu? nes toks ispudis, ka d jam visiskai dzin, kad jau reik nauju batu, kad neturi pirstiniu, kepures. kad jau paltas nebenesiojamas, suplyses. ...

Hmmm...Kartais bando mane mokyti
Labai pykstu
Labai pykstu

QUOTE(Avietyte @ 2009 10 07, 20:14)

negaliu su juo ramiai nei kur nuvažiuot, nei apsipirkt, geriau jau atskirai
nervina kad kojines nesvarias išmėto
ir neatsakingumas, nepunktualumas
žodis TUOJ-gali reikšt ir "po kelių dienų"
nervina kad kojines nesvarias išmėto
ir neatsakingumas, nepunktualumas
žodis TUOJ-gali reikšt ir "po kelių dienų"

QUOTE($ @ 2004 11 19, 00:04)
kai pasako,kad grįš už pusvalandžio,tai praktiškai tą pusvalandį reikia padauginti iš 3.
dar pikta,kad dažnai ko nors neranda,nors tas kas nors guli tiesiai prieš akis

QUOTE(1PuPa @ 2004 11 19, 10:45)
O mane nervina, kai paprasai ka nors padaryti, tai sako tuoj...Tai tas tuoj dazniausiai tesiasi kaziausiai pusvalandi

QUOTE(Vonios Fane @ 2004 11 24, 16:36)
Visu pirma: ziauria netvarkingas (paveldimumas is seimos)( mama jo ir tetea ir zodziu visi ziauriai netvarkingi)
O kadangi as toookia nemaza pedante mane tai labiausia erzina;
Trecia:ateina is darbo toks lyg kilnotu tonas tenai ir pastoviai pavarges,atsigula ir tv ziuri,oas turiu viska daryti,tvarkyti

Trecia:ateina is darbo toks lyg kilnotu tonas tenai ir pastoviai pavarges,atsigula ir tv ziuri,oas turiu viska daryti,tvarkyti
QUOTE(Supergirl @ 2004 11 27, 23:02)
O mane tai labiausiai uzknisa, kad tai, ka noriu pasakyt, turiu pakartot po kelis kartus, nes jis negirdi! Tiksliau, net nesiklauso. Pvz. kai ziuri telika, sedi prie kompo ar skaito laikrasti... manes negirdi. Turiu kartot po kelis kartus, kol isgirsta.

QUOTE(Katusik @ 2005 04 04, 15:06)
o, merginos... o as tai vos tvardausi, kai manishkis grizes namo persirenginedamas viska suvercia ant grindu
QUOTE(rituks @ 2005 10 15, 14:53)
Na o mane tai nervina, kad kai paskambinu ir klausiu, kada gris, tai ta laika reikia dauginti is 3,
o kai pasako, kad jau vaziuoja - tuoj bus, tai bus gal po dvieju valandu, taip pat nervina, kai palieka kojines prie lovos, dar labai siutina, kad visada nesuvalgo iki galo, butinai paliks, nors du kasnius, tai tada labai siuntu
, taip pat nervina, kad valgyti turiu i lova atnesti(nes patoviai pavarges grizta is darbo ir tiesiai i lova) , arba, kai buna prie kompo,
dar nepatinka, kai per tv rodo laida apie masinas, ar kas nors susije su masinomis, tai pastoviai ziuri, negaliu kitu laidu ziureti, o jo laidas ziureti reik, ten idomiau tipo 

šiandien ir vakar pikta ant MB, galvojau ateisiu paskaitysiu, nu negi tik mano vienos toks

O jau pedantiskumas brangiausiojo
As gal visai noreciau, kad ta ka tik numesta ant grindu suknele dar ten truputi paguletu, bet jis pats nebambedamas tik pamates ne savo vietoj esanti daikta ji padeda ten, kur jis turi but
Tikrai nesu netvarkinga, bet man kaip zmogui prie meno reikia ir to chaoso truputi

O mane kaip tik siutina tai, kad tvarkai tvarkai namus, o tvarkos kaip nėr taip nėr, nes yra kam tą betvarkę daryt

itin siutina tai, kad niekada nepripazista savo klaidu: jei ka padaro blogai, vadinasi as per smulkmeniska, kai grista velai namo - "o kas cia blogo?", savaitgalius praleidineja tik savo nuoziura, neatsizvelgdamas i seimos interesus ...
kai pavalges kambaryje po lova sudeda puodukus ir lekstes !!! (negaliu pakesti kai valgo kambaryje), kai jau uzsnustu, o jis lovoje ima gliaudyti riesutus, ar traskinti cipsus. Man isvis nesuprantama, kaip galima valgyti lovoje ???
Parejes is sporto 3-4 dienas balkone "raugina" jo turini, o paskui lyg niekur nieko atnesa i vonia ir iskrato - ta prasme - pamirsau - isskalbk - nors imk ir nujunk ant vietos.
Kai ziuriu kokia TV laida, ima maigyti kanalus, ko pasekoje visada sustoja ant sporto kanalu...
na ir dar: kai as vairuoju, o jis sedi salia (ypatingai kai isgeres), tai pastoviai nurodineja: per greit vaziuoji, per letai vaziuoji, ko sustojai, kodel neaplenkei? kodel tave aplenke ir topinis variantas.....tai griebimas uz vairo ir jo bandymas vairuoti !!!
Nors nusisauk
kai pavalges kambaryje po lova sudeda puodukus ir lekstes !!! (negaliu pakesti kai valgo kambaryje), kai jau uzsnustu, o jis lovoje ima gliaudyti riesutus, ar traskinti cipsus. Man isvis nesuprantama, kaip galima valgyti lovoje ???
Parejes is sporto 3-4 dienas balkone "raugina" jo turini, o paskui lyg niekur nieko atnesa i vonia ir iskrato - ta prasme - pamirsau - isskalbk - nors imk ir nujunk ant vietos.
Kai ziuriu kokia TV laida, ima maigyti kanalus, ko pasekoje visada sustoja ant sporto kanalu...
na ir dar: kai as vairuoju, o jis sedi salia (ypatingai kai isgeres), tai pastoviai nurodineja: per greit vaziuoji, per letai vaziuoji, ko sustojai, kodel neaplenkei? kodel tave aplenke ir topinis variantas.....tai griebimas uz vairo ir jo bandymas vairuoti !!!
Nors nusisauk

musu mazoj seimynoj kazkaip daugiausia vargo buna su ranksluosciais
negaliu pakest kai grizes is darbo maniskis kambary tarsi "issineria" is rubu ir eina praustis, suprask jie plovimui "padeti"..., vidury kambario...
tada parsitempia i kambari slapia ranksluosti nes reiks ne uz ilgo plaukus prakedent
ir taip kur numest ant lavos, gal pats turi is kambario iseit
na o jei jau atsimena vonioj kad negalima ranksluoscio tempt i kambari, tuomet vonioj bus numestas ar pakabintas betkur tik jau ne ant gyvatuko
bet mes jau baigiam "ismokt" kad dregnas ranksluostis sunta o ne dziuna numestas
cia yra didziausia musu beda, nu aisku ir daiktu metimas po visus kampus mum nera svetimas
tvarkyk netvarkius, ju po 5min.vel visur pilna
bet su tuo sugyvent imanoma, tai ir nehiperbolizuoju tokiu dalyku