na jei lempute issuksi,tai tada tave pazadins ne sviesa,o jo burbejimas kad lempute perdege

nu, moterytes, jus cia priraset kokie jusu vyrai netvarkingi ir visokie kitoki...
Manasis tai siaip geras, ir neruko, ir negeria, ir net prie kompo nesedi ilgai, ir nusirengia(persirengia) parejes namo, bet mane tiesiog ziauriai erzina maniskio... pedantiskumas
. Nu nesakau, kad as visiskai netvarkinga, nu bet jis tai tiesiog ligotas del tvarkos. Pas ji nereali buhalterija del visokiu namu ukiniu reikalu ir saskaitu mokejimu ir tos buhalterijos tvarkymas atima maziausiai du vakarus per savaite...
Ir kas labiausiai knisa, kad jis tos nerealios tvarkos ir is vaiko reikalauja...
(ir is manes tai isvis be zodziu...)
Arba parvedes vaika is kiemo puola ji nuogai isrenginet, nes neduok Dieve, vaikas su lauko rubais nueis i kambari...
Manasis tai siaip geras, ir neruko, ir negeria, ir net prie kompo nesedi ilgai, ir nusirengia(persirengia) parejes namo, bet mane tiesiog ziauriai erzina maniskio... pedantiskumas

Ir kas labiausiai knisa, kad jis tos nerealios tvarkos ir is vaiko reikalauja...

Arba parvedes vaika is kiemo puola ji nuogai isrenginet, nes neduok Dieve, vaikas su lauko rubais nueis i kambari...

Sveikos,
skaiciau nedaug tik tarpais ir maciau kad visokiu dalyku yra del kuriu jus nervinates... pabandysiu ir as isvardinti, nes man reikia kazkam viska pasakyti mat maniskis manes jau nesiklauso.... tai butu pirmas dalykas ...
antras kiekviena diena jis arba pagiringas rarba isgeres nepamenu kada maciau ji blaiva....(cia manau jau ne iprotis o liga) 3. jis vivisksai nesusitvarko su pinigais isleidzia viska alkoholiui ir cigaretems.... pva siandien ryte nueme nuo korteles 100 litu kai vakare paklausiau kiek turi atsake 50 sakau o tai kur kitus 50 dejai? - pieno pirkau.....
dar mane nervina kad jis retai skutsi, nerodo man jokio demesio....
nepriziuri vaiko, yra pavydus....
problemas sprendziu tik as o jis klauso bet niek,o nesako o kai isgeria tam tikra kieki aiskint pradeda kad as nemoku nieko daryt...
jo tevai yra angelai, o mano tik tevas yra zmogus...
na va kiek visko daug, nezinau ka as su juo veikiu, bet kol kas neturiu kito pasirinkimo....
skaiciau nedaug tik tarpais ir maciau kad visokiu dalyku yra del kuriu jus nervinates... pabandysiu ir as isvardinti, nes man reikia kazkam viska pasakyti mat maniskis manes jau nesiklauso.... tai butu pirmas dalykas ...
antras kiekviena diena jis arba pagiringas rarba isgeres nepamenu kada maciau ji blaiva....(cia manau jau ne iprotis o liga) 3. jis vivisksai nesusitvarko su pinigais isleidzia viska alkoholiui ir cigaretems.... pva siandien ryte nueme nuo korteles 100 litu kai vakare paklausiau kiek turi atsake 50 sakau o tai kur kitus 50 dejai? - pieno pirkau.....
dar mane nervina kad jis retai skutsi, nerodo man jokio demesio....
nepriziuri vaiko, yra pavydus....
problemas sprendziu tik as o jis klauso bet niek,o nesako o kai isgeria tam tikra kieki aiskint pradeda kad as nemoku nieko daryt...
jo tevai yra angelai, o mano tik tevas yra zmogus...
na va kiek visko daug, nezinau ka as su juo veikiu, bet kol kas neturiu kito pasirinkimo....
O mane tai labiausiai uzknisa, kad tai, ka noriu pasakyt, turiu pakartot po kelis kartus, nes jis negirdi! Tiksliau, net nesiklauso. Pvz. kai ziuri telika, sedi prie kompo ar skaito laikrasti... manes negirdi. Turiu kartot po kelis kartus, kol isgirsta.
Nors paskutiniu metu net nesistengiu jo kalbint tokiais atvejais... vistiek negirdes, o burna ausint be reikalo man irgi nesinori.

