Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Kaip Devina laikaisi? smile.gif Kaip nuotaikos smile.gif
Atsakyti
aš tikrai neginu medikų, netgi atvirkščiai skeptiškai į juos žiūriu, bet tikrai negalima patarinėti žmogui, kad nieko neverta daryt, gulėk lovoj ir 'mirk' doh.gif

ps, tuo labiau, kad mane tai pačią jūs nugrūdot tą dieną į ligoninę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 02 13, 14:11)
aš tikrai neginu medikų, netgi atvirkščiai skeptiškai į juos žiūriu, bet tikrai negalima patarinėti žmogui, kad nieko neverta daryt, gulėk lovoj ir 'mirk'  doh.gif

ps, tuo labiau, kad mane tai pačią jūs nugrūdot tą dieną į ligoninę  doh.gif

Bet kuriuo atveju į medikus kreiptis reikia. Padės, nepadės tai jau čia kitas klausimas. Bet reikia dėl pačios saves, kad būtum rami prieš save, kad viską padarei ką galėjai. Ir dar, manyčiau, reikia mokėti pastovėti už save, tiesiog išreikalauti dėmesio ir pagalbos sau jeigu jinai nesuteikiama. Bet kita vertus nu po velnių tai ko sėdėti su tuo baltu chalatu jeigu tingi subinę pajudinti dėl to paties dėl ko vilki tą chalatą ir dėl ko čia sėdi...
Atsakyti
QUOTE(rugiagėlė @ 2007 02 13, 13:15)
Bet kuriuo atveju į medikus kreiptis reikia. Padės, nepadės tai jau čia kitas klausimas. Bet reikia dėl pačios saves, kad būtum rami prieš save, kad viską padarei ką galėjai. Ir dar, manyčiau, reikia mokėti pastovėti už save, tiesiog išreikalauti dėmesio ir pagalbos sau jeigu jinai nesuteikiama. Bet kita vertus nu po velnių tai ko sėdėti su tuo baltu chalatu jeigu tingi subinę pajudinti dėl to paties dėl ko vilki tą chalatą ir dėl ko čia sėdi...

prisiminiau, mano ramiakas vyras vieną tokį baltą chalatą ėmė ir aprėkė ir sakė vos į snukį nedaviau blink.gif , pats pabėgo, nes atėjus į kabinetą, mol ko čia atėjai, numetė lapelį po kojom, tipo pats pasiimk, čia tokie poliklinikų postų statytiniai, kuriems tik stažas reikalingas...
Atsakyti
QUOTE(sim-a @ 2007 02 13, 12:43)
Kalbu tik uz save. Manes neprieme, teko susimoketi i kasa 75 LT 80 Ct uz tai, kad mano kraujavimas negrese gyvybei ir sutrukdziau ta pone -aite jos naktinio miego (jie tai vadina budejimu) metu, o jei noriu ligonine, turiu ateiti su siuntimu. Daktaras siuntimo nedave, nemate prasmes. Galiausiai pati priemiau sprendima, kreiptis i tuos gyd, kurie pildys visus mano norus.

Siaubas, trūksta žodžių. doh.gif Ir dar susimokėt reikėjo. blink.gif Gal tu sim-a nedirbanti, ar čia nuo to nepriklauso? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 02 13, 14:07)
Kaip Devina laikaisi?  smile.gif Kaip nuotaikos  smile.gif

Turejau omeny Darviena, o uzrasiau Devina mastau.gif
Papildyta:
Mane tas priesmenesiniu maudimas baigia nugalabyti schmoll.gif O taip laukiu to pirmadienio, kad bus arba nebus rezultato. Laikas tai sustojo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 02 13, 15:26)
Turejau omeny Darviena, o uzrasiau Devina  mastau.gif
Papildyta:
Mane tas priesmenesiniu maudimas baigia nugalabyti schmoll.gif O taip laukiu to pirmadienio, kad bus arba nebus rezultato. Laikas tai sustojo  ax.gif

bigsmile.gif

nuotaikos siaip sau. Zinau, kad reikia tiketi sekmes, stengiuosi tai daryti, bet sunkiai gaunasi.... mirksiukas.gif Pilva dar siek tiek pucia, bet nebezinau, ar nuo maisto, ar nuo pregnilio..

O kaip tu? Mes juk tik dvieju dienu skirtuma turim mirksiukas.gif Kaip tavo nuotaika, savijauta? 4u.gif
Atsakyti
paiduke, laikykis.
Nu nežinau, mane su šlapimo pūslės uždegimu išvežė greitoji, negaliu skųstis g.gif Pridavė iki pat registratūros, viską paaiškino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 02 13, 15:30)
paiduke, laikykis.
Nu nežinau, mane su šlapimo pūslės uždegimu išvežė greitoji, negaliu skųstis g.gif Pridavė iki pat registratūros, viską paaiškino thumbup.gif

Tai čia Kaune kitaip (žinau, nes yra daug kas gulėjęs), o čia Vilniuje savi įstatymai - mano mamą du kart per mėn. geritoji veža į ligoninę, tai nuveža ir numeta, kol apiformina, gali ir numirti doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 02 13, 14:12)
Siaubas, trūksta žodžių. doh.gif Ir dar susimokėt reikėjo. blink.gif Gal tu sim-a nedirbanti, ar čia nuo to nepriklauso? blink.gif

Kad visi tiek mokesciu moketu Sodrai, kiek moku as blink.gif ir dirbanti, ir pazystamu turinti ir mokanti uz save pakovot...
Tiesiog kam is tikruju gultis ten ir pas tuos, kurios, kaip jau mergaites auksciau minejo, nevertina naujai uzsimezgusios givybes. Tokiu atveju , patikekit, apsimoka labiau ne nervus sau gadint ieskant tiesos o paprasciausiai ieskoti pagalbos ten, kur ja tikrai gausi.
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2007 02 13, 15:29)
bigsmile.gif

nuotaikos siaip sau. Zinau, kad reikia tiketi sekmes, stengiuosi tai daryti, bet sunkiai gaunasi.... mirksiukas.gif Pilva dar siek tiek pucia, bet nebezinau, ar nuo maisto, ar nuo pregnilio..

O kaip tu? Mes juk tik dvieju dienu skirtuma turim  mirksiukas.gif Kaip tavo nuotaika, savijauta?  4u.gif

Man pilvo tai nepucia, man kiausides maudzia, duria tai viena tai kita verysad.gif Tas pats ka stebiu jau daugiau nei metai pries mm verysad.gif Kai jauciu slapuma iskarto lekiu ziureti ar nesusirgau. O viltis kokia didziule ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 02 13, 14:30)
paiduke, laikykis.

na, matai, tai pusles uzdiegimas, tai svarbu, o maza gyvybe, tai kas kit ka pagal kaikuriuos gyd. g.gif Bet noriu pasakyt, tikrai ne visi tokie besirdziai, ir nemazai tikrai nuostabiu ir supratingu gydytoju..Per savo 28 sav. nestuma sutikau ne viena, kuris nuosirdziai mane supranta, padeda, rupinasi, palaiko, kartu dziaugiasi ir kartu pergyvena.
Atsakyti