Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Nakviša @ 2007 02 08, 22:25)
Liežuviu  ax.gif

Man panašiai buvo su apatiniu 6-tu, net nesivargino taisyti, rovė ir tiek.  g.gif

Neduok taip lengva ranka dantų rauti, jeigu šaknys sveikos ir dar pusė dančio yra, jis tikrai taisomas, man taip lygiai buvo su vienu dantuku, duonytę kandau ir nulūžo sad.gif tai man jį apvilko ir džiaugiuosi gal jau 5 metai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2007 02 08, 21:26)

Man panašiai buvo su apatiniu 6-tu, net nesivargino taisyti, rovė ir tiek.  g.gif

Nakviša, čia nuo gydytojo priklauso. Man irgi apačioje iš krūminio tik užuomina buvo likusi (vienas šonas tebuvo) ir gydytoja iš jo tokį dantuką sulipdė ax.gif Šiaip dauguma aišku nesivargina - rauna ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 02 08, 22:25)
O kazin jei po 7 dienu testa pasidaryciau arba krauja, ka nors parodytu.Noreciau vasario 14 kazka rasti ax.gif
Papildyta:
Ot padaryciau vyrui dovana.

Geriausiu atveju 10 d. po pasidaryk kraujo tyrimus, nes testas dar tikrai nieko neparodys 7 d. po, negadink netvų sau ir savo vyrui.
Susitarėm ?
Atsakyti
Ai, galetu buti teigiamas ir vasario 14 galetu uz 10 dienu buti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 02 08, 21:32)
Ai, galetu buti teigiamas ir vasario 14 galetu uz 10 dienu buti  ax.gif

Moterie dry.gif
Dauguma čia esančių manau man pritars - kantriai palauk tas 14 dienų. Niekur tas vaikas nepabėgs. sleep.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 02 08, 22:32)
Ai, galetu buti teigiamas ir vasario 14 galetu uz 10 dienu buti  ax.gif

Jeigu rezultatas bus teigiamas, tai jau užgavėnes galėsite kaip reikiant atšvęsti smile.gif jos berods bus vasario 20 d. O Valentino dieną galėsite atšvęsiti ir taip romantiškai smile.gif tegul laukia vyras staigmenos, eh tegul laukia..............ir tegul tave ant rankų nešioja per valentinkę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2007 02 08, 22:34)
Moterie dry.gif
Dauguma čia esančių manau man pritars - kantriai palauk tas 14 dienų. Niekur tas vaikas nepabėgs. sleep.gif

Zinau, kad kaip bus taip. Bet norisi pasvajoti smile.gif
Atsakyti
rimtas gydytojas stengiasi ishsaugoti danti, ba antras gi nebeishauga smile.gif

o liezhuviu visada atrodys daugiau nuluzhe nei is tiesu yra smile.gif nesiparink..geriau sakyk kada punkcija smile.gif

QUOTE(Nakviša @ 2007 02 08, 22:26)
Liežuviu  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 02 08, 21:36)
Zinau, kad kaip bus taip. Bet norisi pasvajoti  smile.gif

Tai ir svajok, nekelk bangu ir svajok nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 02 08, 21:36)
Zinau, kad kaip bus taip. Bet norisi pasvajoti  smile.gif

Aš apie nuosavą namą 2 aukštū ir palėpe jau n+1 metų svajoju... ir svajoju... ir svajoju kur aš tris lovas statysiu ax.gif
Taip, kad sedėk ramiai tik (kad tik pačiai neprisikalbėjus) ir knygas skaityk, kokias geras. ax.gif Ir tuos 25 litus pataupyk, soskė kokią geresnę nupirksi vėliau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(euromergele @ 2007 02 08, 21:39)
rimtas gydytojas stengiasi ishsaugoti danti, ba antras gi nebeishauga smile.gif

o liezhuviu visada atrodys daugiau nuluzhe nei is tiesu yra smile.gif nesiparink..geriau sakyk kada punkcija smile.gif

Dešinėjė 5ki 13 - 14 mm, kairėje 4ri - 13-14 mm ir visa kita krūva mažesnių.
Šeštadienį pasitikrinimas ir pasimatymas su U. Ryt pradedu Cetrotide leistis. +/- 16 - 17 vasario (preliminaria prognoze).
Atsakyti
wub.gif wub.gif
Atsakyti
Valio!!!! Vaisingi metai forume prasidejo.
Paiduke, tu saunuole, labai dziaugiuosiu ir manau viskas bus gerai. wub.gif
Net nuotaika pakilo, ne taip baisu bus pradet stimuliuotis!!!

Philipuks, tau sekmes ir istvermes, isivaizduoju, kaip sunku dabar kenteti, pati tokia esu (megeja padaryti nnn testu anksciau laiko) blush2.gif
Atsakyti