QUOTE (DiDiDu @ 2004 11 24, 22:19) |
Manau,kad jeigu vyras tave myli,jis keisis ![]() ![]() |
Va va del to keitimosi vakar buvo pas mus karsta diskusija....draugas nevedes klausia " kodel zmonos po vestuviu tokios bjaurios pasidaro?" sakau " jos nepasidaro bjaurios tai vyrai nustoja jomis rupintis , nes tippo vistiek jau nepabegs" tada maniskis pasake" piktumai buna del to, kad jos mus pakeist nori"....
na ir visa tai tesesi gana ilgai bet kadangi jie buvo du o as viena tai taip ir liko kad jie geruciai o zmonos blogos, nes nori "prisijaukint juos"

QUOTE (pupa @ 2004 11 25, 06:05) |
Galvojau ir aš parašyti apie nervinančias detales, tačiau nerašysiu. O nerašysiu todėl, kad gyvenimas toks laikinas dalykas. Ir pykti bei nervuotis dėl smulkmenų tikrai neverta. Vakar sužinojau, kad užsimušė giminaitis. Prisiminiau, kaip jo žmona karts nuo karto mums guosadavosi, kad jis tą daro netaip, aną kitaip. Manau, kad tik atsitikius kokiai nelaimei suvoki, kad vyras nebuvo pabaisa ir jo trūkumus galima buvo toleruoti. Todėl aš geriau turėsiu vyrą su trūkumai, nei gyvensiu be jo. O kažkuri minėjo, kad nesaugiai jaučias, nes vyras neužtikrina jai ir būsimam vaikui ateities. Deja, niekda nežinai kas gali atsitikti vyrui, todėl geriausia ir pačiai rūpintis ateitim. |
Aš galvoju, kad gal neverta į viską per daug filosofiškai ir rimtai žiūrėti bei galvot: o kas bus, jeigu bus? Bijau, kad tokiu atveju savo augintinius taip išpopinsim ir tie pasijus tookie "be trūkumų", kad nebežinosim, kur juos kišt

Mane paskutiniu metu siutina vyro įprotis krapštytis. Dirbu namie, prie kompo. Vienoj stalo pusėj 4 stalčiai ir kitoj. Vyras išeina į darbą daug veliau negu aš sėdu dirbti ir kiekvieną mielą rytą, jam kažko sunkiai surandamo, prireikia tuose stalčiuose. Ir kad pradeda raustis, čežena, šnara, stumdo mano kėdę, drebina stalą...o aš beviltiškai bandau susikaupti... Kenčiu 5 min, kenčiu dešimt, 15, 20min, o paskui atidarau koserę ir paleidžiu tokią sireną. Nu, patikėkit- nervai nelaiko. Rytais niekaip negaliu sulaukt kada išsinešdins į darbą, nes tas rausimasis ir krapštymas, begalinis čežėjimas ...nu nežinau kas dar gali būt siaubingiau. Praktiškai kol jis neišeina- nieko gero nenudirbu- tik klaidų pridarau...uf

