QUOTE(Salne @ 2007 02 20, 11:40)
Sonatina, paaiškink kaip tu verdi kondensuotą pieną..

..Vakar dariau "Napoleoną"...Šiaip viskas gavosi gerai...Tas kremas labai skanus..Bet jau tas kondensuoto pieno virimas..mane žudė..Pusantros valandos stovėjau prie viryklės ir maišiau tą masę..

..O kai ji atšalo..tai pasidarė kieta kieta...Tai teko man ją tarkuoti..ir paskui su tuo pieno kremu intensyviai plakti..kad gautūsi vientisa..graži masė be jokių gumuliukų..

..
Taigi man labai įdomu..gal aš tą kondensuotą pieną ne taip viriau...gal yra koks įpatingas būdas jį virti..
Iš karto atsiprašau jei ką ne taip susakysiu, bet kiek čia žinau tai reikia virti visą indelį jo neatidarius. taip kad nieko maišyt kaip ir nereikia, tik žėt kad vanduo neišgaruotų.
Yra žmonių, kurie niekada neklysta todėl, kad jų niekada nevargina jokios protingos mintys. J.W.Goethe