Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 8

QUOTE(Comma @ 2007 02 19, 15:38)
Pirma diena atostogu  wub.gif
Pusryciams varskes apkepas !!! thumbup.gif
Oj islepinsiu MB  wub.gif

o as savaitgali turiu taisykle nerasyta biggrin.gif nieko negaminti,bet maniskis issizurke beliasu wub.gif lotuliukas.gif su sweet cili padazu rolleyes.gif pats tas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Essexgirls: 19 vasario 2007 - 16:38
O man nepavyko Varskinis tinginys verysad.gif O taip stengiaus Valentino dienai verysad.gif Niekam tikus as virtuvej schmoll.gif
Zodziu pagaminau kazkokia varskes-sviesti-sausainiu vientisa mase doh.gif Matyt reikejo iskarto sukresti i forma g.gif O as palaukiau kol sausainiai sudreko ir tada saziningai suslegiau i forma doh.gif
Atsakyti
Sveikutės,nu kaip šį vakarą man nepavyko varškės apkepas doh.gif jis man niekada nepavyksta,o aš jį taip mėgstu.Kai kepė buvo gražuolis,o išėmus sukrito paliko toks drėgnas schmoll.gif tikrai ne toks kaip Sonatinos wub.gif mano bjauri košė ir nesupratau kodėl.Skonis tiesa neblogas,bet jau vaizdialis bigsmile.gif Duona su aguonom tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jau kaip skanu.
Atsakyti
O štai ir mano Marsas ax.gif
user posted image

Labai skanus bet ir labai sotus...gi toks riebalynas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 02 19, 22:00)
O štai ir mano Marsas  ax.gif
Labai skanus bet ir labai sotus...gi toks riebalynas  bigsmile.gif

Tau tie sokoladiniai apibarstukai neissilyde ant varskes? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2007 02 19, 21:14)
Tau tie sokoladiniai apibarstukai neissilyde ant varskes?  rolleyes.gif

Juos gi reik barstyt kai sustingsta tortas, tada niekas neissilydo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2007 02 19, 23:20)
Juos gi reik barstyt kai sustingsta tortas, tada niekas neissilydo mirksiukas.gif

aciuks.gif
man ir sustingusio marso virsus biski vietom slapokas buvo (nuo marsiuku turbut g.gif) hihihi.gif ale tikrai laaabai skanus essen.gif:
Atsakyti
Pasidariau tortą iš krekerių "Žuvytės" . Nu gi kaip skanu wub.gif Skaniau net nei tikėjausi wub.gif
Dabar mastau, kad gal reiktų iš krekerių padaryti vyrui užkandini krekerių tortą , bet kad jis krabų lazdelių nemėgsta.. Kaži gal jas kuo pakeisti galima ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2007 02 20, 10:16)
Pasidariau tortą iš krekerių "Žuvytės" . Nu gi kaip skanu  wub.gif  Skaniau net nei tikėjausi  wub.gif
Dabar mastau, kad gal reiktų iš krekerių padaryti vyrui  užkandini krekerių tortą , bet kad jis krabų lazdelių nemėgsta.. Kaži gal jas kuo pakeisti galima ?  g.gif

Gal kokiom krevetėm..aš dariau šitą savaitgaliui, tai man visai nieko, bet kažko trūko..na skonio kažkokio išraiškingesnio norėjosi:)
Atsakyti
Vakar kepiau truputi modifikuota Kalakutienos zuikį su sūriu. Padariau ne kaip zuiki, bet sudejau viska i silikonines keksiuku formeles. Gavosi kalakutienos keksiukai su suriu biggrin.gif Labai skanus, ir iskepe greit thumbup.gif thumbup.gif
Praeita savaite dar kepiau "Makaronu lizdeliai grietineles padaze", man labai patiko, o vat vyrui schmoll.gif . Jis pas mane toks bulvinis, tai makaronai ar kokios kruopos nelabai tongue.gif O vat Kiauliena su grybais vyno ir grietineles padaze patiko abiems biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simsi: 20 vasario 2007 - 10:32
Sonatina, paaiškink kaip tu verdi kondensuotą pieną.. blush2.gif ..Vakar dariau "Napoleoną"...Šiaip viskas gavosi gerai...Tas kremas labai skanus..Bet jau tas kondensuoto pieno virimas..mane žudė..Pusantros valandos stovėjau prie viryklės ir maišiau tą masę.. doh.gif ..O kai ji atšalo..tai pasidarė kieta kieta...Tai teko man ją tarkuoti..ir paskui su tuo pieno kremu intensyviai plakti..kad gautūsi vientisa..graži masė be jokių gumuliukų.. doh.gif ..

Taigi man labai įdomu..gal aš tą kondensuotą pieną ne taip viriau...gal yra koks įpatingas būdas jį virti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2007 02 20, 11:40)
Sonatina, paaiškink kaip tu verdi kondensuotą pieną.. blush2.gif ..Vakar dariau "Napoleoną"...Šiaip viskas gavosi gerai...Tas kremas labai skanus..Bet jau tas kondensuoto pieno virimas..mane žudė..Pusantros valandos stovėjau prie viryklės ir maišiau tą masę.. doh.gif ..O kai ji atšalo..tai pasidarė kieta kieta...Tai teko man ją tarkuoti..ir paskui su tuo pieno kremu intensyviai plakti..kad gautūsi vientisa..graži masė be jokių gumuliukų.. doh.gif ..

Taigi man labai įdomu..gal aš tą kondensuotą pieną ne taip viriau...gal yra koks įpatingas būdas jį virti.. g.gif

Iš karto atsiprašau jei ką ne taip susakysiu, bet kiek čia žinau tai reikia virti visą indelį jo neatidarius. taip kad nieko maišyt kaip ir nereikia, tik žėt kad vanduo neišgaruotų.
Atsakyti