
O aš vakar kepiau keksiukus su nutella. Nu super keksiukai,tikrai labai skanu





As irgi vakar kepiau keksiukus su persikais ir nutella. Labai skanus gavosi
Su nutella tai kaip tikri keksiukai, kaip issireiske vyro brolis


Ir daraiu uzkandi su ikrais. Liuks

Sonatina aciu, isgelbejai musu vakara ( o tai su maziumi nelabai isgalvojau ka cia padaryti skanaus )




Ir daraiu uzkandi su ikrais. Liuks


Sonatina aciu, isgelbejai musu vakara ( o tai su maziumi nelabai isgalvojau ka cia padaryti skanaus )


sian buvo zuvis troskinta grietineleje



Sveikutės
Pasiryžau ir pagaminau vakar varškės tinginį , tik improvizuodama
Ėjom į svečius, tai namie palikau pusę širdutės formos tinginio, kitą pusę pas draugus nusinešėm
gaivu
dabar jau esu prašoma rytojui dar padaryti
ačiū, Sonatina, už idėjas
Mėgstu gaminti ir valgyti saldumynus, tai teks kibti į likusį sąrašą
Manau, draugams patiktų, jei padaryčiau ir nesaldų
planuoju padaryt iš sūrių krekerių, varškės tepamo sūrelio ir sviesto

Pasiryžau ir pagaminau vakar varškės tinginį , tik improvizuodama





Mėgstu gaminti ir valgyti saldumynus, tai teks kibti į likusį sąrašą

Manau, draugams patiktų, jei padaryčiau ir nesaldų


Labas, Sonatina,
noriu taves paklausti: kaip atrodo zele, tortams puosti? Ziurejau visuose PC, prie prieskoniu, zele ir t.t, bet niekur tokio daikto nemaciau. Kur galiu ja rasti?
(p.s. ir kuo ji skiriasi nuo paprastos zele?).
Aciu
noriu taves paklausti: kaip atrodo zele, tortams puosti? Ziurejau visuose PC, prie prieskoniu, zele ir t.t, bet niekur tokio daikto nemaciau. Kur galiu ja rasti?
(p.s. ir kuo ji skiriasi nuo paprastos zele?).
Aciu

QUOTE(kiprija @ 2007 02 16, 12:35)
Sveikos, gal kas nors gali man pasakyti kas per do daiktas yra kepimo rankove? Gal ir nuotraukyte galetumet mestelt? 




na ką darau ne taip, kad man įmaišant į masę gaunasi atskiri želė gabaliukai
na dariau ir silkę pataluos, ir dabar Marse
na atrodo ir želė jau pilu gerokai vėsią, bet vistiek valgant jaučiasi atskiri gabaliukai 
na Marsas gavosi skanus, bet man per riebus... naudojau viską pagal receptą, tai kitą kart tikrai dėsiu daugiau varškės ir mažiau grietinėlės. o vietoj marų dėjau maniją su migdolais, tik jį dar su blenderiu sumaliau kartu su varške, nes mažius riešutų atskirai nevalgo
bet gavosi
taigi jau nebe marsas, o manija



na Marsas gavosi skanus, bet man per riebus... naudojau viską pagal receptą, tai kitą kart tikrai dėsiu daugiau varškės ir mažiau grietinėlės. o vietoj marų dėjau maniją su migdolais, tik jį dar su blenderiu sumaliau kartu su varške, nes mažius riešutų atskirai nevalgo








QUOTE(rts @ 2007 02 16, 10:38)
Labas, Sonatina,
noriu taves paklausti: kaip atrodo zele, tortams puosti? Ziurejau visuose PC, prie prieskoniu, zele ir t.t, bet niekur tokio daikto nemaciau. Kur galiu ja rasti?
(p.s. ir kuo ji skiriasi nuo paprastos zele?).
Aciu
noriu taves paklausti: kaip atrodo zele, tortams puosti? Ziurejau visuose PC, prie prieskoniu, zele ir t.t, bet niekur tokio daikto nemaciau. Kur galiu ja rasti?
(p.s. ir kuo ji skiriasi nuo paprastos zele?).
Aciu

Paprastuose PC (bent jau didesniuose RIMI, Maxima) yra Dr Oetcker maži pakeliai prie želė padėti. Dar yra Dansukker "Žėlė cukrus" būna prie cukrų, miltų ir t.t (pažiūrėk ČIA) . Toks gana didelis pakelis. Aš bandžiau - labai geras.
Tikiuosi padėjau
