O apsispręst mums visom turbūt sunku
Larisa, pasilpęs organizmas nekliūtis IVF, o greičiau atvirkščiai
Bet jei turėsi temperatūros, tada aišku geriau nedaryti 
QUOTE(larisa @ 2007 02 09, 16:16)
Matai, Vilma, visada nori, kad pasisektų ir vis galvoji kaip čia padaryt griau. Nes jei nepasiseks tada galvosiu, kad geriau galėjau palaukti, o jei palauksiu ir nepasiseks tai galvosiu, kad geriau galėjau nelaukti. Sako netikėk horoskopais, bet aš esu gryna svarstyklės. 
Galiu atiduoti tau savo charakterį-gryną mergelės
QUOTE(Ūlla @ 2007 02 09, 16:24)
Pamatysi, kaip smagu gyventi spontaniškai 
Oooo, nezinojau, kad Mergeles gyvena spontaniskai.
Mano mama - Mergeles. Tai apie spontaniskuma kalbos net nera.
Stai as - tai grynos Svarstykles
QUOTE(Ūlla @ 2007 02 09, 18:24)
Pamatysi, kaip smagu gyventi spontaniškai 
Pasiskolinsiu tavo charakterį
Nu jooo, aš mergelė, bet nepasakyčiau, kad spontaniška
na gal ūmi emocijose, jausmuose, ne itin reikšminguose veiksmuose, tačiau jei situacija svarbi - aš gerai apsvarstau, tik kertu tada jau iš peties ir sprendimas paprastai būna negrįžtamas.
O šiaip neseniai iš vienos astrologės sužinojau, kad aš pagal žvaigždžių padėtis gimimo momentu labiau Avinas, o ne Mergelė
pagaliau nuraminau save ko aš čia tokia karštakošė ir užsispyrusi būnu
bet užtai koks dualizmas - žemė ir ugnis viename
va ko taip pati sau sunki esu pasirodo 
ups - ir vėl ne į temą
O šiaip neseniai iš vienos astrologės sužinojau, kad aš pagal žvaigždžių padėtis gimimo momentu labiau Avinas, o ne Mergelė
ups - ir vėl ne į temą
Nu vistiek aš spontaniška
O šiaip tai kaip ir Daiva rašė
Nu bet tikrai čia mes ne į temą
Larisa , sėkmės tau darant sprendimus.Aš padariau tik vieną išvadą, reikia daryti ir tiek, negalvoti, kodėl tiek vaistų, kam, kada, tada bus gerai. kai per daug žinai, tai dar blogiau.Vat nežinočiau apie GOnalius, Crinonus nieko, būtų rami galva
QUOTE(Pelargonija @ 2007 02 09, 08:39)
Kai aš 3-ią kartą leidausi Cetrotide, buvo fantaaaastiškai gera savijauta (ankstesnius kartus - Difereliną). Nepykino visai. Raportuosi, kaip Tau seksis
Stogo nuvažiavimas nesiskaito
Stogo nuvažiavimas nesiskaito
Man ne stogo reikia, man diedo reikia
Aš 10-čiai dienų ant priverstinio celibato sėdžiu (kur čia kumščiu patrankyti į stalą?)
Galiu paskolinti
QUOTE(Pelargonija @ 2007 02 09, 22:30)
Aš pakentėsiu iki rytojaus pietų meto
O tada - tegul saugosi, nes mane tikrai jau kankinti pradėjo noras ir oras. Tuoj kai pulsiu ant pirmo pasitaikiusio, tai ir BK str. gali pritakyti po to
QUOTE(Nakviša @ 2007 02 10, 11:41)
Aš pakentėsiu iki rytojaus pietų meto
O tada - tegul saugosi, nes mane tikrai jau kankinti pradėjo noras ir oras. Tuoj kai pulsiu ant pirmo pasitaikiusio, tai ir BK str. gali pritakyti po to
Nakvisha tai ką darysi kai