Įkraunama...
Įkraunama...

kas siutina jus?

Kai kartais neįdėmiai klauso bash.gif
Atsakyti
Kai kojines numeta ne i skalbemke, o salia. Sako: juk vistiek rusiuoji paskui sakysi kad prie sviesiu rubu imeciau juodas kojines ... bash.gif
Atsakyti
Nemegstu, kai vyrai daug plepa ir vaidina klouna doh.gif ar kompanijose, ar siaip. Nemegstu, ir tiek! Norisi pasakyt, kad uzsiciauptu. Su vienu vaikinu del to net nnenorejau testi ka tik uzsimezgusiu santykiu. Negaleciau su tokiu bendraut artimai schmoll.gif ir neartimai irgi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LapeUrsa: 30 rugpjūčio 2009 - 20:07
Visiskas bukumas Ir aiskinimas kad bobos durnos o patys protingiausi tai jie.Skaitantis save pasaulio bambom doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiza @ 2004 11 19, 10:16)
Main herz irgi stabiliai NIEKO NERANDA. Net jei smulkiai nupasakoju, kur turetu buti..  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Dar erzina tai, kad VISADA daro tik viena darba. O juk, pvz, kartais galima labai sekmingai suderinti kelis, tokiu budu PAKANKAMAI daug laiko sutaupant seimai.frusty.gif
Ir tai, kad pastoviai kritikuoja visus ir uz viska. NEKENCIU sitos jo savybes. Kaip ir to, kad neisklauses iki galo pradeda komentuoti ar uzbaigineti mano (ar kitu) pasakojamas istorijas..bash.gif

paskutinioji savybė mane irgi užknisa iš MB pusės bash.gif
Papildyta:
QUOTE(ziedute @ 2009 08 28, 13:13)
Kai kartais neįdėmiai klauso bash.gif

QUOTE(gosas @ 2009 08 30, 21:09)
Visiskas bukumas Ir aiskinimas kad bobos durnos o patys protingiausi tai jie.Skaitantis save pasaulio  bambom doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

tinka g.gif
Atsakyti
nekenciu kai pavalges nepadeda lekstes i kriaukle bash.gif bash.gif ir kai skaitau jis burba is sono, tipo sneka tai nei paskaityt nei jo paklausyt gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Siutina, kad kartais negirdi ką aš sakau, sedėjimas prie kompo, nuolatinis vėlavimas doh.gif
Atsakyti
Nervina nepunktualumas, kaltes nepripazinimas ir tai, kad beveik neperkalbamas frusty.gif nors tiesa pasakius imanoma ji kartais perkalbet (zinau budu biggrin.gif ) ale kad man tai daug nervu lasteliu kainuoja.

QUOTE(*GALATĖJA* @ 2009 07 13, 12:15)
Mane siutina jo egoizmas. Kai matomi tik savo poreikiai, nesugebejimas pazvelgti i dalykus is svetimos varpines ir bendru veiksmu planavimas nepaklausus, ar man tai priimtina.

drinks_cheers.gif
Negaliu pakest kai aiskina ka turiu daryt, dar butu nieko jei tai skambetu kaip patarimas, o ne nurodymas
QUOTE(gosas @ 2009 07 21, 14:44)
BETVARKE IR I VIETA NEPADEDAMI DAIKTAI.PASKUI JI EITI IR EITI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! doh.gif  doh.gif  doh.gif  laugh.gif  gun_rifle.gif  cray.gif

Kiekviena syk verdu is pykcio kai renku jo visur ismetytus daigtus arba uztenka man dienai ar kelioms pas mama isvaziuot, tai grizus randu kruva indu, juk neissiplauna nieko po saves, ima tol naujus, kol galiausiai baigias visi gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
mane tai siutina, kai letas buna. svajoklis bkemba vaiksto nosi i lubas sakau atnesk, ka nors ar paduok,, tai kolo nueis kol suras, as tris sykius speciau sulakstyt.... blush2.gif
Atsakyti
Siutina kai tarkim paima kazkoki daikta ir pasinaudojes padeda ant stalo, nors jis turetu buti stalciuje, kuris uz keliu metru smile.gif arba kad ruko balkone, o man po to visi namai smirda unsure.gif
Atsakyti
Susitikinėjau su tokiu vyruku,kuris neigdavo savo žodžius. na tarkim "šiandien buvau akropolyje" ir paskui, kai paklausdavau tarkime "ką šiandien veikei akropolyje?" sakydavo "o kas tau sakė,kad buvau?aš nebuvau.aš tikrai taip nesakiau. tau vaidenasi" ir taip nuolat, atsibodo man toks paslapčių maišas,verčiantis nuolat jaustis kaip beprotei,kad man "vaidenasi" biggrin.gif
Atsakyti
Dar mane klaikiai veikia beraščiai. "gryziu uz valandos,dyrbu ylgay biggrin.gif"
Atsakyti