Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(sim-a @ 2007 02 13, 14:39)
na, matai, tai pusles uzdiegimas, tai svarbu, o maza gyvybe, tai kas kit ka pagal kaikuriuos gyd. g.gif  Bet noriu pasakyt, tikrai ne visi tokie besirdziai, ir nemazai tikrai nuostabiu ir supratingu gydytoju..Per savo 28 sav. nestuma sutikau ne viena, kuris nuosirdziai mane supranta, padeda, rupinasi, palaiko, kartu dziaugiasi ir kartu pergyvena.

Man buvo tada pirmas pūslės uždegimas ir vežė, nes įtarinėjo persileidimą doh.gif Tik kitą dieną nustatė kame bėda doh.gif
Atsakyti
Paiduke wub.gif wub.gif console.gif
Atsakyti
Paidukę dėl visko paguldė. Kraujavimo nebėra ir nesimato iš kur galėjo kraujuoti.
Lygtai matosi puslytė gimdoje.
Vaistukų kolkas jokių nepaskyrė - tik tas pats Crynonas ir gulimas režimas.
Atsakyti
Šaunu, gal tegul jinai tenai ir paguli. Žiūriu kaip tik į ligoninę nuvažiuoja taip jai nustoja kraujuoti. Tegul ten ir pabūna.
Atsakyti
Labutis merginos,

pereinu į jūsų skyrelį - po 5 IUI bandysiu IVF. Gal kuri galėtų parašyt maždaug kelintą ciklo dieną būna ta punkcija taikant trumpą schemą ir kokiu dažnumu daromos echoskopijos stebint folikulų augimą? bigsmile.gif
Atsakyti
Gerai, kad paguldė, vis ramiau bus, turėtų viskas baigtis gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(devina @ 2007 02 13, 12:00)
Peti ar buvai pas gyd g.gif ką nusprendėt dėl shemos g.gif nes pažiūrėjau mano suprecure jau reiktu pradėti naudoti,parašyk būtinai, jei startuoji su trumpa shema tai gal kam kitam reiks g.gif

Sveikute, Devina,

ačiū, kad rūpiniesi. Gal atiduok kam nors tuos vaistukus, atleisk, kad taip ilgai priverčiau laukti. Nes geriausiu atveju mes startuosim tik balandžio mėn. Aš tikiu tuo, kad prieš gimtadienį neverta rimtų darbų imtis. Ir gali kiek nori sakyti, kad tai bobučių paistalai, bet darysiu taip, kaip pati jaučiuosi. Ir dar vyras išvažiuoja į komandiruotę. bigsmile.gif Dabar linksminuosi ir čiuožinėju nuo kalnų bigsmile.gif O tada kaip kibsiu.... wub.gif

Papildyta:
QUOTE(philipuks @ 2007 02 13, 16:35)
Man pilvo tai nepucia, man kiausides maudzia, duria tai viena tai kita verysad.gif Tas pats ka stebiu jau daugiau nei metai  pries mm  verysad.gif Kai jauciu slapuma iskarto lekiu ziureti ar nesusirgau. O viltis kokia didziule ax.gif

Philipuks, wub.gif
jei Tave tai nors kiek paguos, pasakysiu, ką pasakė daktarė Jatužienė, kai pasiskundžiau, kad jaučiuosi, kaip prispardyta ir maudžia kiaušidęs: "Jei pastosi - bus dar baisesnis maudimo jutimas". mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Daiva @ 2007 02 13, 19:14)
Paidukę dėl visko paguldė. Kraujavimo nebėra ir nesimato iš kur galėjo kraujuoti.

Meldžiuosi už Paidukę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 02 13, 17:14)

Gal taip ir geriau wub.gif Laikom kumštukus wub.gif
QUOTE(saules zuikis @ 2007 02 13, 17:52)
Labutis merginos,

pereinu į jūsų skyrelį - po 5 IUI bandysiu IVF. Gal kuri galėtų parašyt maždaug kelintą ciklo dieną būna ta punkcija taikant trumpą schemą ir kokiu dažnumu daromos echoskopijos stebint folikulų augimą?  bigsmile.gif

Ar taikant trumpą ar ilgą schemą punkcija daroma tada kai folikulai pasiekia reikiamą dydį. Tai gali būti ir 12, ir 13 ar kita c.d. Echoskopijų dažnumas priklauso nuo gydytojo, jis jas skiria savo nuožiūra. Mane asmeniškai echoskopuodavo 4-5 kartus.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma J.: 13 vasario 2007 - 18:41
QUOTE(saules zuikis @ 2007 02 13, 17:52)
Labutis merginos,

pereinu į jūsų skyrelį - po 5 IUI bandysiu IVF. Gal kuri galėtų parašyt maždaug kelintą ciklo dieną būna ta punkcija taikant trumpą schemą ir kokiu dažnumu daromos echoskopijos stebint folikulų augimą?  bigsmile.gif

Punkcija buna ~ ovuliacijos diena, pasiskaiciuok, kada tau paprastai buna.
Echoskopija daro ~ po 3 dienu nuo vaistu leidimo pradzios, po to dar ~ 2-3 kartus, po to - punkcija. As prasydavausi, kad pries punkcija daugiau kartu paziuretu, kad butu aisku, kaip auga folikulai, ar "nesigarbanoja" ir kad neprazioplinti ir jie nesiovuliuotu savaime.
Tikrai tikiu, kad tau pasiseks! Sekmes ir linkejimai tavo vyrui drinks_cheers.gif
Atsakyti
Paiduke wub.gif
Atsakyti
Saules Zuiki, būsim labai stipri palaikymo komanda 4u.gif
Atsakyti
Chiara...cia saules zuikis...ne saules zuikutis smile.gif cia vat as tai galeciau vyrui linkejimus perduot, ba teko po JYSK zenklu slapta susitikt biggrin.gif ...nebent as kazko nezinau smile.gif

saules zuiki...sveika istojus i turbo merginu bureli biggrin.gif na o apie punkcijos diena ir echo apziurejimus tau jau pasake merginos smile.gif nebeturiu ka pridurt, galiu tik pritart smile.gif

QUOTE(Chiara @ 2007 02 13, 20:56)
......
Tikrai tikiu, kad tau pasiseks! Sekmes ir linkejimai tavo vyrui  drinks_cheers.gif

Atsakyti