QUOTE(Comma @ 2007 02 19, 15:38)
o as savaitgali turiu taisykle nerasyta
 nieko negaminti,bet maniskis issizurke beliasu
   su sweet cili padazu
 su sweet cili padazu  pats tas
 pats tas  

su sweet cili padazu
 su sweet cili padazu  pats tas
 pats tas  

O taip stengiaus Valentino dienai
 O taip stengiaus Valentino dienai   Niekam tikus as virtuvej
  Niekam tikus as virtuvej   
  Matyt reikejo iskarto sukresti i forma
  Matyt reikejo iskarto sukresti i forma   O as palaukiau kol sausainiai sudreko ir tada saziningai suslegiau i forma
  O as palaukiau kol sausainiai sudreko ir tada saziningai suslegiau i forma   

jis man niekada nepavyksta,o aš jį taip mėgstu.Kai kepė buvo gražuolis,o išėmus sukrito paliko toks drėgnas
 jis man niekada nepavyksta,o aš jį taip mėgstu.Kai kepė buvo gražuolis,o išėmus sukrito paliko toks drėgnas  tikrai ne toks kaip Sonatinos
 tikrai ne toks kaip Sonatinos  mano bjauri košė ir nesupratau kodėl.Skonis tiesa neblogas,bet jau vaizdialis
 mano bjauri košė ir nesupratau kodėl.Skonis tiesa neblogas,bet jau vaizdialis  Duona su aguonom tai
 Duona su aguonom tai   

jau kaip skanu.
 jau kaip skanu.

)
)  ale tikrai laaabai skanus
 ale tikrai laaabai skanus  :
:

Skaniau net nei tikėjausi

Labai skanus, ir iskepe greit
 Labai skanus, ir iskepe greit   

. Jis pas mane toks bulvinis, tai makaronai ar kokios kruopos nelabai
 . Jis pas mane toks bulvinis, tai makaronai ar kokios kruopos nelabai   O vat Kiauliena su grybais vyno ir grietineles padaze patiko abiems
  O vat Kiauliena su grybais vyno ir grietineles padaze patiko abiems   

..Vakar dariau "Napoleoną"...Šiaip viskas gavosi gerai...Tas kremas labai skanus..Bet jau tas kondensuoto pieno virimas..mane žudė..Pusantros valandos stovėjau prie viryklės ir maišiau tą masę..
 ..Vakar dariau "Napoleoną"...Šiaip viskas gavosi gerai...Tas kremas labai skanus..Bet jau tas kondensuoto pieno virimas..mane žudė..Pusantros valandos stovėjau prie viryklės ir maišiau tą masę..  ..O kai ji atšalo..tai pasidarė kieta kieta...Tai teko man ją tarkuoti..ir paskui su tuo pieno kremu intensyviai plakti..kad gautūsi vientisa..graži masė be jokių gumuliukų..
 ..O kai ji atšalo..tai pasidarė kieta kieta...Tai teko man ją tarkuoti..ir paskui su tuo pieno kremu intensyviai plakti..kad gautūsi vientisa..graži masė be jokių gumuliukų..  ..
 .. 

..Vakar dariau "Napoleoną"...Šiaip viskas gavosi gerai...Tas kremas labai skanus..Bet jau tas kondensuoto pieno virimas..mane žudė..Pusantros valandos stovėjau prie viryklės ir maišiau tą masę..
 ..Vakar dariau "Napoleoną"...Šiaip viskas gavosi gerai...Tas kremas labai skanus..Bet jau tas kondensuoto pieno virimas..mane žudė..Pusantros valandos stovėjau prie viryklės ir maišiau tą masę..  ..O kai ji atšalo..tai pasidarė kieta kieta...Tai teko man ją tarkuoti..ir paskui su tuo pieno kremu intensyviai plakti..kad gautūsi vientisa..graži masė be jokių gumuliukų..
 ..O kai ji atšalo..tai pasidarė kieta kieta...Tai teko man ją tarkuoti..ir paskui su tuo pieno kremu intensyviai plakti..kad gautūsi vientisa..graži masė be jokių gumuliukų..  ..
 ..