nu ka.. perskaiciau viska laaaaaaaaaaaaabai idemiai, pabandysiu ir as nuodugniai istirti savo antros puses ydas:
pradesim nuo pat ryto....
1. kiekviena ryta nubundu nuo garsiai krokiancio televizoriaus, nes vyras bijo pramiegoti i darba. televizoriu ant taimerio nustato ir viiiiiiiiiiiiiiiiisooooooooooooooo GARSO ant 7, kai tuo tarpu is lovos issikeperneja tik apie 7.45.
2. stengiames kartu papietauti. ir visada jis dejuoja, kad veluoja i darba, tiesiog paranojishkai (nors dar laiko buna 20 min.) "greiciau, greiciau, as i darba veluoju"
3. grizes is darbo drabuzius ismetlioja kur papuola. o dabar dar iprato parsitempti is darbo dokumetu maisa ir igrusti ten , kur kepures ir salikai sudedami
tuo suversdamas ten viska.
4. ryte vaika pas jo mama nuvedu as, o jo reikalas ji vakare parveshti.... tai tas parvezimas tesiasi iki 21 - 22 valandos
o kada su vaiku pabuti? beje, dabar laukiu nesulaukiu jo ir Pijaus, oi iskarsiu as kaili tam vyrukui...
5. jo kisenes visada pilnos "dokumentu". "neismesk dokumentu, patikrink kisenes!!"
6. vonioje nusimaudes grindis issluosto svariu ranksluosciu
, maudosi po valanda, dvi, kartias ir nusnusta saltam vandeny.
7. jei per daug isgeria
, visada vemia, ir visada taip, kad man butu kuo daugiau valyti.
8. jei kur su draugais geria po "viena" bokala alaus
- isjungia telefona.
9. dazniausiai miegoti nueinu anksciau. vyro problema ta, kad jis nemoka visko daryti tyliai - jie jungia sviesa tai taip kad namas skamba, jei daro duris (vonios, saldytuvo..)- tai su trenksmu (jei isvis jas uzdaro). vieno zodziu nemoka tyliai, tyliai elgtis kai jo zmonike ir vaikutis saldziai miega...
10. kai kur nors susiruosiame savaitgali, visada susipykstame
ir vietoj graziu akimirku, prabuname susirauke. vienas kita skubiname, pradedame nervintis (cia turbut ne tik vyro kalte
).
11. valgo su pirshtais ir sakute, fe... peiliu nesinaudoja, jei namie, ar pas mama pietaujam.
o siaip vyras jis idealus, nei i ka nemainyciau
viskas
pabaiga
pradesim nuo pat ryto....
1. kiekviena ryta nubundu nuo garsiai krokiancio televizoriaus, nes vyras bijo pramiegoti i darba. televizoriu ant taimerio nustato ir viiiiiiiiiiiiiiiiisooooooooooooooo GARSO ant 7, kai tuo tarpu is lovos issikeperneja tik apie 7.45.
2. stengiames kartu papietauti. ir visada jis dejuoja, kad veluoja i darba, tiesiog paranojishkai (nors dar laiko buna 20 min.) "greiciau, greiciau, as i darba veluoju"

3. grizes is darbo drabuzius ismetlioja kur papuola. o dabar dar iprato parsitempti is darbo dokumetu maisa ir igrusti ten , kur kepures ir salikai sudedami

4. ryte vaika pas jo mama nuvedu as, o jo reikalas ji vakare parveshti.... tai tas parvezimas tesiasi iki 21 - 22 valandos

5. jo kisenes visada pilnos "dokumentu". "neismesk dokumentu, patikrink kisenes!!"
6. vonioje nusimaudes grindis issluosto svariu ranksluosciu

7. jei per daug isgeria

8. jei kur su draugais geria po "viena" bokala alaus

9. dazniausiai miegoti nueinu anksciau. vyro problema ta, kad jis nemoka visko daryti tyliai - jie jungia sviesa tai taip kad namas skamba, jei daro duris (vonios, saldytuvo..)- tai su trenksmu (jei isvis jas uzdaro). vieno zodziu nemoka tyliai, tyliai elgtis kai jo zmonike ir vaikutis saldziai miega...
10. kai kur nors susiruosiame savaitgali, visada susipykstame

11. valgo su pirshtais ir sakute, fe... peiliu nesinaudoja, jei namie, ar pas mama pietaujam.
o siaip vyras jis idealus, nei i ka nemainyciau

viskas
pabaiga

tai ir yra meile,kad priimam juos su visais trukumais

QUOTE (Ramuniukas @ 2004 11 27, 23:03) |
O mane tai labiausiai uzknisa, kad tai, ka noriu pasakyt, turiu pakartot po kelis kartus, nes jis negirdi! Tiksliau, net nesiklauso. Pvz. kai ziuri telika, sedi prie kompo ar skaito laikrasti... manes negirdi. Turiu kartot po kelis kartus, kol isgirsta. ![]() ![]() |
Aha, o dar jei paprasai ka nors atnesti, tai arba nueina ir atnesa ne ta, ko reikejo, arba grizta ir klausia "ko tu manes prasei?"