Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(laukiukas @ 2007 02 08, 22:58)
Valio!!!! Vaisingi metai forume prasidejo.
Paiduke, tu saunuole, labai dziaugiuosiu ir manau viskas bus gerai.  wub.gif
Net nuotaika pakilo, ne taip baisu bus pradet stimuliuotis!!!

Philipuks, tau sekmes ir istvermes, isivaizduoju, kaip sunku dabar kenteti, pati tokia esu (megeja padaryti nnn testu anksciau laiko)  blush2.gif

Sunku labai, negalvojau, kad taip bus. Kai pradejau gydytis nuo visu bedu, kasmenesi pirkdavausi po keleta testu i pamaciusi po viena juostele guledavau ant zemes ir verkdavau iki begalybes.Dabar reikia islaukti tinkamo laiko, kad nebutu kaip kad anksciau smile.gif Iskesiu visa laika, kad tik pamatyciau dvi juosteles rolleyes.gif
Atsakyti
Philipuks, nestresuok nono.gif tykėkim kad viskas bus thumbup.gif ir po kelių savaitėliu plepėsim pas nestuke.gif skyrelyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Philipuks, nu rimtai nestresuok, turėk kantrybės mirksiukas.gif

Pasakė Ūlla, kuri pati priklauso prie trizniotojų grupės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2007 02 08, 22:43)
Šeštadienį pasitikrinimas ir pasimatymas su U. Ryt pradedu Cetrotide leistis. +/- 16 - 17 vasario (preliminaria prognoze).

Kai aš 3-ią kartą leidausi Cetrotide, buvo fantaaaastiškai gera savijauta (ankstesnius kartus - Difereliną). Nepykino visai. Raportuosi, kaip Tau seksis wub.gif
Stogo nuvažiavimas nesiskaito blush2.gif
Atsakyti
Mergaitės, aš vėl su tuo pačiu klausimu. Ar geriau reikia atidėt IVF, ar ne jeigu dabar vartojau nuo bronchito homeopatinius antibiotikus Umckalor. (manau, kad jie mažiau kenksmingi nei kiti) Dar mmm neatėjo ir aš juos jau baigiu gerti ir sveikata pagerėjo. Tuoj turi prasidėti mmm, o aš visai pasimetus nežinau ar geriau palaukt kito mėn , ar startuot dabar? g.gif
Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2007 02 09, 15:21)
Mergaitės, aš vėl su tuo pačiu klausimu. Ar geriau reikia atidėt IVF,  ar ne jeigu dabar vartojau  nuo bronchito  homeopatinius antibiotikus Umckalor.  (manau, kad jie mažiau kenksmingi nei kiti) Dar mmm neatėjo ir aš juos jau baigiu gerti ir sveikata pagerėjo. Tuoj turi prasidėti mmm, o aš visai pasimetus nežinau ar geriau palaukt kito mėn , ar startuot dabar? g.gif

Mano galva geriau gyd paklausti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2007 02 09, 15:21)
Mergaitės, aš vėl su tuo pačiu klausimu. Ar geriau reikia atidėt IVF,  ar ne jeigu dabar vartojau  nuo bronchito  homeopatinius antibiotikus Umckalor.  (manau, kad jie mažiau kenksmingi nei kiti) Dar mmm neatėjo ir aš juos jau baigiu gerti ir sveikata pagerėjo. Tuoj turi prasidėti mmm, o aš visai pasimetus nežinau ar geriau palaukt kito mėn , ar startuot dabar? g.gif

Larisa, manau Tau atsakymą gali duoti tik gydytojas ax.gif Kiek pamenu g.gif ,Tu gi dabar pas Ž.Ž. lankaisi... parašyk jam meil'ą ar žinutę, galų gale paskambink mirksiukas.gif Jis tikrai Tau atsakys ir patars ką geriausiai daryti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma J.: 09 vasario 2007 - 15:30
QUOTE(Vilma J. @ 2007 02 09, 17:29)
Larisa, manau Tau atsakymą gali duoti tik gydytojas ax.gif  Kiek pamenu  g.gif ,Tu gi dabar pas Ž.Ž. lankaisi... parašyk jam meil'ą ar žinutę, galų gale paskambink mirksiukas.gif  Jis tikrai Tau atsakys ir patars ką geriausiai daryti smile.gif

O jis į meil'e užduotus klausimus atsakinėja? Kažkaip nesinori telefonu trukdyt.
Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2007 02 09, 15:36)
O jis į meil'e užduotus klausimus atsakinėja? Kažkaip nesinori telefonu trukdyt.

Tikrai taip mirksiukas.gif meila'as: zz@motinairvaikas.lt
Bet tik šiandien jau tikriausiai neatsakys unsure.gif Greičiausiai gausi atsakymą tik pirmadienį po pietų unsure.gif Jei reikia skubiau- drąsiai skambink smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma J.: 09 vasario 2007 - 15:41
QUOTE(Vilma J. @ 2007 02 09, 17:40)
Tikrai taip mirksiukas.gif meila'as: zz@motinairvaikas.lt
Bet tik šiandien jau tikriausiai neatsakys unsure.gif Greičiausiai gausi atsakymą tik pirmadienį po pietų unsure.gif Jei reikia skubiau- drąsiai skambink smile.gif

Pasiskambinau. Sakė jei gerai jautiesi, neturi temperatūros ir esi sveika, tai atidėti nereikia.
Tai dabar pradėjau galvoti ar aš jau visai sveika , ar dar nelabai g.gif . Betkokiu atveju turiu dar laiko iki mmm. Bet galvoju gal geriau atidėti, sustiprėti visai ir tada startuoti.
Atsakyti
Sustiprėti prieš IVF kaip tik nesiūlyčiau schmoll.gif Jei pakankamai gerai jausies startuok, bet jei pačiai kyla dar kažkokių abejonių....gal tada laikas dar ne tas...
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2007 02 09, 18:09)
Sustiprėti prieš IVF kaip tik nesiūlyčiau schmoll.gif  Jei pakankamai gerai jausies startuok, bet jei pačiai kyla dar kažkokių abejonių....gal tada laikas dar ne tas...

Matai, Vilma, visada nori, kad pasisektų ir vis galvoji kaip čia padaryt griau. Nes jei nepasiseks tada galvosiu, kad geriau galėjau palaukti, o jei palauksiu ir nepasiseks tai galvosiu, kad geriau galėjau nelaukti. Sako netikėk horoskopais, bet aš esu gryna svarstyklės. doh.gif
Atsakyti