Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Paiduke, visa širdim su tavim wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2007 02 13, 11:42)

ir baik cia varyt, kas būtų, jeigu būtų... smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aha, biski bandau parintis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2007 02 13, 10:31)
apstojo, tik crinonas ne rudas, bet raudonai rudas dabar doh.gif

o skauda šoną, ir kaip ir anksčiau kartais paspazmuoja, jei turėčiau kiaušintakius, galvočiau negimdinis, bet gyd. sakė toje kiaušidėje yra didelis geltonkūnis

jei tik šoną, tai thumbup.gif man nerealiai skaudėjo gimdą, vakare vos užmigti galėjau...

QUOTE(sim-a @ 2007 02 13, 11:08)
Greitoji tai nuvez, bet klausimas, ar ligonine priims. Kai kraujavau, Antakalnis neprieme, tipo 5 sav niekas jum cia nesulaikys. Kraujuojancius priima Lazdynu GP ligonine, ten gulejau ir as. net gi jei zmogus neturi ten rysiu, jie priima bet kuria kraujuojancia iki 20 sav. ir bando issaugoti leliuka (-us).

nu nieko nesuprantu g.gif antakalnis mane būtų guldę 7 sav... laikyti tikrai nieks nesiruošia, jei jau nelemta jam išgyventi... bet paguldo dėl ramybės būsenos, na gal papumpuoja kokį duf ar dar ką nors...

geltonkūnis maitina užsimezgusią gyvybę, nežinau ar jo gali nebūti iš viso... nes jis susiformuoja įvykus ovuliacijai ir būna iki mmm, arba kol susiformuoja placenta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zulika: 13 vasario 2007 - 11:36
QUOTE(zulika @ 2007 02 13, 11:35)
jei tik šoną, tai  thumbup.gif man nerealiai skaudėjo gimdą, vakare vos užmigti galėjau...
nu nieko nesuprantu  g.gif antakalnis mane būtų guldę 7 sav... laikyti tikrai nieks nesiruošia, jei jau nelemta jam išgyventi... bet paguldo dėl ramybės būsenos, na gal papumpuoja kokį duf ar dar ką nors...

geltonkūnis maitina užsimezgusią gyvybę, nežinau ar jo gali nebūti iš viso... nes jis susiformuoja įvykus ovuliacijai ir būna iki mmm, arba kol susiformuoja placenta...

Kas tas "nelemta?" As - realiste ir netikiu nei likimu nei sventa dvasia...
Daug kas musu paciu rankuose. Tai tuomet kam tie IVF...galima ir taip sedeti ir laukti stebuklo. Stebuklais tikiu, bet stebuklai nevyksta be zmogaus pastangu.
Kalbu tik uz save. Manes neprieme, teko susimoketi i kasa 75 LT 80 Ct uz tai, kad mano kraujavimas negrese gyvybei ir sutrukdziau ta pone -aite jos naktinio miego (jie tai vadina budejimu) metu, o jei noriu ligonine, turiu ateiti su siuntimu. Daktaras siuntimo nedave, nemate prasmes. Galiausiai pati priemiau sprendima, kreiptis i tuos gyd, kurie pildys visus mano norus.
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2007 02 12, 20:06)
pirma mėnesinių diena skaitosi tada kai pasirodo šviežias, raudonas kraujas, ne kažkokie patepliojimai rudi, ir to šviežio kraujo gali būti įvairus gausumas
nu va, pradėjau šviežiu krauju kraujuoti  verysad.gif  verysad.gif

Laikykis mergyt. Juk tu toks ikvepimo saltinis esi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilkė @ 2007 02 12, 10:24)
darviena, nurimk! neiskris tavo embrionukai! Beveik kiekviena ivf klinika apie tai raso. Paskutinisyk apie tai avapeter.ru skaiciau. Ten detaliai paaiskino, kad embrionukai gimdoje patenka tarp glaudziai prigludusiu gleivines sluoksniu ir is ju negali iskristi panasiai kaip ir keli skyscio laseliai patalpinti tarp dvieju suglaustu stiklo ploksteliu. Gal ir grubokai pasakysiu, bet pagalvok ar tau gimdos gleivine siaip bet kuriuo ciklo metu kritalioja ar ne? tongue.gif Visgi neveltui musu organizme viskas cikliskai vyksta ir siaip sau bile kada niekas niekur neatsidarineja... tongue.gif

wub.gif
Atsakyti
Nu nesuprantu, kaip gali nepriimti kraujuojančios ohmy.gif O gal man kiaušintakis plyšo, gal pastojimas ne vietoj buvo ir t.t. ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 02 13, 13:30)
Nu nesuprantu, kaip gali nepriimti kraujuojančios ohmy.gif O gal man kiaušintakis plyšo, gal pastojimas ne vietoj buvo ir t.t. ohmy.gif

Jeigu dūstančio vaiko nepriėmė į ligoninę (neperseniausiai rodė per TV) tai kur tau priims kraujuojančią moterį kelių savaičių nėštume. Nenoriu nieko įžeisti, bet tokia jau realybė - dažnai gydytojų tarpe nevertinama gyvybė tuo labiau ką tik užsimezgusi. Tikėkime, kad viskas su mūsų leliukais bus gerai.
Atsakyti
važiuoju į ligoninę, nes vėl kraujuoti pradėjau, nors nelabai daug, bet baisu
pasiskambinau vedėjai, nes sim-os gydytoja vis nekėlė ragelio
Ačiū sim-a už pagalbą ir patarimus
Atsakyti
Mes gi gyvename valstybeje, kur medicinines istaigos........................ Reiktu nezinau su kokia isvaizda atvaziuoti, kad teiktusi priimti ir apziureti. Gal net nugriuti geriau prie duru butu, kad kas prieitu mastau.gif
Atsakyti
laikykis.......... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(paiduke @ 2007 02 13, 13:42)
važiuoju į ligoninę, .......

Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2007 02 13, 13:42)
važiuoju į ligoninę, nes vėl kraujuoti pradėjau, nors nelabai daug, bet baisu
pasiskambinau vedėjai, nes sim-os gydytoja vis nekėlė ragelio
Ačiū sim-a už pagalbą ir patarimus

Laikykis! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sim-a @ 2007 02 13, 11:43)
Kas tas "nelemta?" As - realiste ir netikiu nei likimu nei sventa dvasia...

aš turėjau omeny, jei klaidinga informacija gavosi susijungus(genetika ir tt)... apie dvasias tegu kunigai sau toliau kalba...
medikai iki 12 sav vaisiumi nelaiko, o jie nuo pradėjimo momento doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Aga @ 2007 02 13, 12:30)

Aga, tu teisi jie priima, stebi, tik nieks nesako, kad puls laikyti, ko galbūt neįmanoma išlaikyt... o medicininė priežiūra bent jau minimali tikrai yra...
ir čia arba kalba pasenusias žinias, arba pataike ant 'medikų', kuriems svarbu postas, o visa kita nusispjaut...
beje, aš kreipiausi tik kritiniais atvejais ir nei karto nepasakė, kad važiuok namo ir daryk ką nori... aišku, jei pasidarai nuolatinis ligoninės slenksčio mindytojas, gal ir nebežiūri rimtai...
beje, aš variau tiesiai į ligoninę be jokio siuntimo, žinojau, kad kvepia susimokėjimu į kasą, ne tokius pinigus išleidžiam dar, bet kadangi man jau nieko daugiau nebegalėjo padaryt, tik 2 echo, kad aiškiai matytųsi...
Paiduke verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zulika: 13 vasario 2007 - 13:08